Problém=Sebavedomie...

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Thundertwist
Novice
Novice

Problém=Sebavedomie...

Príspevok od používateľa Thundertwist »

No takze zdarec....proste sa nedokazem odviazat alebo nejak si naplno verit, myslim si o sebe priliz malo ... Tazko sa mi ale hlada dvovod preco vlastne taky som... mozno vychovou...alebo mojou macochou...alebo triedou...fakt neviem jedna z tychto moznosti je pravdepodobne spravna...Naposledy taketo casy sebavedomia si pamätam asi zo zaciatku 1 rocnika na Strednej. Vtedy si pametam ako som prisiel do triedy proste pohoda...z nicim som nemal problem bol som uvolneny uplne kecal som s kazdym... no postupne neviem preco kde kedy ako ,ale to sebavedomie mi zacalo ubudat.....teraz to vyzera proste tak ze ja hladam v kazdej malickosti to zle...priklad...niekoho sa nieco spytam...a on ma nepocuje tak v tej triede uz nezoberem odvahu povedat to este raz a hlasnejsie pretoze si myslim ze som tam velka nula no a mam z toho potom tazku hlavu proste z takych malickosti...alebo sa proste hambim povedat cokolvek pretoze stale uvazujem o tom....Boze tie kravy ma zase budu ohovarat....,Trapny,a podobne.....momentalne tu triedu strasne nenavidim(teraz som v 3 roč.) kopu krat som uz aj chcel prestupit na inu skolu k jednemu kamošovi aby tam bola sranda....aby som mal nejaky ten dodatok po Socialnej stranke,....ved predsa sami uznate ze nieje normalne ked clovek kazdy den sedi v skole a vacsinu casu Čuší...je to fakt na zblaznenie...s partiou ako nemam problem hej ?? aby ste si nemysleli ze som nejaky ten komplexko tak normalka ze chodim von s kamosmi kecame atd...Dalsi z pravdep. problemov Vychova: Vyrastal som s mamou...zila s ocom kym som mal 1 rok potom sa rozviedli...s mamou som bol do 13 ...ma taky chudobnejsi zivot no....spolu uz s 3 priatelmi mala 4 deti.....teraz sa trapi v uplnej ,,svinskej,, robote ....v hydinarnach vesia kury.....proste je chora ...teraz s nou nezijem ale s ocom....a stale ked k nej pridem na navstevu tak pocujem len ako sa trapi aka je chora atd...proste pesimizmus samy...dalsi negativny vplyv namna...no a u oca to mam tak ze on uz ma teraz 3tiu manzelku a priatelky ani nespocitam lebo sam neviem....s prvou mal mojich 3 surodencov najstarsich .... teraz s terajsiou ma 1 2rocneho syna takze to mam 8 surodencov...niekto by si povedal...,,wau tak ty to musis mat fajn tolky pokope,, ...no ...kiezby boli vsetci pokope ako aj zavidim kopu ludom ako ziju ich mamy a ocovia spolu v jednom dome proste jedna basen...nie ako ja musim doslova prezivat este 3 roky v dome s ocom a jeho MANZELKOU (Macochou) ,ktora je uplne fakt uplne pomylena .... nechapem tomu co robi ... riesi uplne blbosti ako je....Preco rezes tu salamu na tanieri s nozom..nerez to lebo poskrabes tanier... Toto je moja lyzica...a podobne blbosti fakt....s takymi to blbostami chodi za mojim Ocom a ten je potom zbytocne nervozny...a hovori mi len aky som blby....nepodporuje ma proste v nicom...on mi len hovori ako chce zeby osm sa ucil on urobi vsetko preto aby som mal dobru skolu aby som sa mal v zivote lepsie....lenze mne to nestaci .... v mojom zivote mi chyba nejaka osoba s ktorou by som sa dokazal porozpravat fakt dvoverne o vsetkom.... mama mi neporadi pretoze problemov ma sama az az...a nejakeho takeho NAJ kamosa nemam len takych ktorym sa nezdvoverujem s mojimi problemami....Takze tymto ako som vyrastal som len poukazal na to ze to tiez moze byt pricinou toho preco som taky