zasadrovany prst pomoooc xD
zasadrovany prst pomoooc xD
Cawte.. dnes mi zasadrovali malicek na lavoej ruke xDD .. mam trochu problem z umitim ruky.. neviete mi poradit co mma urobit, xD umyval som si ruky a truchu mi tam voda natiekla.. neviem ako urobit proste nieco co to bude ochranovat ten prst.. lebo sa obavam sprchovania xD
pred tejdnom mi dali dole sadru z ruky mal som ju celu az po klb...
Poviem nejake vymakania...
Ked si umyvas tu ruku tak ju umyvaj len handrou a nie pod prudom...
Ked sa ides sprchovat natiahni na nu sacok co sa dava na koše a na konci utiahni gumou z nohavic ktora je prisita presne na ruku aby moc netlacila. Ja som sa tak kupal aj v mori takze viem o com to je...
A par vymakani este: Pokial je sadra dost velka tak si na n napiste rozvrh
By the way. CO si stvaral ?
Ked sa ides sprchovat natiahni na nu sacok co sa dava na koše a na konci utiahni gumou z nohavic ktora je prisita presne na ruku aby moc netlacila. Ja som sa tak kupal aj v mori takze viem o com to je...
A par vymakani este: Pokial je sadra dost velka tak si na n napiste rozvrh
Predpokladam ze s tou rukou neopravujes auta a nemas ju zababranu od vazeliny alebo vacsej spiny. Na bezne umytie postacia aj navlhcene obrusky alebo dezinfekcny gel na ruky...Namydlis si s tym dlan a prsty a potom to utries do sucheho uteraka.
http://www.kozmetik.sk/telova-kozmetika ... -ruky.html
http://www.kozmetik.sk/telova-kozmetika ... -ruky.html
no vies xDD trochu zle som chytil loptu na basketballe xDDj-XxX napísal:pred tejdnom mi dali dole sadru z ruky mal som ju celu az po klb...
A par vymakani este: Pokial je sadra dost velka tak si na n napiste rozvrh![]()