Resident Evil 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sophyxx »

polozis minu, hned ako padne na bok vyberies Samopal a sutis jej do brucha, asi 2-3x zopakujes a mas to :) takze setri naboje do MP5 co jak sa vola :)
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

jj musis mu strielat do toho chvosta z druhej strany. Proste zo spodu do chvosta.
Inak najprv musis vylepsit na plno gun a potom kupit za body neobmedzenu municiu a staci mat raz prejdenu hru. Ked prejdes HIGH obtiaznost tak sa ti otvori Professional to je uz ina pecka. jedna rana a mas sekundu na ozivenie. Cize da sa to prejst len ked sa drzite spolu. Ja to hravam ale cooperative
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ja som to na najvacsej obtiaznosti este nepresiel :D zatial sa mi nejak nechcelo ale chystam sa ... chcem to pod 5hodin a budem mat neobmedzene naboje do raketometu to bdue ina pecka :D a Sapo nevie mi poradit ako rozbehat hru online s kamosom ? treba nato mat vytvorene konto Windows LIVE ? alebo staci hamachi ?
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

ja som hral len tak easy a presiel som to za tri hodiny. Staci mat offline profil a hamachi a jeden program
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Sapo napísal:ja som hral len tak easy a presiel som to za tri hodiny. Staci mat offline profil a hamachi a jeden program
Vies proadit aj nazov toho programu a napisast mi aj cely postup ako to rozbehat ? pretoze ja neviem ako nato :D bol by som ti vdacny :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Tak konecne mam moznost si to aj ja zahrat. New book to isti :). Grafika aj hratelnost sa mi paci aj ked som len na zaciatku tak dufam ze mi toto nadsenie vydrzi :D.
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

Super Hra presiel som ju 5-krát :D ked uz mas nekonecnu municiu je to super :D
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Hulkm napísal:Tak konecne mam moznost si to aj ja zahrat. New book to isti :). Grafika aj hratelnost sa mi paci aj ked som len na zaciatku tak dufam ze mi toto nadsenie vydrzi :D.
Prajem vela zdaru pri hrani tejto hry :) ak by si potreboval poradit ohladom prejdenia nejakej misie alebo podobne tak kludne pis sem :) sledujem to kazdy den takze ak budem moct poradim ;)

//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2009, 10:08 )
mirom11 napísal:Super Hra presiel som ju 5-krát :D ked uz mas nekonecnu municiu je to super :D
Suhlasim s nekonecnou municiou je to este vacsia sranda ale nemas tam to napatie "co ked mi dojde municia" ale myslim ze toho si vychutnas dost uz pri prvom hrani :D Prve do coho som si spravil neobmedzene naboje bola Ithaca (brokovnica) a neskor ta prva pistolka :) teraz to prechadzam na strednej obtiaznosti a skusam najst vsetky emblemy BSAA :) + upgradujem ostatne zbrane 8)
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

V hre je celkovo dost malo municie a ja s mojim stylom rambo :lol: :lol: som mal problemy ale da sa jednoducho nahrabat dost municie a veci.

Ak ste si vsimli hra ked napriklad niekam pridete a ulozi vam hru v tej oblasti je dost vela veci (municia , .....) a ked ju zoberiete a vypnete hru do menu, spyta sa ze ci to ma uloziť, date ok a zapnete si znova pokracovat ste tam kde vam to ulozilo s municiou co ste zobrali a je tam dalsia :D takto sa to da dost slusne nahrabat :D :D
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

mirom11 napísal:V hre je celkovo dost malo municie a ja s mojim stylom rambo :lol: :lol: som mal problemy ale da sa jednoducho nahrabat dost municie a veci.

Ak ste si vsimli hra ked napriklad niekam pridete a ulozi vam hru v tej oblasti je dost vela veci (municia , .....) a ked ju zoberiete a vypnete hru do menu, spyta sa ze ci to ma uloziť, date ok a zapnete si znova pokracovat ste tam kde vam to ulozilo s municiou co ste zobrali a je tam dalsia :D takto sa to da dost slusne nahrabat :D :D
To je tiez jedna z moznosti no po chvilke ta prestane bavit :D ale ja som nemal ani raz problem s municiou takze som to ani nepotreboval :) A co si myslel pod tym Rambo Stylom ? :D
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Neviem ako ty ale proste ja municiou nesetrim :D a nasijem donich nekedy aj cely zasobnik :lol: ale ku koncu sa to uz dalo to som mal problem len na zaciatku
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

