Pro Evolution Soccer 2010
PESEdit.com 2010 Patch 0.1
Opravené logá klubu, líg a pohárov a opravené mená
http://ul.to/s1957w
http://www.filefront.com/14759701/PESEd ... %200.1.rar
Osobne počám ešte
určite bude niečo komplexnejšie : )))
Opravené logá klubu, líg a pohárov a opravené mená
http://ul.to/s1957w
http://www.filefront.com/14759701/PESEd ... %200.1.rar
Osobne počám ešte
Ty joo tak to bola rychlovka, dnes to vyslo a uz opravny patch....kedze som PES nikdy nehraval a toto je prvy rocnik tak sa v tom nevyznam a budem sa riadit tvojou radou a pockam na nieco komplexnejsie .. hadam sa teda dockam
..co vsetko by ten komplexnejsi patch mal opravovat ?
ak tento neni dostatocne komplexny ?
Uuuuf, hra sa mi paci. Hraci su realne spracovany, paci sa mi ich spravanie, vedia si pytat faul a podobne veci. Velmi dobre su spracovany aj sudi, maju dobre pohyby. Ale najviac ma dorazila Liga majstrov a anglicky komentar.
Respect! No az nato, ze chybaju mena hracov, je to perfektna hra a zmenil som nanu nazor. A este som zabudol na to krasne menu.
Poprosil by som este nejaku dobru dusu co by mi vysvetlila ako si nastavim ovladanie, lebo som z toho jelen.
Poprosil by som este nejaku dobru dusu co by mi vysvetlila ako si nastavim ovladanie, lebo som z toho jelen.
Kopia 09 ? Neblazni.. 09 som ani moc nehral keďže ma to moc nebalilo, rýchlosť hry atď... proste prvý PES, od PES5 čo ma nebavil..
Testoval som teda tú plnú verziu.. A bola určite pravda, že to demo bolo staršie ( že to bola staršia verzia dema ) Hral som 4 zápasy, ale ani za jeden mi brankári nerobili brutálne kiksy ako v deme. Rozhodcovia sa mi zdajú tiež lepší... Ak bude nejaký ten parch na - dresy,nazvy,loga,mena,supisky atď.. postnem vám ho sem..
Ach, už sa teším ako budem bombovať s Arsenalon ML a v BAL si vychutnávať pozíciu SS
//autoeditácia príspevku ( 20 Oct 2009, 22:07 )
Zmenši detaily,rozlíšenie ak nepomôže toto, zaškrtni/odškrtni v settings.exe
Frame skipping
Testoval som teda tú plnú verziu.. A bola určite pravda, že to demo bolo staršie ( že to bola staršia verzia dema ) Hral som 4 zápasy, ale ani za jeden mi brankári nerobili brutálne kiksy ako v deme. Rozhodcovia sa mi zdajú tiež lepší... Ak bude nejaký ten parch na - dresy,nazvy,loga,mena,supisky atď.. postnem vám ho sem..
Ach, už sa teším ako budem bombovať s Arsenalon ML a v BAL si vychutnávať pozíciu SS
//autoeditácia príspevku ( 20 Oct 2009, 22:07 )
Tak v prvom rade by to chcelo tvoju PC konf.bodo07 napísal:Cafte, neviete preco mi tak trha obraz ale hra neseka ide plynulo ale obraz pri vykopoch alebo dlhych centroch tak trha, neviete cim to moze byt?
Zmenši detaily,rozlíšenie ak nepomôže toto, zaškrtni/odškrtni v settings.exe
Frame skipping
Skús si cez Nvidia Control Panel zapnúť VSync - Force on, mne to pomohlo.bodo07 napísal:Cafte, neviete preco mi tak trha obraz ale hra neseka ide plynulo ale obraz pri vykopoch alebo dlhych centroch tak trha, neviete cim to moze byt?
Hra samozrejme perfektná, už sa neviem dočkať na patche, hlavne pre súpisky medzinárodných tímov...aby som mohol dať International cup.
PC mam myslim dost silne na tuto hru 
Core2Duo 2,66Ghz
RAM 2GB
ATI HD3870 512mb GDDR4
Neviem kde by mohla byt teda chyba
Je mozne ze to robi preto ze mam rozlisenie monitora 1680x1050 v rezime 16:10 a tam je na vyber pri takomto rozliseni len 8:5 ?
PS. robi to aj pri nizsich detailoch cize vykonom PC to nie je si myslim.
Core2Duo 2,66Ghz
RAM 2GB
ATI HD3870 512mb GDDR4
Je mozne ze to robi preto ze mam rozlisenie monitora 1680x1050 v rezime 16:10 a tam je na vyber pri takomto rozliseni len 8:5 ?
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Kamo logicky vyraz 16:10 sa da upravit /:2 cize 8:5 to znamena ze 8:5=16:10(lahka matika)bodo07 napísal:PC mam myslim dost silne na tuto hru
Core2Duo 2,66Ghz
RAM 2GB
ATI HD3870 512mb GDDR4