Okej, zacnem troskou sebareflexie, kde podla mna prameni problem

. Myslim si o sebe ze som zakomplexovany kkt a celkom ma to sere.

. Ide o to ze som sa dal dokopy so spoluziackou, niekomu to pride divne, nam sa to zdalo okej, sak preco nie, ani jeden sme nikoho nemali a dlho sme chceli vztah. To je podla mna aj pricina preco sme sa vobec dali dokopy... Nemali sme skoro nic spolocne, len to ze sme cheli mat nejaky vztah do kotreho nas kazdy nabadal. Zacalo sa to pekne, vsetko v pohode, mali sme sa radi, chodili sme na chaty. No potom sa zacala prejavovat nasa dalsia spolocna vlastnost - tvrdohlavost. Ustilo to do hadiek, ale tak to je vsade.
Nadviazem na toho zakomplexovaneho kkta - nemozem si pomoct, ked mi niekto neni sympaticky, nebudem ho mat rad, nebudem sa s nim kamaratit, bude mi liezt na nervy nech sa snazim ako sa snazim a nech robim co robim. Presne tak mi liezlo na nervy jej "kamaratstvo" s dalsimi dvoma babami - jedna bola velka herecka /tym herectovm to myslim aj tak ze hrava v divadle, sice nepodstatne ulohy v nepodstatnych predstaveniach ale je velka herecka/ a druha je prehnane moralny a zasadovy genius s citom pre spravodlivost (neni zla, ale jej nazory su niekedy bardzo zaujimave). No tak moja draha priatelka (volajme ju X) sa s nimi kamaratila, nic proti, lenze pre nu boli kamaratky viac ako ja - dalsi bod preco sme sa rozisli. Rozpravala sa s nimi, nie so mnou. Viem ze to moze byt aj chyba na mojej strane ale snazil som sa dost podla mna. Vsetky tri sa ucili najlepsie z triedy. X dokonca nemala jediny krat v zivote 2 na vysvedceni - na ziadnom, ani nedostala nikdy 5. Neni to vycitka len opis situacie
Nedavno, teda davno cca pred troma mesiacmi /niesom si ani isty tym cislom/ som sa s nou. Nebol to nejaky extra rozchod, proste sme sa zase raz pohadali - asi treti krat, ale tak moc ze som to ja ukoncil, lebo som si povedal radsej teraz ako o tri mesiace ked to bude o mnoho horsie a aj tak sa to stane...
Potom sme sa prestali rozpravat. Ignorovali sme sa lebo som si dovolil byt ku X zlý. Jej kamarátky ma automaticky zacali nenavidiet

. Nieze by sa tym nieco zmenilo, ale ich postoj typu : Co si to urobil?! Ma vytaca este viac nez ich predosle spravanie. Tak som ja ten strasne zly co sa dovolil s nou rozist, dokonca som si este pohadal proti sebe kamosa, na ktorom mi zalezalo, lebo sa pozname od detstva, a teraz sme s nim na noze, lebo doteraz chodi z jednou z tych troch, a tie baby ho strasne zmenili. Takze sa pridal do klubu: Co si to urobil?! A za chrbtom na mna nadaval. Pred rokom by sa to nemohlo stat.
No a tak vsetko v pohode, chvíľu mi dokonca chybala, to hned po rozchode, lebo ked ma clovek na vyber z dvoch ekvivalentnych moznosti, tak je jedno ako dobre si vyberie, vzdy sa zamysli nad tym co by bolo keby si vybral tu druhu moznost/ake by to bolo lepsie (samozrejme

). Teraz nedavno sme boli na akcii, nase vysoko moralne triezve baby zacali pit! (bol to šok asi pre všetkych). Ide o to, ze ak som ich trochu poznal, tak im vadila jedna vec, a to bolo zevraj akesi skatulkovanie do skupiny - tie mudre biflosky, co je podla mna blbost, lebo kazdy si ich za to vazil. Takze nase zlate baby zacali strasne pit, lebo chcu vyzerat mega drsne, nechuti im to - to viem. Ale tvaria sa ako strasne gangstaz ze uz dokazu byt strasne drsne a ze ony uz niesu tie inteligentne.
Dostavame sa k jadru veci

- strasne mi lezu na nervy, uplne bytostne ma vytacali ked som sa na nich pozeral ako su tazko opite po pohari vina mixnuteho s kolou, ako spievaju na plne hrdlo lebo su opite z vyssie uvedeno mnozstva alkoholu. Ja viem ze mi to moze byt jedno, ale nadavam na princip, proste ked si uvedomim ze som s nou chodil, ze nam bolo dobre, a teraz ju neznasam, a dost poriadne, ze sa na nu nemozem pozret bez opovrhnutia, nieco mi napada ze to tak byt nema, ze zbytocne moc ma to sere.
Viac menej neviem co tu chystam riesit, len som mal potrebu to niekde napisat, lebo sa im podarilo zase ma vytocit! Hell yea...