Tak diskutujte, ak máte o čom
Česko-Slovenská Superstar
-
Sagittarius
Guru
Česko-Slovenská Superstar
Je zaujímavé, že takúto tému ešte nikto nezaložil...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
táto? či ich tam je(bolo) viac? Lebo podľa toho článku už dávno vypadla, nie?
-
Soviet
Darca
Prva seria ma bavila..To som bol este mlady a vymlety a v skole sa vtedy o nicom inom nedebatovalo (vsak nieco nove v telke vtedy, tak kalamita vsetci)..Odvtedy som nemal potrebu kukat nato ako niekto spieva pred ludmi a pritom aj tak nikdy z neho hviezda nebude...Vsak kolko ludi stade nieco dosiahlo? Neviem o ziadnom, ktory by ma dako svojou tvorbou zaujal..
Jedine o co tam ide je zarabat prachy na smskach, ktore tam ludia poslu..
Takze hodinu zivota zabit takouto zbytocnou vecou, tak to veru nie..
Jedine o co tam ide je zarabat prachy na smskach, ktore tam ludia poslu..
Takze hodinu zivota zabit takouto zbytocnou vecou, tak to veru nie..
-
audiotrack
VIP
to je pravda. Ja to nepozerávam, ale keby som pozerával tak asi kvôli adelebrm napísal:audiotrack.. a to vadí, že vypadla? Mne nie.. aspoň sa mi nesprotivý svojim spevom..
-
Sagittarius
Guru
To je jasné. O peniazoch to je. Ale myslím, že viac zarobia na reklamách ako na SMSkách...Soviet napísal: Jedine o co tam ide je zarabat prachy na smskach, ktore tam ludia poslu..
-
Sagittarius
Guru
-
Thrash/Death
Star
čím ďalej, tým je to horšie. Najlepšia bola samozrejme jednička, dvojka odvar, trojka čistý čaj a toto už hraničí s trápnosťou. Sledujem, ale nemám z toho takú radosť a nadšenie ako to bolo kedysi u jedničky. Speváci takí istí, 15 ročný zasran z petržalky sa hraje na veľkého speváka a nevie si odpustiť tie buze**** r'n'b "ozdoby" v speve 
-
mr_margera
Medium Professional
Myslím si, že už stratila superstar svoje čaro, ktoré kedysi mala. teda pre mňa osobne nemala nikdy, ale to je jedno.. Každopádne si myslím, že to dá ľuďom akú-takú šancu zviditeľniť sa, aj keď ja to moc
nepodporujem. Kadždopádne superstar je masovo veľmi obľúbený druh zábavy, a keď ľudom takýto druh zábavy vyhovuje tak prečo nie? Nech si každý pozerá, čo sa mu páči. Ja to hodnotím ako moč, videl som asi 10 minút dokopy a viac nebudem.
nepodporujem. Kadždopádne superstar je masovo veľmi obľúbený druh zábavy, a keď ľudom takýto druh zábavy vyhovuje tak prečo nie? Nech si každý pozerá, čo sa mu páči. Ja to hodnotím ako moč, videl som asi 10 minút dokopy a viac nebudem.
-
mr_margera
Medium Professional
-
mirak2
Hardcore addict
ona nemala nic s imageom ale to ze ma hlas ako spevacka z cernosskeho ghetta..
k veci: same deti su tam, jeden polovietnamec ktory je udajne v skutocnosti cigan (take veci sa o nom pisu na nete), jedno uplne nezajimave dievca, jedna exhibicionistka, typek co rozprava aj spieva rychlostou zbijacky..
humus...ale ked mam zlu naladu tak si pozriem fotky anety galisovej
k veci: same deti su tam, jeden polovietnamec ktory je udajne v skutocnosti cigan (take veci sa o nom pisu na nete), jedno uplne nezajimave dievca, jedna exhibicionistka, typek co rozprava aj spieva rychlostou zbijacky..
humus...ale ked mam zlu naladu tak si pozriem fotky anety galisovej
Ja som pozeral prvú sériu, aj to skôr len tak z nudy, odvtedy som videl jednu časť a je to naozaj bieda. Vlastne keď sa nad tým zamyslím tak neviem pochopiť, prečo ti ľudia sledujú. Pre spev určite nie, to by si pustili rádio alebo CD s ozajstnou hudbou. Tu ide skôr o to, aby sa pozreli na ostatných, zasmiali sa na nich a to je asi tak všetko.
pozeram zaznamy (tj bez reklam) .. jednak celkom fajn moderatorska dvojka (aj ked to adele s pycom/sajfom sedi viac), odviazanejsia porota a zopar ozaj zaujimavych vykonov, ktore dokazu prekvapit. Kedze je tu viac odporcov ako zastancov, nema zmysel o tom nejak diskutovat, len dodam, ze chodur je u mna favorit. Ak to niekto ma vyhrat tak tento ostravcan.
superstar je velka sprostost,...prva seria, ako inak bola najlepsia, tam to aj za nieco stalo, lebo to bolo nieco nove a ludia tam chodili fakt za ucelom spevu, no teraz je to iba o obycajnom predvadzani sa a strapnovani...dvojka bola este ok, ale potom to uz vsetko islo dole vodou..
teraz som sledovala akurat tak castingy lebo na tych sa viem najviac zabavit, ale nebavila som sa vobec, akurat za cely cas tam ukazali 10 uchadzacov a zvysok boli iba kecy, cize som to radsej prestala sledovat ..
no a neviem ako to je, ale vraj je uz vitaz davno vybrany a toto vsetko len tak hraju na ludi, tym padom aj to s tymi sms hlasmyi je fejk,..ale neviem, mozno trepem, len som to niekde citala, len kde..
ale nedivila by som sa, keby tomu tak bolo, pretoze na tom teraz pekne zarobia, akurat s tym rozdielom, ze tam ludia davaju svoje prachy zbytocne....teda nie zeby som verila kazdej kravine co niekto napise
aj tak neriesim..
teraz som sledovala akurat tak castingy lebo na tych sa viem najviac zabavit, ale nebavila som sa vobec, akurat za cely cas tam ukazali 10 uchadzacov a zvysok boli iba kecy, cize som to radsej prestala sledovat ..
no a neviem ako to je, ale vraj je uz vitaz davno vybrany a toto vsetko len tak hraju na ludi, tym padom aj to s tymi sms hlasmyi je fejk,..ale neviem, mozno trepem, len som to niekde citala, len kde..
ale nedivila by som sa, keby tomu tak bolo, pretoze na tom teraz pekne zarobia, akurat s tym rozdielom, ze tam ludia davaju svoje prachy zbytocne....teda nie zeby som verila kazdej kravine co niekto napise
aj tak neriesim..