No ja som ten odlisny pripad :D poviem ti to tak ze ja som polku hry presiel s Paralizerom v ruke :D proste som si ho kupil a naboje mi uz nebolo treba ... daval celkom slusny dmg + mohol som vyuzivat utoky rukami ;) A zbrane kt. som pouzival najviac boli : Brokovnica Ithaca, Puska Sagunov, Paralizer :D, a niekedy Pistolku ale to malo kedy ;) Takto som presiel celu hru nazbieral som si body a zaobstaral si neobmedzenu municiu do Pistolky a Brokovnice :) Teraz to prechadzam len na peniaze a body aby som mal vylepsenia do dalsich zbrani :)
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

mam naboje len do pistolky ...takze polozim minu obidem ho a napalim mu tam do brucha pod shvost? jemu sa to tam tak otvara na boku skor to tam mam palit? lebo do hlavy a pod nefunguje..tak neviem..skusal som aj tuto variantu a nwm.s pistolkou to asi nepojde
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Graficky velmi pekna hra, ale hratelnost dovidenia... To je stredovek... Nemozes sa hybat a zaroven strielat? kravina
petko117
Medium Star
Medium Star

aj mna to spociatku dost hnevalo..ale grafika dej a celkovo spracovanie bolo silnejsie ako to ze nemozes kracat a zaroven strielat..mozno v RE6 to uz bude v pohode..
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Myslilm ze nemoznost pohybu za strelby berem skor plus. Je to odlisne od inych hier a ostava to pri povodnom kocepte. Je to aj krok k RE fanusikom.
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Hulkm napísal:Myslilm ze nemoznost pohybu za strelby berem skor plus. Je to odlisne od inych hier a ostava to pri povodnom kocepte. Je to aj krok k RE fanusikom.
Priklanam sa k tvojmu nazoru :) Mna prave tento prvok potesil, pretoze keby si bezal a zaroven strielal (presne) celu hru by si presvistal a ani by si nemusel mierit :D to by podla mna nemalo vyznam. Takte HulkM suhlasim a tiez si myslim ze je to jedno velke + :)

//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2009, 23:05 )
petko117 napísal:mam naboje len do pistolky ...takze polozim minu obidem ho a napalim mu tam do brucha pod shvost? jemu sa to tam tak otvara na boku skor to tam mam palit? lebo do hlavy a pod nefunguje..tak neviem..skusal som aj tuto variantu a nwm.s pistolkou to asi nepojde
Este raz ti skusim napisat postup ale na zaciatok nejake rady :) Vyuzivaj ako som uz vyssie spominal setrenie nabojov (strelba do noh + utok rukami), zbieraj si naboje do brokovnice alebo samopalu (neminaj ich vobec ak to nieje velmi nutne - tymto sposobom si usetris naboje na tuzsich bossov ako bol napr ten z motorvkou alebo tento lietajuci (ako to nazvat :D) Netopier) Dalsia rada vyuzivaj hlavne granaty - zapalne, triestive ked po tebe idu v skupinkach (myslim skupinka 5+ zombie). A v neposlednej rade pouzivaj Noz :)

Tak teraz k tomu navodu ako znicit tuho bossika :D -> Ked lieta utekaj, ked zosadne na zem poloz minu a cakaj kym sa prevrati na brucho. Ak si dobre vsimnes v tej casti ako ma chvost ma ako keby odkryte miesto. Vtedy vytiahnes samopal / brokovnicu a zacnes mu tam palit co ti cas dovoli (ak nepadne na prvy krat vobec to nevadi), znova polozis minu a spravis to znova. Neskor sa zacne krasne zvyjat a vychutnas si animaciu :)

Ak by si to ani takto nepresiel a potreboval este nejaky iny sposob skusim to prejst tak aby som mal tiez malo nabojov a skusim to prejst len s pistolkou ci to vobec je mozne :) Ak nie musti ti stacit tento "navod" :lol:

Dufam ze som pomohol :)
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

na tejto hre som pocitil silny dopad ekonomickej krizy :D
skoro vobec som si nezastrielal do sytosti.. :)
petko117
Medium Star
Medium Star

tak to je otom ta hra...lepsie ako nieco ako COD..cele zasobniky kosit do nich..tato hra ma nieco do seba..a velmi ma bavi..aj ked je to niekedy tazke..no skusim toho lietajuceho debilka dat dole nejako:)
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

masino napísal:na tejto hre som pocitil silny dopad ekonomickej krizy :D
skoro vobec som si nezastrielal do sytosti.. :)
Mne sa to prave paci takto ako klasicke zombie hry kde mas municie ze sa v nej mozes kupat a na kazdom druhom kroku mas hordy zombie. Takto sa mi to zda omnoho lepsie + je to vyvazene tym ze nemas v hre az take velke mnozstvo nabojov ked vela minas. A do sytosti sa nastrielas az ked budes mat neobmedzenu munisiu :lol: Vtedy mozes do jedneho zombika palit aj minutu vkuse (samozrejme az kym neumre) :D
Napísať odpoveď