Pro Evolution Soccer 2010
-
gattuso1327
Medium Expert
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
omg nikde som nevidel ze by spanielska a anglicka liga mala byt kompletne licencovana tak co to tu trepes? 
Kód: Vybrať všetko
Leagues
The following leagues are fully licensed.
* France Ligue 1
* Italy Serie A
* Netherland Eredivisie
The following leagues are partially licensed, then rest of the teams in the following leagues appear but are unlicensed.
* England Premier League — 2 teams licensed: Liverpool and Manchester United
* Spain La Liga — 12 teams licensed: Athletic Bilbao, Atlético Madrid, Barcelona, Deportivo La Coruña, Espanyol, Mallorca, Racing Santander, Real Madrid, Real Valladolid, Sevilla, Valencia and Villarreal.
Source: en.wikipedia.org
v anglickej su licencovane len Manchester United a Liverpool takze to tu dam este raz pre nechapavychgattuso1327 napísal:T3e5 : nemam chut sa tu s tebu hadat, ja som napisal neco co som cital a boli tam ligy co napisal Sajmon + spanielska a anglicka KOMPLETNE !
http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2010
K niektorým novým patchom nefunguje Demo Tweak. Takže
Demo Tweak 2010 v3.0 by juce
Allows to change:
camera (new)
camera viewing angle
match time
penalties (on/off)
Link: http://uploaded.to/file/e5u0uw
Inak, už len 8 dnííííí
Demo Tweak 2010 v3.0 by juce
Allows to change:
camera (new)
camera viewing angle
match time
penalties (on/off)
Link: http://uploaded.to/file/e5u0uw
Inak, už len 8 dnííííí
ahojte chcel by som sa opytat KDE STIAHNEM PATCHE ked uz PES VYJDE? kedze som hraval pes 6 ale kedze som nestahoval patche prestal som to hrat presiel som na XBOX a tam hravam fifu kedze ma PES 09 veelmi sklamalo. Teraz idem hrat PES 10 ale chcem patche a to hlavne SLOVENSKU FUTBALOVU REPREZENTACIU s menami, cislami, tvarami a dresmi. Vdaka za odpoved
) kedze vo fife SR neni
Hra ešte full ani nie je a ty hladáš už patche a Slovenský tým na PES 2010?saucius napísal:ahojte chcel by som sa opytat KDE STIAHNEM PATCHE ked uz PES VYJDE? kedze som hraval pes 6 ale kedze som nestahoval patche prestal som to hrat presiel som na XBOX a tam hravam fifu kedze ma PES 09 veelmi sklamalo. Teraz idem hrat PES 10 ale chcem patche a to hlavne SLOVENSKU FUTBALOVU REPREZENTACIU s menami, cislami, tvarami a dresmi. Vdaka za odpoved) kedze vo fife SR neni
btw. Pes 09 ťa sklamala, povedz mi jeden dôvod.
takto ti poviem je**m ti na patche hra je Pro Evolution 09 a tam su neni patche pretoze Konami nemala licencie a to je jedine minus a tak isto aj ligy 5 lig kua si robia srandukubooo napísal:no lebo je veeeelky problem stiahnut patch
nech nikto nehovori ze Pro Evolution je realna simulacia fotbalu (Rozelghdino namiesto Ronaldinho -vymysleny prikad)
chcem povedat ze malo to byt uz v hre a ne stahovat vyj..... patche
ale od 2010 sa vsetko zmeni
patto21: Moc sa toho nezmení, licencie všade stále niesú a ani nebudú všade. Patch na úpravu dresov, zmeny názvu teamov na reálne a hráčov + nejaké maličkosti budú do pár dní..
" je**m ti na patche " - kto ti to káže hrať ? Ty sa sťažuješ, že licencie nie sú, ale keď máš možnosť si "ich" stiahnuť, tak to už nie, to ty môžes je*ať ? Tak vlastne čo ...
Plasmon: Len kvôli tomu, že ( nemajú peniaze ? ja neviem ) nie je všetko licencované, je PES horšia hra ? To je také ťažké si počkať 2 dni ? A budeš mať licencií jak nasr....
Ale I don't care, hrajte si horšiu hru, len kvôli tomu že v tej lepšej nie sú licencie, ktoré sú 100 percentné po dvoch dňoch od vydania
" je**m ti na patche " - kto ti to káže hrať ? Ty sa sťažuješ, že licencie nie sú, ale keď máš možnosť si "ich" stiahnuť, tak to už nie, to ty môžes je*ať ? Tak vlastne čo ...
Plasmon: Len kvôli tomu, že ( nemajú peniaze ? ja neviem ) nie je všetko licencované, je PES horšia hra ? To je také ťažké si počkať 2 dni ? A budeš mať licencií jak nasr....
Ale I don't care, hrajte si horšiu hru, len kvôli tomu že v tej lepšej nie sú licencie, ktoré sú 100 percentné po dvoch dňoch od vydania