Ake mate auto?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

Ale prečo by sa mal motor rozsypat...veď sa mu iba zvýši skoro dvojnásobne záťaž na každú súčiastku...nepochopím tychto tdi chip tunerov...slovami nordkappa...nech to dymi a ťahá od spodu pycoo...každá súčiastka je dimenzovana na určitý vykon...myslím že chalani od škodovky vedia prečo do ecu dávajú takéto mapy...jednoducho toto neuznávam.. A najviac vtipne je mi ked si chalan ide nacipovat auto a povedia mu že z 90 koní tam behom 20 minút bude mať 150...Lol

///vies co midnight? uzi si potom tu svoju 150 konovu octaviu 1.9 tdi.. nema zmysel sa tu hadat..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

neviem ako vy ale podla mna je 90x2 180..ak dobre počítam, ciže o 2 násobnom výkone tu nemoze byt ani rec. V pripade takych uprav su nutne vacsie zasahy do auta..to je o inom. Mozem ta uistit ze v mojom aute ziadny chiptuner nebol :) ECU je taká seriova ako ked vysla v 97´ roku z vyrobnej linky. ano 110 PS mam zmeraných na brzde...tých do 150cca je teoretický odhad (a nie z mojej hlavy) ktorý je braný ako strop AGR motora u TDi (s ohladom na životnosť) tolko odomna :) Vidim ze sa vzdy nájdu rozumy ktoré budú rýpať, rýpať a rýpať len preto, aby rýpali.

///tu máte graf brzdy seriovej 90HP octavie ako mam ja :) s vymenou trysiek P764 + dieselpower CHIP...
Prílohy
1.jpg
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

este si nam neprezradil co si tam porobil ked nie chip, inspiruj ma, kupim si octu a budeme dymit spolu ...vykon zvysis o 66% (na to je ten motor urcite stavany) :D have fun ;-) PS: este nam mozes prezradit, pokial to nie je velke tuzerske tajomstno, kolko koni ti pridala nalepka NOS a zeleny "neon"
midnight_man
Guru
Guru

Francek napísal:este si nam neprezradil co si tam porobil ked nie chip, inspiruj ma, kupim si octu a budeme dymit spolu ...vykon zvysis o 66% (na to je ten motor urcite stavany) :D have fun ;-) PS: este nam mozes prezradit, pokial to nie je velke tuzerske tajomstno, kolko koni ti pridala nalepka NOS a zeleny "neon"
aha a to máš odkial ze ten motor na to nie je stavaný :) pretože škodovka usúdila že je.(teda na tych 110 koni)

//nalepka NOS je tam len s jedneho dovodu :D a tože ten priestor kde ma byt napisane OCTAVIA a pod tym stitok TDI šikovný majitel predomnou led lakovali kufor len prelepil...no a tie pismenka pomaličky zacali odpadavat ked som to strhol cele tak tam ostalo miesto s inou farbou laku :( a jedine čo šlo v našom meste kupit bolo TDI a NOS ked berem v potaz velkost nalepky aby to zakrylo. čakám na nalepku Dieselpower.cz ktorá to prelepi cele a hentie pojdu dole bohuzial jednu mi neurobia, musia sa najst zaujemci
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To je sice pekne. Ale napriek vsetkej ucte k tebe to je katastrofa.
Pripada mi to ako keby si vcera dohral NFS Underground a uz realizujes svoj sen.
Je pekne ze si tu Octaviu "Chipujes" na vyssi vykon ... Bohuzial zabudas na Vytvarane Emisie.

Nie nadarmo vsetky Diesle na trhu maju poddimenzovany vykon. Je to prave pre najnizsiu Produkciu CO2, Tuhych Castic atd...
Mam suseda ktory Chipuje este Horsie jak ty ... Ma Stvorkovy Golf 1.9TDI (110k) napíčovaný na cca 160k (Podla neho).

A s bratovou sluzobnou Lanciou Delta 1.9JTD nemusim tlacit plyn ani do Polovice a dycham mu na krk. (Ano ta 1.9JTD je sice 190k TwinTurbo ale aj tak)
Bohuzial v Momente ako idem za nim nevidim pred seba ani na meter vdaka sadziam.

U teba to bude na velmi podobnej urovni ... Kazdy vodic za tebou je schpny identifikovat pohyby plynoveho Pedalu.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

a len tak pokial viem .. tak na AHU kod motora ktory oktavka ma sa tieto trysky 764 nedavaju.. davaju sa len na 66kw co ma passat.. zisti si svoj kod motora a uvidis, ze mas AHU (obtokove turbo a mam pocit, ze aj slabsie ojnice) ... tam sa davaju trysky 520 a tie zvysuju vykon na 115 koni.. takze tak

ano vyzera to tak, ze moje znalosti v tomto obore :D upadli.. sry zle som si pamatal kody motora.. kazdopadne s tryskami 520 som mal pravdu.. ak budes davat 764 musis upravovat ecu.. to je snad jasne ked uz hces nejake lepsie cisla.. aj tak mam strach, ze by to ten motor vydrzal dajme tomu 100 000km .. nemal by som tu istotu.. a dalej si neviem predstavit co na to spojka napriklad..
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:aha a to máš odkial ze ten motor na to nie je stavaný :) pretože škodovka usúdila že je.(teda na tych 110 koni)
tych 110 to vydrzi, ale pokial si pozorne cital (co asi nie) tak som pisal o 150HP, ktore motor nevydrzi (vydrzi, ale je otazne ako dlho) A ten husty zeleny "neon" ? Ten si zapinas aj v noci pocas jazdy na ceste ?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Mindight,, dačo pre inšpiráciu... Tento chlapík mal mondeo, seria 130ps. Chipol na 168ps a ojnica nevydržala a prerazila blok motora :) :)
Prílohy
adasda.jpg
dasda.jpg
midnight_man
Guru
Guru

Ja nemam mondeo ;)
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Doma mame.
Skoda Octavia Rok vyroby. 2006 1.6 kw neviem
Skoda Fabia 1.4 74kw neskutocne delo. Ladeny vyfuk ze ho ani pocut nieje. Maximalka nieco cez 180 :) Trofnite nas.

A osobne vlastnim 2x Pionier
1x Mustang
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

midnight_man napísal:Vymysleli a overili to lepšie hlavy v obore TDi uprav.[/b]
no jo taki odbornici ako trebars v Cimbu nie ? niektori su schopni ocipovat aj fako s karbecom :-D :-D ... inzinieri niesu truhlici, kazdy motor je vyvyjany na nejaky vykon a donekonecna sa z neho dolovat neda :-) ... iste ze nejaka tolerancia na vyssi vykon tam je, ale ked sa to prehana tak vidis lietat ojnice, ochcafky s dymovou clonou lepsou ako T72, ukrutene kardany a podobne srandy :-) ... ale kto chce kam, pomozme mu tam :-) ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Dj-XxX napísal:Skoda Fabia 1.4 74kw neskutocne delo. Ladeny vyfuk ze ho ani pocut nieje. Maximalka nieco cez 180 :) Trofnite nas.
och, no LOL :D
midnight_man
Guru
Guru

nordkapp_pb napísal:no jo taki odbornici ako trebars v Cimbu nie ? niektori su schopni ocipovat aj fako s karbecom :-D :-D ... inzinieri niesu truhlici, kazdy motor je vyvyjany na nejaky vykon a donekonecna sa z neho dolovat neda :-) ... iste ze nejaka tolerancia na vyssi vykon tam je, ale ked sa to prehana tak vidis lietat ojnice, ochcafky s dymovou clonou lepsou ako T72, ukrutene kardany a podobne srandy :-) ... ale kto chce kam, pomozme mu tam :-) ...
vidim ze si trafil :) Cimbu nie je celkom dobrý príklad. Tá firma ti očipuje aj monotronic feliciu....čiže....skus iné ;) BH motor, Dieselpower a podobne...

Teraz k tomu pripsevku pred tebou, zvysit 66KW na 103? ci kolko len čipvou upravou je vražda, vydrzi to par tisic potom sa ti rozpadne turbo, a zadreš motor kedze stratis tlak oleja a vsetok olej ti vytlaci do vyfuku. Dalej k tej vymene náprav...vsetci sme .... a ostatni lietadlo, preco by si nevymenil zadne brzdy? mam rad svoje auto, nechcem ho predavat aby som kupil iné ktore bude mat v zadu kotuce. Ked sa to dá vymenit preco nie. 103kw a v zadu bubny...hm to uz je na uvazenie, tie predne kotuce na tom toho asi vela nenajazdia. Bol to clanok zamerany proti upravam TDi a vsetkeho mozneho, taky isty sa da napisat na hociktoru inu znacku z koncernu. Aj na kazdu inu, ale kezde koncern je blizka vyroba a su technologie a postupy na to. u inych znaciek je to o dost tazie kedze chyba podpora :), no chodte do ameriky, anglicka....tam sa zase upravuju autá ku ktorým maju oni blízko...Nezastávam sa obojstrankou prilepených krídel a blikajúcich stromčekov na ceste to je jasné! Ale je treba rozlišovať, ci si dá niekto nacipovat motor pred lidlom za 100E alebo sa snaži o serioznu upravu a poznam hodne ludi ktorí maju upravene TDi motory no ani jeden z nich nie je tuzer a podobne, všetci su to schopní mechanici a to čo robia, robia dobre. a končim debatu, sme OT...
eldorado08

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Škoda Octavia Elegance, 1.8T 20V 110kw a 150PS :D
midnight_man
Guru
Guru

eldorado08 napísal:Škoda Octavia Elegance, 1.8T 20V 110kw a 150PS :D
Tak to už musí byť vozeníčko :)
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

no moji rodicia vlastnia skoda fabia 1.4 50kw a skoda octavia 1.9 81kw a moj brat ma skoda superb 2.5tdi diesel pumpa 130kw ide jak raketa
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

No dneska som nasiel v aute fotak :-D tak som spravil par fotiek svojho draka :-) na predchadzajucej stranke fotky zvonka teraz zvnutra :-)
je to Citroen Xantia 1.9TD
1 fotka - interier auta vsimajte draka na dvierkach radia :-P
2 fotka - radio a v kruzkoch ovladanie hydrauliky cervena je regulacia vysky podvozku a modry gombik je hydractiv jedna sa o stvrdenie podvozku cize sportova jazda
3 fotka - 15rocne auto v plnej elektirke otvaranie okien vpredu aj v zadu nastavenie spetnych zrkadiel ktore maju aj vyhrievanie na zimu
4 fotka - auto sa vola drak cize samozrejme vsade su draci :-D volant bezpecnostny pas potahy
5 fotka - draci draci draci
6 fotka - motor tie dve zelene gule su namiesto tlmicov je to hydraulika prednej napravy
7 fotka - kufor nie oc velky :-/ jedine :minus: auta
8 fotka - kluc k drakovi abo stihacke
9 fotka - na zaver fotka kolko miesta je vzadu a v predu podotykam ze sedadlo je v jednej polohe cize ten priestor je v jednom momente ocenuju to najme starsi ludia ako moja babka :-D
Prílohy
sedadla.jpg
P1180768_zmena velikosti.JPG
P1180766_zmena velikosti.JPG
P1180765_zmena velikosti.JPG
5 draci.jpg
4 draci.JPG
3 elektrika.JPG
2 hydro.JPG
1 interier.JPG
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Runes napísal: 8 fotka - kluc k drakovi abo stihacke
:lol: :lol: :lol:
Presne to mam aj ja na mojich klucoch od auta :D, odkial ju mas
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

chlapec10 napísal::lol: :lol: :lol:
Presne to mam aj ja na mojich klucoch od auta :D, odkial ju mas
v kine som dostal :-D z 2 strany je redbull :-)
Napísať odpoveď