Česko-Slovenská Superstar
-
Sagittarius
Guru
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
SKK chlapci:
Lacko- ten už by mal už vypadnúť. Sa tam akurát prehýba v páse, ale nespieva nič.
Lacho- príde mi, že hrá prehnane skromného, sladkého chlapca, ale tak spieva celkom v pohode.
Puskailer- takéto presladené typy ma nikdy nezaujali, spev tiež nevýrazný.
Šmajda- neviem, taký nemastný neslaný pre mňa.
ČR chlapci:
Bendig- prekvapil ma. Oproti kastingom, kde som mala pocit, že stále ide revať, to vie dobre rozbaliť
Machala- ten by mohol vypadnúť. Ničím ma nezaujal.
Chodúr- toto je môj tip. Kultivovaný prejav, vie na čo má, príde, nádherne zaspieva. Super.
Christovao: má úžasnú charizmu a páči sa mi jeho farba hlasu. Nie, že by som sa do takýchto vecí rozumela, ale niečím ma zaujal.
A dosť mi to príde, že to vyberali podľa typov ľudí, aby tam bolo čo najviac rozdielnych tvárí a o spev ani moc nejde. vlastne, kedy v Superstar išlo?
Ale Adele to celkom s Leošom ide. Bavím sa na tých hláškach.
Lacko- ten už by mal už vypadnúť. Sa tam akurát prehýba v páse, ale nespieva nič.
Lacho- príde mi, že hrá prehnane skromného, sladkého chlapca, ale tak spieva celkom v pohode.
Puskailer- takéto presladené typy ma nikdy nezaujali, spev tiež nevýrazný.
Šmajda- neviem, taký nemastný neslaný pre mňa.
ČR chlapci:
Bendig- prekvapil ma. Oproti kastingom, kde som mala pocit, že stále ide revať, to vie dobre rozbaliť
Machala- ten by mohol vypadnúť. Ničím ma nezaujal.
Chodúr- toto je môj tip. Kultivovaný prejav, vie na čo má, príde, nádherne zaspieva. Super.
Christovao: má úžasnú charizmu a páči sa mi jeho farba hlasu. Nie, že by som sa do takýchto vecí rozumela, ale niečím ma zaujal.
A dosť mi to príde, že to vyberali podľa typov ľudí, aby tam bolo čo najviac rozdielnych tvárí a o spev ani moc nejde. vlastne, kedy v Superstar išlo?
Ale Adele to celkom s Leošom ide. Bavím sa na tých hláškach.
s chodurom suhlasim, ale s bendikom nesuhlasim.. vie to - poslednu superstar som sice este nevidel, ale prakticky ho nezdrbali este za nic. Z bab je dobra bagarova, senkova, galisova ma tiez zaujala (a nie kvoli fotkam ale kvoli hlasu a celkovemu prejavu), a bola neskutocne dobra aj deborah ktora vypadla. Porovnajte si I try od Macy gray a od tejto baby, tak vam miestami nabehne husia koza. Perfect!
Inac jak sa vola ta pesnicka co spievala naposledy Lucia Lancosova ? konkretne toto: http://archiv.nova.cz/multimedia/druhe- ... osova.html
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: