Najsympatickejsi narod, kultura
-/+ Americania
Ono v podstate to je realne len stupnica toho ako je mi kto sympaticky, rad cestujem a siel by som/bol som vo vsetkych krajinach a vsade sa mi paci
Veru! Vo vlakoch do koncentračných táborov si kvôli nim nebolo ani kam sadnúť.. a aký účet za plyn nechali...Aryan Angel napísal:
zidia.. neexistuje iny narod ktoreho prislusnici by v takej velkej miere tak negativne posobili na vyvoj ludstva a jeho smerovanie
To je len subjektivny nazor, ze? Pretoze sa v historii najdu zidia, ktori boli uspesnejsi a mali aj lepsi dopad na "vyvoj" ako biely Americania...Aryan Angel napísal:ja som sa vyjadril vcelku presne.. tvoje psychoticke vylevy su nudne a zbytocne
1. mas problem s tym ci je moj nazor subjektivny v teme kde sa vyjadruju sympatie - preco sa na to nepytas kazdeho?yazoo napísal:To je len subjektivny nazor, ze? Pretoze sa v historii najdu zidia, ktori boli uspesnejsi a mali aj lepsi dopad na "vyvoj" ako biely Americania...
2. tieto dve skupiny som vzajomne neporovnaval a nie je to ani zmyslom tejto temy
3. tvoje tvrdenie o 'uspesnosti' prislusnikov daneho naroda je teda bezpredmetne
4. moj nazor oznacujes ako subjektivny, ale svoje tvrdenie bez akehokolvek upresnenia, zrejme povazujes za objektivne?
5. tym ze zidov vyzdvihnes na zaklade ich domneleho pozitivneho vplyvu, neznamena popretie toho negativneho
6. tym ze na individualnom stupni, znizis pozitivny dopad americanov na vyvoj voci domnelemu pozitivnemu vplyvu zidov, neznamena popretie toho pozitivneho u americanov a znova, ani toho negativneho u zidov
7. tvoja reakcia nema logiku