nymfomania?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
perinka
Novice
Novice

nymfomania?

Príspevok od používateľa perinka »

Zdravim,
mam 20 rokov a v poslednom case (posledny rok a pol) "trpim" obrovskou a permanentnou chutou na sex. Predtym som mala staleho priatela (2 roky) s ktorym som aj v 16 prisla o panenstvo, no rozisla som sa s nim, pretoze mi v posteli nestacil a chcela som skusit viac. Po rozchode som sa stretla sa s jednym muzom viac menej len kvoli sexu a odvtedy sa moja hypersexualita prejavuje a narasta na intenzite. Vystriedala som mnozstvo partnerov, no so ziadnym to nepreslo do vztahu, pretoze s mojou hypersexualitou suvisi aj promiskuita. Muzi mi casto hovoria ze taku burku aku zazili so mnou este nikdy nezazili a uz sa mi stalo aj ze mi povedal ze "sukam ako profesionalka" (mne sa to oznacenie moc nepaci). Casto sa mi stava, ze ked som medzi ludmi, pozeram sa po muzoch a rovno si predstavujem co by som s nimi robila, berem ich iba ako sexualne objekty, nepredstavujem si ako s nimi riesim vztah, alebo lasku, mam pred ocami len postel a vasnivy sex. Cim som starsia, tym sa to stupnuje, za posledny tyzden som spala so styrmi muzmi (ochranu pouzivam), no aj tak ked som prisla domov, musela som masturbovat. Masturbujem uz od 13 rokov, niekedy aj kazdy den, inokedy nie. Milujem orgazmus, sex a vsetko s tym suvisiace, ked som s muzom v posteli, chcem ho znicit a dopriat mu maximalnu rozkos a robim pre to vsetko, pretoze ma to zaroven aj naplna. Na sex myslim skoro stale a casto sa mi stava ze sa neviem sustredit na nic ine, rano po zobudeni, cez den, vecer ked zaspavam, dokonca niekedy zaspavam tak ze sa hram s kltorisom. Viem ze nymfomania je choroba, psychycka porucha, kedy zena robi vsetko preto aby dosiahla svoje uspokojenie, no mam pocit ze s tym zacinam hranicit. Napiste mi prosim co si o tom myslite, pripadne ci poznate niekoho s podobnym problemom (viem ze na prvy pohlad to ako problem nemusi vyzerat ale v skutocnosti to problem je - promiskuita, nemoznost sa sustredit, zavislost a s tym spojene abstinencne priznaky). Dakujem za odpovede a precitanie mojej vycerpavajucej spravy
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skúšala si sa poradiť s odborníkom (psychologom)?

//edit: jo, a ešte by ma zaujímalo odkial si :oops: :D
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

niekto tu je nezbedny :D :D :D ze audiotrack :P

ale aj ja by som chcel vediet s kadial si :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Tuto dole je moje icq, mozme dohodnut zvysne podrobnosti?

No ale k veci - tu Ti s tym tazko ktosi pomoze. Iba ak by sme Ta vsetci (muzi) prisli navstivit, ale to by bolo len docasne riesenie, lebo aj tunajsie zdroje su obmedzene. :D

Naozaj skus psychologa, psychiatra (ten Ti moze aj lieky predpisat), kup si vibracne veci alebo si utni ruky ci pokracuj dalej do uplneho vycerpania.
Skusala si aj grupac? Stale si mala chut dalej sexovat, kym nenadisiel dalsi den?

audiotrack: Nie je tema v rozpore s pravidlami?
perinka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa perinka »

audiotrack napísal:skúšala si sa poradiť s odborníkom (psychologom)?

//edit: jo, a ešte by ma zaujímalo odkial si :oops: :D
nie neskúšala, keby áno, nepíšem predsa sem. Zaujíma ma názor obyč. ľudí, kt. sú tiež obklopení ľudmi, a urcite nieco podobne zazili, pripadne chcem iba ich pohlad na vec. Som študentka a nemám peniaze na to aby som platila psychológa :roll: a som z BA.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

perinka napísal:nie neskúšala, keby áno, nepíšem predsa sem. Zaujíma ma názor obyč. ľudí, kt. sú tiež obklopení ľudmi, a urcite nieco podobne zazili, pripadne chcem iba ich pohlad na vec. Som študentka a nemám peniaze na to aby som platila psychológa :roll: a som z BA.
docela blizko :D hh ,hmmm no kazdopadne je blbost sa s tym zdoverit rodicom ,troska sa aj divim preco to nikto nenapisal lebo to tu je velmi oblubene doporucenie :D ,mozes povedat preco ti prestal stacit byvaly priatel ? mozno je tam nejaka skryta porucha z toho ze vam to neklaplo a ty si skusas kompenzovat neuspech v laske aspon sexualnou rozkosou :? ci ?
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

ja to inac nevidim lebo ked ta jeden chalan neuspokoji tak musis najst aspon 2-3 milencov :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Možno by si si mala uvedmiť že skôr či neskôr budeš za šlapku a chalani ťa budú poznať. Nikto s tebou nepôjde ani len von aby nebol ohováraný a ostaneš sama. Ak nemáš dostatočne silnú osobnosť a nevieš si povedať nie, tak ti ani psycholog nepomôže. Toť názor chalana z davu
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Po akej konkretnej stranke ta byvali priatel neuspokojil? Jednalo sa o to, ze proste vseobecne zaostaval, alebo ty rada skusas ine styly sexu?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lub0$ napísal:Po akej konkretnej stranke ta byvali priatel neuspokojil? Jednalo sa o to, ze proste vseobecne zaostaval, alebo ty rada skusas ine styly sexu?
tiez je mi to divne ,na mieste toho chalana by som fical kedykolvek stale :D ale tak je to velmi ovplivneny moj nazor kedze nymfoman som sice aj ja ale velmi verny :) a staci mi jedna :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A mozno to ani nieje problem s 'too much sex' ale 'too many sex partners'
Pises, ze za tyzden si mala 4och...co je dost...a este k tomu ked boli 4ia :D mozno to vsetko spociva iba v potrebe mat viacej partnerov....aj taky ludia su...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

cORP. napísal:tiez je mi to divne ,na mieste toho chalana by som fical kedykolvek stale :D ale tak je to velmi ovplivneny moj nazor kedze nymfoman som sice aj ja ale velmi verny :) a staci mi jedna :)
Sa ti teraz len tak Hovori ...
Keby si Fungoval Denno denne 5x tak by ta to nie ze omrzelo ale strasne unavilo.
Hlavne ked mas Velku vydrz ...

//Sweetko tvoja hlava je Fake.
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

podla mna to je fake
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Sa ti teraz len tak Hovori ...
Keby si Fungoval Denno denne 5x tak by ta to nie ze omrzelo ale strasne unavilo.
Hlavne ked mas Velku vydrz ...

//Sweetko tvoja hlava je Fake.
ja vydrz mam neboj :wink: to bol aj tak len obycajny priklad ,mne sa lahko nehovori aj som si uz dost prezil neboj :roll:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Sweetko napísal:podla mna to je fake
suhlas
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »