SAMSUNG GT-S5230 Star vs Nokia 6303 Classic

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hrso
Novice
Novice

SAMSUNG GT-S5230 Star vs Nokia 6303 Classic

Príspevok od používateľa hrso »

ktory by ste zobrali s tycho dvoch , pripadne iny v tejto cenovej kategorii (138 eur).

Dik za tipy.
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

u mna vitazi jednoznacne samsung.. spoluziak ho ma a je s nim spokojny.. otec ma zase 6303 a neviem nemozem prist tomu mobilu na chut.. nepaci sa mi cakal by som od neho viac.. takze ja by som bral samsung..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

suffel mal si ten samsung niekedy v ruke ? isiel normalne ?
presne henten kusok sme skusali a bolo to otrasne :? , nenormalne pomale , zasekuje sa to .
tuto nokiu som este nemal v ruke tak otej ti nepoviem nic
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no ja mam ten mobil kazdy den v ruke.. lebo ho ma spoluziak co vedla mna sedi a stale nieco hrame alebo pozerame.. no jemu nemrzne vobec a to tam ma 4GB kartu a asi 3GB ma zaplnene.. fakt sa mi paci ako nieje to nic extra ale myslim ze staci.. a aj s displejom to je v pohode da sa dobre ovladat.. jedine co sa mi nepaci je ako je to robene s tou tapetou.. a este dost zlozite tam je nahravanie hier ale da sa to.. su nato navody na nete takze nieje problem..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak ja neviem mi sme tam mali taktiez 4 gb pamatovku myslim ze tam bolo volnych 50 mb , a sekal priserne , hry isli pekne , ale ja myslim chodenie po menu hladanie mien v zozname, a hlavne prezeranie obrazkov a hudby.
mozno to bol len zly kusok co pochybujem kedze samsungy mna osobne dost sklamali v priemysle telefonov :wink:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

neseka ani v menu ani v kontaktoch nikde.. takze neviem cim to bude.. a teraz som mu pisal ze nech skusi zaplnit kartu a nech mi napise ci seka alebo nie.. tak to vyskusal dal na kartu 3.9GB a mobil nemrzol.. takze fakt nevm cim to moze byt ale mozno spoluziak ma len "vydareny kus" .:D
eldorado08

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Kamoš má asi mesiac Samsung S5230, zatiaľ je 100% spokojný 8)
Napísať odpoveď