nesebavedomy...mozno preto ze mi chybaju dvoverne rozhovory alebo co...a Trieda....no chodim na gympel...sukromny..je v nej par v pohode ludi ako co sa s nimi da pokecat ....ale kvoli 3 negativnym osobam ktore zo seba ,,vyzaruju negativnu auru,, na mna...sa tam necitim dobre...proste ohovaračky a podobne....Este spomeniem comu sa venujem a moje ambicie :D dufam ze text vas zatial zaujima....takze venujem sa tancu asi Rok...aj par mesiacov...nieje to ako Rok stale aktivne...s prestavkami ....dost velkymi :D...no ale snazim sa...zacal som presne Januar 2008....vtedy som tam spoznal par skvelych ludi s ktorymi sa stretavam aj nadalej a s ktorymi ( s urcitych dvovodov ktore tu nebudem rozoberat) tancujeme vo vlastnej crew.... jedna z nich bola jedna baba Majka :)....s nou som este pred rokom zvykol chodit tak z treningov na stanicu odprevadit ju a tak...kecali sme ...postupne z nas boli celkom fajn kamosi....no neskor som si uvedomil ze k nej citim viac....( btw....holku som este nemal...ja na to asi stastie nemam alebo na to nemam SEBAVEDOMIE ...))mam 17)....no tak sa jej tarz vela krat snazim napisat ci niekam nesokcime sadnut...ona mi stale napise ze v pohode mozme ....ze sa tesi a tak...proste nevidim v nej ziadny odstup ..... to ma mozno tak trosku motivuje k zlepsovaniu seba sameho...lenze je to fakt trosku potreboval by som mozno osobu ktora by primne stala ..... ktora by bola premna motivaciou aby som nebol taky sklesly a uzival si zivota....uvidime co z toho bude ale ja dufam v kladny vysledok....no nejak si niesom isty sam sebou a tym padom si myslim ze ju postupne odradim ty nizkym sebavedomim a skoncim fakt niekde nizsie ako je dno....na treningu napr. dnes....sme tancovali freestyle....siel som ja...proste hudba uplne mis sla blba....taka co ani nepocuvam... rytmus asi ani nemala...takze som sebou len tak hadzal a bolo mi strasne trapne ze mozno moj trener odomna caka ze sa budem nejak zlepsovat....skalmany som strasne zo seba ..... posledne roky fakt to sebavedomie sa stava asi jedinou temou mojho fylozofovania....Dufam ze som to tu napisal nejak systematicky :D ak nie tak sa ospravedlnujem pisal som zaradom co ma napadlo.....Tak dakujempekne za rady a nazory.....dufam ze mi nejak pomozu ...:Dikes ludia.. :?
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Tvoje riesenie bude samozrejme ze hinta Majka! Daco s nou pories a potom sa budes mat komu zdoverovat. A ser na sebavdeomie... to len TY SAM si sa akoby "utvrdil" v tom, ze ho mas male ;-).
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Mozno by nebolo zle navstivit psychloga [nie PSYCHIATRA] ja osobne som tiez bol u neho ked som mal iste problemy v skole so spoluziakmi atd. a bol som tiez v skole taky nejaky typ ako ty ze som nemal sebavedomie a bla bla bla pretoze niektory ludia ma mali uz zaskatulkovaneho ako takeho debilka co je so vsetkeho posrany [bolo to na 8 rocnom gymnaziu a mozno v takej 5-7 triede som skutocne taky bol] ale casom som sa zmenil ale vdaka ich v plyvu to v triede nemalo dobry vplyv na mna a kazilo a mi uplne vsetko - od vztahov az po znamky -> tento psycholog mi poradil ako to tam vydrzat a ked bol koniec roka tak som urobil tu najlepsiu vec co som mohol a to pretupil na inu skolu kde ma ludia zobrali uplne skvele a vobec tam nemam ziadne problemy a citim sa tam super. Mozno by preto skor stalo za to ist za nim ako pytat tu nejake rady.
Tot moj nazor.
Thundertwist
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Thundertwist »

