Resident Evil 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

petko117 napísal:tak to je otom ta hra...lepsie ako nieco ako COD..cele zasobniky kosit do nich..tato hra ma nieco do seba..a velmi ma bavi..aj ked je to niekedy tazke..no skusim toho lietajuceho debilka dat dole nejako:)
Odporuam si tuto hru zahrat cooperative. Mozem povedat ze lepsiu co-op hru som este nehral. My sme toho debilka sundali tak ze jeden mu behal pred xichtom a druhy do neho zo zadu strielal, lenze ked to ty hras sam tak to nebude vobec jednoduche, a este k tomu s tym poctom nabojov ako mas :)

//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2009, 15:18 )
Ak by niekto nieco nevedel tak staci napisat na icq. Rad vam pomozem znicit bossa alebo aj len tak si zahrat ;)
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

no hram to sam..zajtra skusim zabit toho litajuceho debilka..dam vediet ako som dopadol..chysta sa aj RE 6? nic sa nevie otom? ci aj bude?
Sapo
Addict
Addict

Este si nepresiel RE5 a uz sa pytas na Sestku? :D ja si myslim ze bdue aj 6 ale urcite nie tak skoro. Zas minimalne 2-3 roky si pockame
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sophyxx »

Sapo mam otazocku ohladom toho online hrania cez hamachi. Spustil som s kamosom hru ... a asi po 3 minutach hrania nam stale vypise ze resident evil rpestal pracovat ... a vypne sa :( nevies v com moze byt problem ?
Sapo
Addict
Addict

Asi mate zly crack, neviem nam to nerobilo
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Sapo napísal:Asi mate zly crack, neviem nam to nerobilo
Okej takze problem bol v tom ze sme volali na skype ... nevedeli sme ze hovor je uz zabudovany v hre takze uz hrame :) este raz dik za tie veci Sapo ;)

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 16:54 )
petko117 napísal:no hram to sam..zajtra skusim zabit toho litajuceho debilka..dam vediet ako som dopadol..chysta sa aj RE 6? nic sa nevie otom? ci aj bude?
No pochval sa ako si dopadol s tym bossom ? presie si ci na nom stale stojis ??
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

ten boss je v pohode :D magnum riesi vsetko a moze ti byt kvalitne jedno kam strielas :D
petko117
Medium Star
Medium Star

tak zahral som to az dnes nakoniec ale presiel som toho "netopiera" proste mina slapil naot par ran do bachora 4 krat som to zopakoval a koniec..potom som mal dalsieho bossa s neho ptm rastli take havede..a cil som v nejakych mocariskach..uz som aj riadil tu lodku...ptm som vysadol na nejakych drevenicach a tam namna vyskocili africky muzickovia:) a mali velmi dobre zbrane..to som nepresiel zabili mi partacku..ako na nich? sa nemam k nim ako dostat ved maju stity..
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

petko117 napísal:tak zahral som to az dnes nakoniec ale presiel som toho "netopiera" proste mina slapil naot par ran do bachora 4 krat som to zopakoval a koniec..potom som mal dalsieho bossa s neho ptm rastli take havede..a cil som v nejakych mocariskach..uz som aj riadil tu lodku...ptm som vysadol na nejakych drevenicach a tam namna vyskocili africky muzickovia:) a mali velmi dobre zbrane..to som nepresiel zabili mi partacku..ako na nich? sa nemam k nim ako dostat ved maju stity..
Nooo dostal si sa slusne daleko nato ako si stal pri netopierovi :) ako na nich ? jednoducho ... ja som im stity prestrelil brokovnicou :) a ak nie strielaj im do noh ktore maju odkryte a utoky zblizka :) + setri si nejake granaty aj tie ti dost pomozu :)
petko117
Medium Star
Medium Star

no..len ja mam dobre problemy s municiou..ziadne dobre zbrane nemam..pistolka...a este som mal troskuu nabojov s nejakeho samopalu..no ale tam to vyzera take ze neviem neviem ze kade ist taka nelinearna cesta mi to tam pride..no dnes to opat zahram..:)
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

petko117 napísal:no..len ja mam dobre problemy s municiou..ziadne dobre zbrane nemam..pistolka...a este som mal troskuu nabojov s nejakeho samopalu..no ale tam to vyzera take ze neviem neviem ze kade ist taka nelinearna cesta mi to tam pride..no dnes to opat zahram..:)
No tie mociare sa ani mne velmi nepacili ale co narobis :) a zbrane ? hmm ako som pisal stranu dozadu tusim ... prechadzal som to s Paralizerom + brokovnica a dal som s tymto celu hru. Moj inventar vyzelal nasledovne : CHRIS - Paralizer, Brokovnica, Sagunov puska, MP5 SHEVA - Pistolka, Uzinka, a vsetky liecive bylinky, spreje prvej pomoci a podobne :) A takto som presiel celu hru. Kazda nova zbran ktora mi pribudla isla do inventara (nie herneho).
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Mna to dnes raidne chytilo. Od nejakej 8 do pol 1 som to mrvil. Bossovia sa daju. Ja vyuzivam hlavne brokonvicu(teraz som nasiel novu tak prechadzam na nu), samopal(neviem presne oznacenie), zakladna a magnum. 4 sloty zbrane, 4 anboje do nich a jedne bud na nieco liecive alebo granat. Akurat som sa dostal do nejakej jaskyne velkej. Moznost pouzivat mysku si v 5 velmi pochvalujem. Uz viem co mi chybalo vo 4 :) .
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Mna to takto chytilo vcera :D hral som to asi 6 hodin vkuse ... 2 samostatne a dalsie 4 s kamosom cooperative mod :) a momentalne vyuzivam Magnum Light Hawk (palebna sila 3000 :!: ) samozrejme neobmedzena municia :) je uplne ejdno kam trafis zombika :) padne na jednu ranu :D a z brokovnic mam maximalne vylepsenu Ithacu a M3 (niesom si isty ci som trafil nazov, je to dvojhlavnova cierna brokovnica) a teraz sa vrham na vylepsenia odstrelovaciek aby som mal neobmedzenu municiu :) Mimochodom ten Co-op odporucam hrat to s kamosom je strasne fajn :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

sophyxx napísal:Mna to takto chytilo vcera :D hral som to asi 6 hodin vkuse ... 2 samostatne a dalsie 4 s kamosom cooperative mod :) a momentalne vyuzivam Magnum Light Hawk (palebna sila 3000 :!: ) samozrejme neobmedzena municia :) je uplne ejdno kam trafis zombika :) padne na jednu ranu :D a z brokovnic mam maximalne vylepsenu Ithacu a M3 (niesom si isty ci som trafil nazov, je to dvojhlavnova cierna brokovnica) a teraz sa vrham na vylepsenia odstrelovaciek aby som mal neobmedzenu municiu :) Mimochodom ten Co-op odporucam hrat to s kamosom je strasne fajn :)
Nekonecno nabojov dostanes po prejdeni alebo ked si vylepsis danu zbran na max tak mas potom na nu??
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

1. podmienka : vylepsit zbran na maximum
2. podmienka : prejst hru aspon na obtiaznosti amater
3. podmienka : nazbierat dost bodov za misie aby si dane vylepsenie mohol kupit v sekcii bonusy :) tzn. za misiu dostanes (amater 1000 bodov ak mas celkove hodnotenie na S) a vylepsenia do brokovnice stoji 10000 bodov alebo do Magnumu 15000 bodov a podobne :) takze cim viac zbrani chces mat vylepsenych tym viac musis prechadzat :)

//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2009, 14:13 )
Takze vyskitol sa mi jeden problem :D Ked hram misiu Savana (Boss : Ndesu) tak ma stale zabije tym ze pomne hodi ten obrovsky kamen, raz ho viem znicit ze strelim do barelu vedla neho a spadne mu na zem ale ked ho zoberie druhy krat ako ho mam znicit ? :O Obtiaznost : Veteran. Ak by niekto vedel tak sme s radou lebo neviem to prejst :D Dakujem vopred :)
Sapo
Addict
Addict

