Stavkovanie
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
tomasito13
Star
-
tomasito13
Star
-
DanielDevil
Addict
-
hojko
Site Admin
V sobotu mi s prehladom usiel Detroit doma s Coloradom, za 30 eur podane na Detroit, vedu 2:0 po dvoch tretinach a nakoniec prehraju po najazdoch, no hanba.
Na vecer je celkom zaujimavy zapas NHL, slapajuci Pittsburgh hosti doma St.Louis, ktorym to moc nejde. Kurz 1.75, ale myslim, ze pri vacsom vklade by sa to oplatilo. Okrem toho je kapitan Crosby 3 zapasy bez golu, takze mozno by sa dalo uz aj skusit stastie na strelca. Ale radsej by som este zapas ci dva pockal.
Na vecer je celkom zaujimavy zapas NHL, slapajuci Pittsburgh hosti doma St.Louis, ktorym to moc nejde. Kurz 1.75, ale myslim, ze pri vacsom vklade by sa to oplatilo. Okrem toho je kapitan Crosby 3 zapasy bez golu, takze mozno by sa dalo uz aj skusit stastie na strelca. Ale radsej by som este zapas ci dva pockal.
kire55 : na ragby som v zivote nedaval a ani asi nebudem davat je pre mna uplne cudzia oblast
ale NFl som par krat dal a vyslol tam sa da docela trafit ked sa poznazis a MLB som tiez daval a teraz na to kaslem lebo sa tam vela veci zmenilo tie tymy uz vobec nehraju tka ako hrli inokedy a netrufam si tipovat a zbytocen vyhadzovat peniaze inac som na MLB celkovo vyhral ale 80-90 € ale aj tka to nei nic s porovnanim kolko som prehral, prepil ....

-
tomasito13
Star
tak dnes by mi teda nhl vyjst mohlo
Mon -Atl - 1 /po 2 prehrach doma a 6 celkvoo by uz montreal vyhrat mohol
Pitt. - St. Luis - 1 /myslim ze tu neni o com takyto zapas by tucniaci mali mat
Cal - Col - 1 /na columbus az prilis dobry start do sezony myslim ze calgary ich schladi
dufam ze som nedal blbo, co vy na to?
Cal - Col - 1 /na columbus az prilis dobry start do sezony myslim ze calgary ich schladi
-
jason007x
Light Professional
po 2 prehrach doma a 6 celkovo zrejme montreal 3x doma prehra a teda 7x celkovo (ako ich poznam), inak moze byt....tomasito13 napísal:tak dnes by mi teda nhl vyjst mohlo
-
tomasito13
Star
ten 1. to by som si netrufol tipovat
ten 2. ten by som nedal St. luis moze prekvapit a jedine som si istym tym 3. ale ako sa poznam tak 1. a 2. vyjde a ten 3. by mi padol
a est e aky si mal kurz a kolko si dal? chcem vedet ze kolko davas na NHL, leb ja som tam schopny vrazit v pohode 10 € ale to len tak na 1-3 zapasy a to musia byt "tutovky" 
-
tomasito13
Star
nemal som pri sebe nci tak som dal len za euro inac davam tak do 5eAres011 napísal:ten 1. to by som si netrufol tipovatten 2. ten by som nedal St. luis moze prekvapit a jedine som si istym tym 3. ale ako sa poznam tak 1. a 2. vyjde a ten 3. by mi padol
a est e aky si mal kurz a kolko si dal? chcem vedet ze kolko davas na NHL, leb ja som tam schopny vrazit v pohode 10 € ale to len tak na 1-3 zapasy a to musia byt "tutovky"
a kurz bol nejak 6,5