- eXo - napísal:Mozno by nebolo zle navstivit psychloga [nie PSYCHIATRA] ja osobne som tiez bol u neho ked som mal iste problemy v skole so spoluziakmi atd. a bol som tiez v skole taky nejaky typ ako ty ze som nemal sebavedomie a bla bla bla pretoze niektory ludia ma mali uz zaskatulkovaneho ako takeho debilka co je so vsetkeho posrany [bolo to na 8 rocnom gymnaziu a mozno v takej 5-7 triede som skutocne taky bol] ale casom som sa zmenil ale vdaka ich v plyvu to v triede nemalo dobry vplyv na mna a kazilo a mi uplne vsetko - od vztahov az po znamky -> tento psycholog mi poradil ako to tam vydrzat a ked bol koniec roka tak som urobil tu najlepsiu vec co som mohol a to pretupil na inu skolu kde ma ludia zobrali uplne skvele a vobec tam nemam ziadne problemy a citim sa tam super. Mozno by preto skor stalo za to ist za nim ako pytat tu nejake rady.
Tot moj nazor.
Hmm...a co ti presne poradil??? ako to vydrzat v tej triede??....no ja som uz casto rozmyslal o prestupe...kde by som si bol 100% isty ze by to bolo ine uplne...skvele by som sa citil...lenze SPŠ kebyze pocuje moj oco tak to asi nevezme nejako..
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Pozri, ty hľadáš spôsob, ako prísť k sebavedomiu. Uvedomuješ si, že ti chýba (čo je dobré), lenže hľadáš ho nesprávnymi spôsobmi. Ono je to ako prekonať strach z výšky. Treba skočiť s padákom prvý raz a každý ďalší skok už bude ľahší. ;-)

A mimochodom, prosím ťa, uvedom si, že ... tri bodky ... sa v našom jazyku vyskytujú len veľmi zriedka, nepíš ich toľko, lebo pokiaľ som sa dočítal na koniec, bol som z toho už mierne frustrovaný.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ano hovoril mi ako vzdrzat aby som sa nepodcenoval a tak proste ta ten clovek povzbudi aporadi ti co a ako a ked takto vravis ze by s tym otec mal problemy tak by si tam zavolal aj tvojho otca a porozpraval sa nim mozno by potom zmenil nazor.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Muffi napísal:Pozri, ty hľadáš spôsob, ako prísť k sebavedomiu. Uvedomuješ si, že ti chýba (čo je dobré), lenže hľadáš ho nesprávnymi spôsobmi. Ono je to ako prekonať strach z výšky. Treba skočiť s padákom prvý raz a každý ďalší skok už bude ľahší. ;-)

A mimochodom, prosím ťa, uvedom si, že ... tri bodky ... sa v našom jazyku vyskytujú len veľmi zriedka, nepíš ich toľko, lebo pokiaľ som sa dočítal na koniec, bol som z toho už mierne frustrovaný.
trosku offtopic...hh ja tiez bezne pisem "..." medzi vetami, ako naznak prestavky, nejakeho odstupu medzi vetami alebo ako atd. , a pokial si to nenapisal, som si ani nevsimol ze ich tam tolko je :D (ale mozno to aj nieco znaci..nejaky sposob vyjadrovania :) )
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

zacni chodit na nejake muay thai, taekwondo, karate, krav maga, box proste cokolvek a doma cvic zacnes sa citit lepsie uz lan z toho dovodu ze skocte si do mna a skoncili ste je to prijemny pocit a navyse je to celkom parada mat taku plazovu postavu a sebavedomie je hned vyssie :D
Napísať odpoveď