pls nevie niekto ako sa vola pesnicka co dnes hrali v superstar ked vylucovali slovenskych chalanov? spievali tam daco "don t look through me .... NA na na"
Prva je hraje stale ked niekto vypadne teraz zo Superstar...taky chlap ju spieva....
Druha hraje v pozadi reklamy...Reklama je tusim na Avon,taka bruneta tam je v cervenom asi...?
OT: No to video co tam bolo tak to Gary Jules - Mad World nebol. Asi ho zmenil. Ale som si na 100% isty ze ten link co tam bol na zaciatku v dobe kedy som to napisal tak tam bola uplne ina pesnicka ako Gary Jules - Mad World...Tu pesnicku poznam takze by som sa urcite nepomylil...
ahojte.....uz dlhsiu dobu hladam skladbu......z relacie POZOR ZAKRUTA, lenze taku modernejsiu verziu, nieje to s harmnonikou ale na trubke alebo saxofone......aspon myslim......dakjem velmi pekne
Potreboval by som názvy pesničiek, ktoré sú v týchto troch nahrávkach, v každej nahrávke je ukážka len jednej pesničky, sú to hrozne tiché nahrávky preto si dajte silnejšie repro aby ste počuli. Za poradenie K+.
ahojte , prosim pomozte mi neviem zohnat jednu ludovu pesnicku v ktorej sa spieva o vlachove, dedinkach ... cast textu - z vecera do rana vyrastla mi ruzicka z tulipana , alebo tak nejako , neviem ju na nete najst prosim pomozte.dakujem.
pakman napísal:ahojte , prosim pomozte mi neviem zohnat jednu ludovu pesnicku v ktorej sa spieva o vlachove, dedinkach ... cast textu - z vecera do rana vyrastla mi ruzicka z tulipana , alebo tak nejako , neviem ju na nete najst prosim pomozte.dakujem.
Takéto niečo ?
Prečo fajčíš Araňa od večera do rána čap čap čap cigaretle cigary špaky všetky tabaky ...... /:Zasiala som božemôj rozmarínček vyrástlo mi žitečko:/ ..... /:Vajnorskí kamasi,dajte můj tulipán:/ /:prišiel ma namlúviť z mešticha mladý pán:/ ...... /:heš, heš, heš vtáčičku ty malý slávičku polámeš mi ružičku:/ ...
Je to od skupiny SENZUS ... len tak ma napadlo nieje to niečo taketo ?
cawte,
neviete ako sa vola jedna pesnicka z cirkuu Romanza ??? Na konci ked sa lucia účinkujuci. Znie to tak zvlastne ze: "esi eso ukanarasi" JEto taka pomerne rychla pesnicka atd...