Warcraft 3
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=2c748d41167e47201fab41bc87035a4cLionelll napísal:Neviete mi niekto poradit ako si mam zmenit verziu frozen throne ked mam 1.24 na 1.23a ?
Kód: Vybrať všetko
Navod:
1. Rozbalte obsah do rootu (to je tam kde mate war3.exe) nikde inde to nepojde - subor version-switcher.bat musi byt v zlozke kde je war3.exe\
2. Spustite version-switcher.bat
3. Zadajte cislo odpovedajuce akcii ktoru chcete vykonat.
4. Stlacte enter
5. Stlace lubovolnu klavesu-
Minoslav
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zahral by som siViperStArZ napísal:Tak cez vikend mozme data potom by sme mohli zorganizovat hojko warcraft3 turnaj :p len treba pozbierat ludi
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Geogomeogo
Light Professional
-
S_N_I_P_E_E_E_R
Light Expert
-
lekoklatik
VIP
-
Royalflush
Guru wannabe
vykaslite sa na hamachi a zahrajte si cez Garenu.Royalflush napísal:Caute,
s kamaratom mame problem - chceme si zahrat warcrafta cez hamachi ale nejde to... proste nenajde server ked ho jeden z nas vytvori.
- Mame najnovsiu verziu hamachi
- Mame rovnaku verziu warcraftu, aj rovnaky crack
- Mame vypaty firewall
Nevie niekdo kde moze byt problem?
http://www.garena.com/ navod ako cez to hrat je na stranke, nic zlozite a spokojnost je na mieste
Hamachi je zradna vec
-
Royalflush
Guru wannabe
staci odblokovat garenu vo firewalle. Ak chces hrat aj proti inym hracom tak si daj 1.24b. ten tam asi najviac ludi pouzivaRoyalflush napísal:Pri Garene treba mat vypaty firewall?
ajnovsi patch?
oprášim túto tému. ľudia mám na Vás otázku a zároveň prosbu. viete niekto, kde sa dá stiahnuť pokračovanie kampane založenie durotaru z warcraft 3 frozen throne? je to bonusová kampaň za pána zvierat. prešiel som celú prvú časť ale vypísalo mi to, že pokračovanie nabudúce. na konci vypísalo, že sa to dá stiahnuť aj na battle.net alebo na http://www.blizzard.com. na battle.net som to nenašiel (alebo som možno slepý) a na www.blizzard.com je všetko spoplatnené. pritom na konci kampane bolo jasne písané, že pokračovanie ďalších dvoch častí bude zadarmo. ak by ste niekto našli nejaký link, kde by som to mohol stiahnuť, bol by som Vám veľmi vďačný. samozrejme K+ za link s tými mapami je samozrejmá. díki moc.
EDIT// neaktuálne. v noci som ešte hľadal po internete tie mapy a našiel som niečo na jednom poľskom fóre. boli tam aj tie mapy, ktoré som hľadal.
EDIT// neaktuálne. v noci som ešte hľadal po internete tie mapy a našiel som niečo na jednom poľskom fóre. boli tam aj tie mapy, ktoré som hľadal.
mam trochu technicky problem s touto hrou .. ide o to, ze po nejakom case hrania mi to hodi BSOD a PC tym padom restartne. nestihnem precitat ani chybove hlasenie, lebo to vzdy iba preblikne. stava sa to uplne nahodne, niekedy po 5 minutach niekedy po pol hodine hrania a niekedy mi to vydrzi aj 2 hry. hram cez eurobattle.net a ci uz pri klasickom W3 alebo dote, vsade to pada. najprv som mal cesku verziu, myslel som, ze je to tym, no robi mi to iste aj na anglickej. neviem co viac o tom napisat, snad ma zachrani niekto, kto takyto problem mal a vyriesil
teraz si nie som isty, ci tento problem mam iba na tom eurobattlenete, tak si idem vyskusat dat par Single Player hier a hodim echo co a ako, zatial by som uvital nejake napady
teraz si nie som isty, ci tento problem mam iba na tom eurobattlenete, tak si idem vyskusat dat par Single Player hier a hodim echo co a ako, zatial by som uvital nejake napady