WM App

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Snacker
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

WM App

Príspevok od používateľa Snacker »

Zdravim,

Potrebujem naprogramovat jednu aplikaciu vo Windows Mobile. Aplikacia by robila to, ze by ukladala historiu hovorov a SMS spravy do textoveho suboru a nasledne by ich poslala na server. Tieto udaje by boli nasledne v mobile zmazane. Ak by bola aplikcia spustena tak by robila taketo odosielanie cyklicky za urcity casovy interval. IDE a vsetko co k tomu treba mam, len by som chcel slovny posup ako nieco ake naprogramujem aby som sa vedel odpichnut. App nemusi mat ziadnu grafiku ani nic, ide len o kod, max. jednoduchy text.

Dakujem
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

To je fajn, ze "IDE a vsetko, co k tomu treba mas", ale mohol by si napisat, co teda mas...
Snacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Snacker »

Z programu nic, prave preto sa pytam aku mam pouzit kniznicu a hlavne ako ju mam pouzit aby som z tade vytiahol niejake data.
Nieco som nasiel ale vobec neviem ako to pouzit. Nasiel som aj nieco hotove co vyexpeduje calllogy ale ked som im pisal tak mi neposkytli source
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

no možno keby si tak napisal že či máš Visual studio k tomu ich SDK Windows Mobile Version 5.0 SDK alebo novsii tak predpokladam že tam bude niečo ako vytvorit console app to by ti malo spravit kostru a stoho čo si poslal s MSDN dole mas napisane v akej kniznici sa to nachadza Header:phone.h
Library: phone.lib
#include "phone.h"
MSDNko je celkom dobre..
stoho tvojho odkazu si sa mal odvijat lebo si uz vedel co hladas tak tu ked pojdes dalej zistis aj ako sa to použiva a čo dalšie sa da robit s CallLog-om
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb416276.aspx
dole mas (See Also Reference)
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb416313.aspx
Napísať odpoveď