Zdravim, mam problem so zapinanim PC.
Nastavoval som nieco v biose a ked som dal ulozit nastavenia a restartovat tak uz sa nechcel zapnut monitor a ani bios nepipol. Vyskusal som clear cmos a zrazu mi vsetko ide. Ale ked vypnem PC a znovu zapnem alebo ked ho restartujem tak zase mi vyhodi len ciernu obrazovku a ani bios nepipne. A ked zase spravim clear cmos tak ide a potom ked vypnem tak potom uz zase nejde. Co s tym prosim vas??
Diky moc
POMOC...Nejde zapnut PC!!
-
tomaxx_199
Medium Professional
baterkou to nebude...lebo vzdy ked ju dam von a spat tak to naskoci...aj ked dam hned bios a zobrazi tak dam povodne nastavenie biosu restartujem a nejde to...zase musim prehodit jumper tam a spat.
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2009, 20:45 )
dobre tak uz som to vyriesil upgradom biosu...
inak diky za rady...
//LOCK
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2009, 20:45 )
dobre tak uz som to vyriesil upgradom biosu...
inak diky za rady...
//LOCK
Baterka ti napaja iba pamät CMOS ktorá uchovava ulozene udaje v BIOSE takze aj keby mal slabu baterku obraz by mu mal na 100% naskočiť pretože bios sa automaticky tym ze je baterka slaba nastavi na default hodnoty maximlane by nevedel nic ulozit v biose a cas by mal stale rovnaky mam stym skusenosti... takze tym to nebude..ked uz tak tak vybrat baterku alebo prehodit jumper na doske vyresetovat bios a ten komp pokial ma vsetko v poriadku musi isttomaxx_199 napísal:co si tam nastavoval? moze to byt baterkou ze je slaba. alebo si nieco pokazil
ak nie tak yb som zacal od grafiky a odtial vylucoval problem