robim vsetko podla navodov a stale nic..vie mi niekto poradit?
podrobny navod dat?pls...pc mam dobry takze ist by to malo v pohode[/img]
byt si to zle napisal alebo je to uplna blbost elbo som o tej hre nic nenasiel
EDIT: takze pri nahlade mojho prispevku mi uakzalo ten obrazok co si nedal ako priloha a je to teda Dark Sector
EDIT2: zaujimavost... ani som envedel ze to je na PC ale prave som zistil ze hra vysla na PC ale iba v Rusku co je teda dobra blbost ale verzia obsahu aj EN
//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 0:30 )
ak by bol volaky Moderator taky dobry tak by mohol zmenit ten nazov na Dark Sector
misuro napísal:Mam taky problem mam to nainstalowane aj crack mam funkcny aj anglictinu dokonca to aj ide a je to PEcKA ale nejde mi zdwihnut rozlisenie viac ako na minimum lebo hra spadne do windowsu a wypne sa !!!
ja som to takto spravil:otvor si subor DS je v precinku Config a tam mas:
Graphics.FullScreenSizeX=1680
Graphics.FullScreenSizeY=1050
a za to rovnasa si dopln svoje hodnoty
pls ako mam spojazdnit tu anglictinu?mne to cez tie navody nejde
ja som si stiahol EN verziu ale mal som tam tiež tie kriziky niekde..
//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 16:50 )
ozaj..neviete teraz som sa zasekol na takom cintorine..v strede taka budova..ide sa tam tak dookola..v strede som zapalil ohen,potom pred nou a este tak dokola...vlastne tri ohne a potom neviem co mam robit
nevieš ako to je?..nie si na lamkách?lebo ja som sťahoval odtial DarkSector EN a to je tá istá verzia akože?len ten súbor je prepísaný alebo čo..
/-inac mne je to jedno..nejak mi to nezhorsuje hranie...tie kriziky su len na miesto exit a este volaco v grafike
cavte pls potrebujem vasu pomoc som v 2 misii a ked naskoci ta druha animacia tak ma to vyhodi do win a ukaze sa odesilat/neodesilat pls neviete kde je problem?
Zdravim, hravate to este niekto??? Stiahol som nejaku blbu verziu ked mam iste veci XXXX. NEjak velmi mi to nevadilo lenze teraz som dostal schopnost ovladat tu vec co hodim len enviem cim to vyvolam. Nepamata si niekto ako to bolo defaultne?? Dost by mi to pomohlo .
Hulkm napísal:Zdravim, hravate to este niekto??? Stiahol som nejaku blbu verziu ked mam iste veci XXXX. NEjak velmi mi to nevadilo lenze teraz som dostal schopnost ovladat tu vec co hodim len enviem cim to vyvolam. Nepamata si niekto ako to bolo defaultne?? Dost by mi to pomohlo .
vyvolas to stlacenim E (nie som si isty)a potom uz len mavadzas mysou,inac tato hra je dost dobra,hral som ju asi pre 3-4 mesiacmi a velmi sa mi pacila
kubko1311 napísal:vyvolas to stlacenim E (nie som si isty)a potom uz len mavadzas mysou,inac tato hra je dost dobra,hral som ju asi pre 3-4 mesiacmi a velmi sa mi pacila
Diky uz som na to prisiel. Robi sa to C. Treba stlacit hned po hodeni .
pls vedeli by ste mi poradit??? mam uz nainstalovane dark sector a vzdy ked ho zapnem mam cernu obrazovku a po chvyli to naspet skoci na plochu neviete mi poradit prosioiiiiiim ???