sophyxx napísal:Mna to takto chytilo vcera :D hral som to asi 6 hodin vkuse ... 2 samostatne a dalsie 4 s kamosom cooperative mod :) a momentalne vyuzivam Magnum Light Hawk (palebna sila 3000 :!: ) samozrejme neobmedzena municia :) je uplne ejdno kam trafis zombika :) padne na jednu ranu :D a z brokovnic mam maximalne vylepsenu Ithacu a M3 (niesom si isty ci som trafil nazov, je to dvojhlavnova cierna brokovnica) a teraz sa vrham na vylepsenia odstrelovaciek aby som mal neobmedzenu municiu :) Mimochodom ten Co-op odporucam hrat to s kamosom je strasne fajn :)
Ked vytuninguje tu magnumu na plne, tak dostanes dalsiu s palebnou silou 5000! Ked vytunujes zakladne SMG tak dostanes Gulomet + nekonecno nabojov k nemu. Ked vytunujes zakladnu sniperku tak dostanes Luk + nekonecno nabojov
Ked prejdes hru pod 5 (alebo 4 neviem) hod tak dostanes neubmedzenu municiu do raketometu.

//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2009, 18:01 )
sophyxx napísal:1. podmienka : vylepsit zbran na maximum
2. podmienka : prejst hru aspon na obtiaznosti amater
3. podmienka : nazbierat dost bodov za misie aby si dane vylepsenie mohol kupit v sekcii bonusy :) tzn. za misiu dostanes (amater 1000 bodov ak mas celkove hodnotenie na S) a vylepsenia do brokovnice stoji 10000 bodov alebo do Magnumu 15000 bodov a podobne :) takze cim viac zbrani chces mat vylepsenych tym viac musis prechadzat :)

//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2009, 14:13 )
Takze vyskitol sa mi jeden problem :D Ked hram misiu Savana (Boss : Ndesu) tak ma stale zabije tym ze pomne hodi ten obrovsky kamen, raz ho viem znicit ze strelim do barelu vedla neho a spadne mu na zem ale ked ho zoberie druhy krat ako ho mam znicit ? :O Obtiaznost : Veteran. Ak by niekto vedel tak sme s radou lebo neviem to prejst :D Dakujem vopred :)
My sme to presli na Pro obtiaznosti (otvori sa ked prejdes hru na Veterane) no a normalne strelis do toho barelu a rozpadne sa to. A na dalsi krat to iste. Tych barelov je tam viac. Tusim ze jeden ten kamen ta aj tak trafi, ale to prezijes.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Uplne uzasna hra. Akurat som to dohral a taku chut si zahrat hru hned znova som este nemal :) . Hned idem na dalsiu obtiaznost. Ale aj tak mam par otazok:
Ked si vybere jednu kapitolu tak budem ma t vybavu aku som mal predtym v nej alebo s akou som skoncil???
Keby idem od prvej tak je to ako keby si dam novu hru +???
Ako si odomknem dalsie kapitoly v Zoldnieroch???
Co potrebujem na nekonecno nabojou do Granatometu???
Nieje nejaka mapka na tie BSAA emblemy??, dsot by to pomohlo. Viem ze na 4 bol taky trainer co ich ukazoval na mapke :) .
Dost vycerpavajucich otazok ale za odpoved vopred dakujem :wink: .
Sapo
Addict
Addict

Ano vsetko ti ostame ked si to das odznovu.
Nekonecno nabojov do granatometu nedostanes, jedine do bazuky, ale musis hru prejst pod 5 hodin (alebo pod 4 neviem)
Dalsie kapitoly v Zoldnieroch otvoris tak, ked budes prechadzat tie mapy co tam mas otvorene, ale musis ziskat aspon bronz.
A na tie emblemy je nejaky videonavod, neviem kde ja to nepouzivam.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Add ten raketomet : Pod 5 hodin, odporucam na to ist po veterane, ako mate infinit mag a hrate s niekym, alebo aj s kompom, veterana som presiel 3x rychlejsie ako normal, lebo infinite zbrane su strasne OP, aj ked je to len obycajna brokovnica.

Ten raketomet BTW oneshotuje skoro vsetko ak dobre trafite :D
sophyxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

To Sapo staci prejst pod 5 hodin a mas tie neobmedzene naboje :) len na take mensie doplnenie :)
To Hulkm Vsetky emblemi najdes tuna :) http://www.xbox360achievements.org/foru ... p?t=131999 pozorne si pozri videa a dalej je to na tebe :)
Napísať odpoveď