Zapojenie GeForce 9600GT do Sli

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
k0rist
Medium Expert
Medium Expert

Zapojenie GeForce 9600GT do Sli

Príspevok od používateľa k0rist »

Caute potrebujem pomoc pri zapojeni graf.kariet geforce 9600gt do Sli modu este som to nerobil a potreboval by som nejaky navod a ako sa zvysi realny vykon pri hrach ak zapojim 2 karty? pripadne aky bude vykon tychto dvoch kariet s porovnanim s novsimi kartami.
Skusal som aj googlit ale ziadny konkretny navod alebo zapojenie som nenasiel najlepsie po SVK lebo anglicky moc neovladam...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Vitaj na fore!

My sme s kamaratom skusali davnejsie zapajat 8600GT do SLI: Spustili sme 3Dmark 03 a skore bolo nasledovne:
Moja 8600GT mala samotne 16000bodov (OC verzia)
jeho 8600GT mala okolo 15000 bodov
a do kopy 25000. Cize narast vykonu 75%. Samuzrejme v hre to moze byt uplne ine cislo.
A nieje to nic tazke, navod k tomu netreba. Staci mat ten prepojovaci SLI mostik a v ovladacoch povolis funkciu SLI. A to je vsetko. zvladnes to aj bez navodu
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Zapojenie GeForce 9600GT do Sli

Príspevok od používateľa cORP. »

k0rist napísal:Caute potrebujem pomoc pri zapojeni graf.kariet geforce 9600gt do Sli modu este som to nerobil a potreboval by som nejaky navod a ako sa zvysi realny vykon pri hrach ak zapojim 2 karty? pripadne aky bude vykon tychto dvoch kariet s porovnanim s novsimi kartami.
Skusal som aj googlit ale ziadny konkretny navod alebo zapojenie som nenasiel najlepsie po SVK lebo anglicky moc neovladam...
vykon ti to zdvhine ,no necakaj zazraky pretoze ta karta v tejto dobe uz moc toho neda ,vo dvojici este snad zabojuje ,no vykon bued aj tak horsi ako terajsie jednocipove karty + zvysi sa ti dvojnasobne spotreba pri vga ,co tiez nieje nic moc ,za dalsie aky mas zdroj ? pretoze ani ten to utiahnut nemusi , celkovo povedz ake mas pc ci to ma vobec zmysel
k0rist
Medium Expert
Medium Expert

Procesor intel i5 4jadra (2,66GHZ)
Ram 4gb ddr3 (1333 Mhz)
Geforce 9600GT 512 256 bit zbernica
HDD 1T externy
HDD 500GB interny
zdroj 600W

ide mi o to ci to bude mat vykon dostatocny na to aby som tam rozbehal nejake novy hry.Nemusim ich hrat v naj vyssich detailoch len aby som to rozbehal...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

k0rist napísal:Procesor intel i5 4jadra (2,66GHZ)
Ram 4gb ddr3 (1333 Mhz)
Geforce 9600GT 512 256 bit zbernica
HDD 1T externy
HDD 500GB interny
zdroj 600W

ide mi o to ci to bude mat vykon dostatocny na to aby som tam rozbehal nejake novy hry.Nemusim ich hrat v naj vyssich detailoch len aby som to rozbehal...
moja rada ? zacni setrit na novu grafiku ,tuto casom predaj za cca 60eur a doplat si nejaku ciastku na nieco vykonnejsie ,ono sli podla mna v tejto kategorii vobec nema zmysel :roll:
Sapo
Addict
Addict

Ono ti to pojde lepsie, uvidis rozdiel. Ale zas len na nejakych pol roka. Potom to bude to iste ako teraz. Mozno ani SLI zapojenie nezvladne dnesne hry na plne detaily.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sapo napísal:Ono ti to pojde lepsie, uvidis rozdiel. Ale zas len na nejakych pol roka. Potom to bude to iste ako teraz. Mozno ani SLI zapojenie nezvladne dnesne hry na plne detaily.
ved to som vravel ze to sli bude pomalsie ako dnesny jednocipovy vyssi mainstream takze tak :) taka ati 5850 by ich urcite dala :)
Sapo
Addict
Addict

No tak to je vac ako iste. Ja si mysim ze ani GTX260 by v hrach nedala, pretoze SLI neda raz taky vykon ako samotna GK. Nieco to prida, ale len maximalne nejakych 50% (v hrach)

btw posledny prispevok sa necituje
k0rist
Medium Expert
Medium Expert

Diki za odpovede ale ako som uz pisal nechcem hrat nove hry na full detailoch a tiez nechcem kupit graficku kartu za 200-250eur mam moznost kupit druhu 9600gt za 40eur preto sa pytam ci to pomoze alebo nie...
Sapo
Addict
Addict

Ano pomoze
k0rist
Medium Expert
Medium Expert

diki moc za rady a este jedna ako vyzera ten sli mostik na prepojenie graf kariet? je prilozeny k MB alebo treba dokupit?
Sapo
Addict
Addict

To byva skor dodavane ku grafike ako ku doske, ale neviem na isto lebo ja som nemal v baleni nic
Vyzera to nejak takto
http://media.bestofmicro.com/Grafikkart ... 144-13.jpg
http://plaza.fi/s/f/editor/images/3sli_01.jpg
k0rist
Medium Expert
Medium Expert

No tak som to vyriesil inac kupil som nakoniec ATI HD4870 diki moc vsetkym za radu mozete tuto temu lock :lock:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

k0rist napísal:No tak som to vyriesil inac kupil som nakoniec ATI HD4870 diki moc vsetkym za radu mozete tuto temu lock :lock:
spravil si lepsie ako druhu 9600
Napísať odpoveď