Pozvanka na WarXtreme
Ahojte ak mate este niekto pozvanku mohli by ste mi poslat na e-mail [email protected] Dakujem
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
WX je prehladné, ak niečo hladáš nenájdeš nikdy, aspoň mne sa to ešte nestalo napr. 3 duplicitné témy ako na iných fórach.. Nemajú hlúpe pravidlá ako na cucaj, že cover môže byť iba jeden krát v celej téme. Jedného času som tam prispieval a práve preto som odišiel, pýtam sa ako covery znepriehladňujú fórum ? Samozrejme pri normálnych rozmeroch, nie 4000x2000. Ďalej podotknem, že na wx moderátori aj administrátor robia svoju robotu, je to fakt skvelá skupina ľudí, taký poriadok ako je tam nieje ani na lamkách. btw. ale musíš tam prispievať neaktívny užívatelia sú mazaný.haha11 napísal:Môžem sa opýtať aké sú výhody warxtreme.com oproti iným fóram (napr. cucaj.sk)? Ďakujem.
warxtreme
prosim pošlite niekto pozvánku na warxtreme, e-mail: [email protected]
-
pryja
Darca
ja by som tiez jednu poprosila na [email protected]
Dik
Dik
Mohol by mi niekto poslat pozvanku na mail [email protected] ? Dakujem
ak ma niekto nejake tie pozvanky nazvys poprosil by som jednu na [email protected] .. dakujem
Prosim poslite aj mne pozvanku na warxtreme.Na moj email: [email protected] Velmi pekne dakujem 
-
Reanimated
Medium Expert
Re: lamky
Na lamky sa regni cez SMS...spojka13 napísal:a na lamky by sa nenašla nejaka pozvaka?
Poslane pozvanky uzivatelom [email protected], [email protected], [email protected]...
Sorry zvysku, aml som len 3, tak som poslala poslednym 3, ktori este neboli registrovani...
ahojte, mohli by ste niekto poslať pozvánku na WX?
Mail je [email protected]