Rádio

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Empatik
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Rádio

Príspevok od používateľa Empatik »

Dobrý večer , dopredu sa ospravedlňujem , ak náhodou som založil už existujúcu tému , ale ...

Hľadám nejaké rádio , resp. frekvenciu rádia , kde je teraz nejaké (TUC TUC + HipHop , ) mám domáce kino a do 22:00 to chcem poriadne rozbúchať , nepoznáte nejaké také TUC rádio ? Ďakujem moc ...

.TiGeeR.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

A co tak skusit stareho dobreho kamarata google.sk ? Tam je toho kopu staci len nazriet a nebyt leniy :wink:
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Existuje vela takych radii, staci sa posnazit, taky Winamp ti ponukne desiatky-stovky takych radii v playliste.
Aby som nebol OT tak spomeniem:
clubradio, pulsradio, danceradio, technobase, rautemusik
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Rádio

Príspevok od používateľa Hotwire »

Q7_TiGeeR_X6 napísal:Dobrý večer , dopredu sa ospravedlňujem , ak náhodou som založil už existujúcu tému , ale ...

Hľadám nejaké rádio , resp. frekvenciu rádia , kde je teraz nejaké (TUC TUC + HipHop , ) mám domáce kino a do 22:00 to chcem poriadne rozbúchať , nepoznáte nejaké také TUC rádio ? Ďakujem moc ...

.TiGeeR.
skus internetove radia, napr www.cyberstacja.com alebo www.risefm.com len neviem ci to druhe este existuje, skus
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Asi ste ma zle pochopili ,, chcel som rádia , rádia aké sú v rádiách ,, nie na nete ale aby som si to mohol spustiť na domácom kine ( preto som myslel frekvenciu ) Ak náhodou nejaké poznáte , prosím vás napíšte , ďakujem moc .
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

myslim ze na slovensku take oficialne radio nie je, jedine nejake miestne ktore nema licenciu

mimochodom, nebolo by ti pohodlnejsie nahadzat si do mp3playera niekolkohodinove techno, progresive sety, proste ake chces a cez jack kabel prepojit domace kino s mp3playerom?
Napísať odpoveď