Nevie mi niekto prosim vas poradit kde sa daju zapat alebo vypat vo WMP externe titulky ? lebo napr v nero show time to normalne ide
Problem spociva v tom ze od jedneho casu mi prestali ist titulky vo WMP ... ani obnova systemu ani cistenia premenovavania pripon nic nepomohlo ... dnes ma to uz dozralo preto sa pytam vas ... co si o tom myslite ?
KM player som neskusal ale vyskusam .. a ano nie som uplny amater zase ... rovnaky priecinok , rovnaky nazov , vetko len mi to pride divne ze zo dna na den PC mam cisty ziaden bordel , kedze sam som si skladal PC aj vsetko okolo viem sa postarat ale toto ma fakt zarazilo ze to nejde ...
Skusim teda KM player ... len u toho WMP sa mi pacilo prostredie a jednoduchost ...
Mr_Chaos napísal:hmm diky moc pani ... ten filter funguje ... Dakujem Velmi pekne cenim si pomoci ..
nechapem preco nemozes nechat povodny nazov temy, ak niekto bude mat podobny problem uz to na fore tak lahko nenajde lebo tema kde to bude vyriesene bude mat sprosty nazov: Dakujem . Vsetko VYBAVENE ...
to je len zvyk z jedneho fora kde sa po vyrieseni problemu napise vybavene atd pre zmazanie aby sa nekopili zbytocne prispevky a pre ulahcenie prace modom a adminom aby vedeli co zmazat a nemuseli kazdu temu otvarat