Prekvapenie pre frajerku
Prekvapenie pre frajerku
Rád by som nejako potešil frajerku či už nejakým darčekom alebo nejakým výletom. Pls mohol by mi niekto poradit nieco konkrétne ? dakujem
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Skús zadať hľadať darček a nájde ti spústu tém nielen na hmotný darček, ale aj prekvapenia, výlety, večer a pod.
http://www.hojko.com/search.php?mode=results
http://www.hojko.com/search.php?mode=results
a malo by to byt nieco specialne alebo hoci i mala drobnost?
...ale mna by vcelku potesil aj nejaky plysak napr. macko, je to velmi roztomile
najme taky vacsi, hunaty
alebo nejaky privesok, maly vankusik na spanie
je toho vela .. a vylet..podla toho co ma rada, ak ma rady hrady, muzea...alebo hoci i divadlo, ci kino a k tomu kvietok a daka somarinka ..
...ale mna by vcelku potesil aj nejaky plysak napr. macko, je to velmi roztomile
no tak mne osobne sa to velmi paci a pride mi to velmi mileLub0$ napísal:To holky vazne letia na plysove hracky? Neviem preco, ale nikdy som tomu nejak neveril.
-
zuzkazuzka
VIP
-
_hOOk!_
Medium Expert
pinco napísal:a rozdaj si to na náhrobnom kameni.
Aj moja priateľka veľmi letí na plyšiaky. Má ich doma plnú posteľ
Tak nejak fungujú zaručene dve veci ktorými v živote nič nepokazíš..
Bohužial obe sú relatívne nákladné.
1. Hocijaký šperk... odporúčam však naušnice.. lebo pri tých nemusíš vedieť velkosť prstu resp obvod zápestia:) hlavne nič extravagantné
2. Welnes... chcú byť pekné tie naše dievčatá a toto im urobí radosť.. Masaž alebo perličkový kúpel by veru potešili aj mna:)
Bohužial obe sú relatívne nákladné.
1. Hocijaký šperk... odporúčam však naušnice.. lebo pri tých nemusíš vedieť velkosť prstu resp obvod zápestia:) hlavne nič extravagantné
2. Welnes... chcú byť pekné tie naše dievčatá a toto im urobí radosť.. Masaž alebo perličkový kúpel by veru potešili aj mna:)
-
weronyka
Light Star
Re: Prekvapenie pre frajerku
mňa nedávno môj priateľ potešil velikánskym plyšákom. otvorila som dvere a už ma čakal na posteli obrovský tigrík. s plyšákmi som spávala len keď som bola sopľavé decuľo, ale tohto si z postele nepustím! a to mám na intráckej posteli dosť obmedzený priestor... dokonca sa v noci budím a kontrolujem, či mi tigrík nepadol...Dominick napísal:Rád by som nejako potešil frajerku či už nejakým darčekom alebo nejakým výletom. Pls mohol by mi niekto poradit nieco konkrétne ? dakujem
ale keď je už zásobovaná plyšákmi, radšej vymysli niečo originálne... na výlety a romantické prechádzky je podľa mňa už dosť chladno... preto radšej priprav príjemný večer, z ktorého budete mať úžitok obaja... podľa mňa sú hodnotnejšie spoločné zážitky než nejaké hmotné darčeky... aj tie síce potešia, ale radšej budem spomínať na večernú pododičku, keď sme boli v teplúčku do seba zamotaní a len tak sa cítili fajn... (je kríza, treba šetriť... ale nieee, lásku treba prejavovať skutkami a nie vecnými statkami...)
ale keď už aj spoločných večerov "máte plné zuby" a fakt chceš utrácať peniaze, spravte si spoločný wellness deň, dajte si saunu, masáž, uvoľnite svoje zmysly, povzbuďte telo, nalaďte sa na hladinu alfa a zregenerujte svoje sily... alebo čo tak napustiť vaňu horúcou vodou, kochať sa voňavou penou, popíjať šampanské, papať jahôdky... potom ukázať svoje masérske schopnosti...
ľúbezné slová + jemné dotyky + ... = to najlepšie, čo môže byť
-
luculiiik
Light Star
haha... Veď to ako keby dal darček sám pre seba._hOOk!_ napísal:Červené erotické spodné prádielko.... no koment...to je krásny darček
-
lollo
Professional
myslim si ze sme na rovnako s vamiluculiiik napísal:haha... Veď to ako keby dal darček sám pre seba.Navlečie dievčinu do červeného prádielka a bude sa kochať pohľadom na ňu.
No vy muži ste ale riadne prefíkaní, máte to dobre premyslené.
tak ako bolo spominane co ma rada tak to asi by bolo najvhodnejsie a hlavne nieco orginalne
-
mremen
Expert
Ak ju chces naozaj prekvapit kukni si stranku www.webko.sk a tam jej kup napriklad Hviezdu ktoru pomenujes podla nej. stoho bude uplne mino. je to super darcek. Alebo su tam aj ine zaujimave a originalne darceky