Seriály z detstva
Naj pecka bola Vesmírne drobrodružstvá super sci-fi kreslený seriál myslím že francúzsky. Chodilo to na ok3 a potom to dali aj na stv2.
Ešte som mala rada taký serál, nebola to rozprávka, tiež to bolo sci-fi, bola tam jedna baba a stále mala fialovú mikinu iba to si pamätám, volalo sa to Červený lovec či ako.
Ešte som mala rada taký serál, nebola to rozprávka, tiež to bolo sci-fi, bola tam jedna baba a stále mala fialovú mikinu iba to si pamätám, volalo sa to Červený lovec či ako.
Jezis ta pevnost to som pozeral ked som mal 10 rokov to som miloval.Filipito napísal:teenboy , povedz mi kto nie![]()
nedavno mi prisla na rozum sou co isla asi na markize, volalo sa to asi Pevnost Boyard, len neako to nemozem najst v slovenskych tv iba neaku francuzsku.
a este nemozme zabudnut na Smolkov a Gumkacov
Este Tom and Jerry moje dve lasky
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 21:23 )
Este si neviem spomenut na nazov: Byvalo to vzdy na Markize kazdu SO, NE o 07:00 rano , dej sa odohraval v Egypte a hlavní hrdinovia boli brat a sestra ktorí bojovali proti Sutechovi. A viem ze v kazdom dieli bolo : "Ó Sutech vládca ombi ... "
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja si spominam na rozpravku bolo to na polsate ale neviem uz nazov
nieco take sa to volalo (piasek pucinni) ci niejak tak
ale bola to haluz
neviete nahodou ako sa to vola rad by som si to pozrel
a este naprilad ed,edd,eddy
tom a jarry,miazgovci,simpsonovci a podobne heh a najlepsie bol cartoon network 
a este naprilad ed,edd,eddy
No ja som pozeral najmä Od Kuka do Kuka a Filmárik a FIlmuška tie rozprávky, čo chodili tam. Naj boli No počkaj zajac, Pá a Pi a Veveričiak Riško
Pozerával som aj Bol raz jeden život a neušiel mi žiaden Večrníček. Potom neskôr som mal rád Komisára Rexa a taktiež rôzne sitkomi (Krok za krokom a pod.) 
Lietajucí medvedíkovia - to je moja mladost jaaj
Jazdec Saber (hviezdny sherif) - bolo to take hentay ale bolo to cool ešte to mám na starých VHS kazetách
Denver (taký zelený dinosaurus)
Smolkovia
A potom takých čo lietali na drakoch a bojovali
Cartoon Network - Dexter.Powerpuff gilrs.Stupid dog.Ed,Edd a Eddy atd...
Veveričiak Riško - tiež moja mladost
Od Kuka do Kuka - to bola pecka
atd...
Jazdec Saber (hviezdny sherif) - bolo to take hentay ale bolo to cool ešte to mám na starých VHS kazetách
Denver (taký zelený dinosaurus)
Smolkovia
A potom takých čo lietali na drakoch a bojovali
Cartoon Network - Dexter.Powerpuff gilrs.Stupid dog.Ed,Edd a Eddy atd...
Veveričiak Riško - tiež moja mladost
Od Kuka do Kuka - to bola pecka
atd...
-
seth82
Darca
Ja som si konečne zohnal kompletnú zbierku The Real Adventures of Jonny Quest
Takže si užívam nostalgických chvíľ...
som si práve spomenul na jeden serial.. "Parker Lewis musí vyhrát" by som si to aj pozrel keby to ešte dávali... som sa vždy na tom bavil 
-
Geogomeogo
Light Professional