Odblokovanie Radia {VW IV}
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Odblokovanie Radia {VW IV}
Caute vytiahol som baterku z auta VW IV combi,r.v 2001...a ked chcem zapnut radio napise mi SAFE a potom tam treba zadat kod ale ja ho neviem nemam to ani nikde napisane v knizke k autu...jeden som tipol ale samozrejme zle
a este mam 2pokusy ako sa to da zistit?plz HELP.
Skús toto našiel som to na jednom fore:
Stlacis naraz tlacitka TP-TA cca 3sek,na displeji sa ti objavia cisla /zadas kod,vies ho??ak nie smola,ako zadavas kod ukazuje ti aj na displeji .Potom znova podrzis sucasne TP- TA.A radio ti odblokuje.Ja mam sice autoradio vw beta ,ale malo by to byt rovnake.
A toto je to fórum.
Stlacis naraz tlacitka TP-TA cca 3sek,na displeji sa ti objavia cisla /zadas kod,vies ho??ak nie smola,ako zadavas kod ukazuje ti aj na displeji .Potom znova podrzis sucasne TP- TA.A radio ti odblokuje.Ja mam sice autoradio vw beta ,ale malo by to byt rovnake.
A toto je to fórum.
-
JaQuBe
Medium Star
Problem je vtom ze ja neviem ten kod a ani ho nemam nikde napisany.ST1GD3R napísal:Skús toto našiel som to na jednom fore:
A toto je to fórum.
//autoeditácia príspevku ( 26 Apr 2009, 19:20 )
Skusil som vybrat radio a bol nanom hore napisaany KOD xD takze ide...thx ale
-
Tommynko88
Novice
Re: Odblokovanie Radia {VW IV}
Pomozte mi odblokovat radio mam fiat punto a blaupunkt ak to niekto vie tak dam mu informacie o radiu
-
RATZINGER666
Darca
Tommynko88: staci napisat do jednej temy...
-
Tommynko88
Novice
Aha ok nevedel som a kde najdem to cislo,a hlavne, je mi to blbe pri tom kolko aut som rozobral:) ako ho vytiahnem odtial aby som zistil ten model
Pokracujte tu.