No mam jednu otazku....da sa nejako spravit taka to vec?
Napr:
Poslem sms v nejakom tvare napr. XXX6 ...po odoslani sms pripise na moj bankovy ucet neajku sumu penazi...da sa to nejako zrealizovat?
A akoze skade ti tie peniaze pripise? Mozno uz niektore banky podporuju prevod penazi medzi uctami, ale max. cez normalny telefonny hovor, cez SMS urcite nie. (myslim medzi roznymi bankami, napr. TB>SLSP a pod). Alebo Western Union to ma?
myslel som tak ze ked napr som niekde mimo banky ze si nemozem doplnit ucet a potrebujem tam pniaze tak poslem nejaku sms a mi nahodi nejake peniaze na ucet...ucet mam v slsp
skade peniaze?...tak stiahne z pausalu a potom mi to pride na fakture...alebo stiahne z kreditu...
adox
no presne take nieco ale ja by som to chcel na vecsie sumy..lebo som z dediny kde nani banka...som v meste potrebujem nieco platiti kreditkou a nemam tam ani cent tak nejako cez telefen si poslat nejke eura
Ty vlastne chces, aby ti mobilny operator poziciaval peniaze. Podla mna su uz teraz uz dost pretazeny a nie aby sa este popri svojich sluzbach hrali na banku. A keby aj, tak urcite by to nerobili len tak, ale brali by si pekne uroky.
sundevil oke prepac debetnu mam
no nie poziciavat..napr ako su nejake sutaze ze posli sms v tavre a im nabehnu love...alebo ked nejake charity su...nei neikto ako to maju porobene?
nic sa nestalo
pri tych darcovskych smskach si operator nic neuctuje za spracovanie sms prave preto ze je to na "dobru vec" a peniaze putuju od operatora nadaciam (avsak neviem kedy, zrejme az ked su splatene fakturou)
a pretoze ako pryja napisal, ak by ti operator poskytol takuto sluzbu tak je to forma uveru a nikto nebude bez poplatku poziciavat peniaze