Zivotny sen ?
-
quancej
Expert
- Kontaktovať používateľa:
byt zdravy, financne zabezpeceny a s neobmedzenymi moznostami cestovat a spoznavat ludi, situacie, ku ktorym obycajny smrtelnik nema sancu sa dostat. mat trvaly pobyt na vlastnom ostrove v karibiku a vychutnavat si kazdy okamih zivota spolu s milujucou manzelkou a krdlom deti 
na smrtelnej posteli si povedat ze som prezil plnohodnotny zivot a nemam sa za co hanbit a nikto sa nehanbi za mna.
je toho este viac, ale uz je nacase sa vratit do reality a zavolat mojmu pilotovi, ze zajtra letime domov na bahamy
na smrtelnej posteli si povedat ze som prezil plnohodnotny zivot a nemam sa za co hanbit a nikto sa nehanbi za mna.
je toho este viac, ale uz je nacase sa vratit do reality a zavolat mojmu pilotovi, ze zajtra letime domov na bahamy
Vzdy som tuzil zit v nejakom velkomeste, najidealnejsie by bolo v Prahe. Na okraji mat postaveny barak, mat dobru pracu, ktora by ma bavila, doma by ma cakala skvele milujuca rodinka + aby som mal dost penazi a zdravia.
Cestovatelsky sen je urcite mesto New York=proste asi naj mesto na svete, "ktore nikdy nespi".
A sen v sucastnosti: Uz aby som bol na vyske, zil krasny "internatny zivot" + uzival si dospelost.
Cestovatelsky sen je urcite mesto New York=proste asi naj mesto na svete, "ktore nikdy nespi".
A sen v sucastnosti: Uz aby som bol na vyske, zil krasny "internatny zivot" + uzival si dospelost.