Web Based Game (MMO)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hypper
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Web Based Game (MMO)

Príspevok od používateľa hypper »

Cao, zhanam nejaku hru ktora sa da hrat v prehliadaci najlepsie nejaku Multiplayerovku. Nejaku ktora tu este nebola spomenuta tak ak poznate daku dobru dajte vediet.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

online multiplayer v prehliadaci poznam len jednu hru. a hravam ju. RUNESCAPE. tiez som hladal nieco podobne, lebo som tuzil po lepsiej grafike ale nenasiel som. ale runescape tu uz je spomenu ty takze neviem neviem.
hypper
Darca
Darca

Nemusi to byt zrovna len MMO. Kludne nieco na styl Biosectoru, Travianu atd ... Nieco "nezname" ale dobre :-D
PsychoS
Professional
Professional

tak take hry ja neuznavam. Vyrabaju sa ako na beziacom pase. ludia sa nato namotaju a potom hned aj skoncia. to su take kratkodobe hry. a preco ti ide o to aby sa to hralo na prehliadaci?
hypper
Darca
Darca

PsychoS napísal:tak take hry ja neuznavam. Vyrabaju sa ako na beziacom pase. ludia sa nato namotaju a potom hned aj skoncia. to su take kratkodobe hry. a preco ti ide o to aby sa to hralo na prehliadaci?
Nuda v praci :-D ... Ale tak tieto hry ma vzdy "nejak" zaujimali. Viem ze sa vyrabaju ako na beziacom pase a to mi prave vadi hry typu Travian kde chcu proste iba zarobit.
PsychoS
Professional
Professional

takze pracujuci :D ako ja. to znamena ze pises z prace. no ja to riesim nejakymi superhry.cz alebo onlinehry.sk tam si vzdy nieco najdem. ale hravam aj ten runescape co som spominal. heh
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

u nas v praci fici mybrute (http://vvayne.mybrute.com/) ;) hraju ho tu asi 10 kolegovia, prvy den mas k dispozicii 6 subojov a potom kazdy den 3, je to tak na odreagovanie kazde rano, a mozes pod seba registrovat kamosov (ale musia mat inu IPcku inak za nich nedostanes expy), a vsetko je tam v podstate random (aj ked, zalezi od nicku, je taka fajna stranka na to staci poguglit brutetools ;))

z takych klasickych mmo sme hravali http://aberon.world-of-dungeons.net/ (je to nieco na styl dracaku, hoci ine, oplati sa to v parte s kamosmi opat)

a este celkom ma dostali elements (elementsthegame.com) kde mas deck s kartami a hras PvP, s hracmi co to hraju tiez atd, ale pozor, chytlave! ;)
Napísať odpoveď