GTX295 QUAD SLI vs GTX285 Quad SLI
GTX295 QUAD SLI vs GTX285 Quad SLI
Caute chcem sa vas spytat ktora stychto grafik je vykonnejsia v SLI gtx295 alebo gtx285 lebo nikde som nevidel nejaky test alebo take nieco kdeby pouzili GTX295 Quad-SLI.
Ktora s tychto by bolo rychlejsia:
ASUS GeForce GTX295 CUDA Quad SLI(2x ta grafika) vs. ASUS MARS/ Asus GTX285 Quad SLI
Vopred dakujem za odpovede.
ASUS GeForce GTX295 CUDA Quad SLI(2x ta grafika) vs. ASUS MARS/ Asus GTX285 Quad SLI
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTX295 QUAD SLI vs GTX285 SLI
sambra napísal:ASUS GeForce GTX295 CUDA Quad SLI(2x ta grafika) vs. ASUS GeForce GTX295 CUDA/ASUS GeForce GTX295 CUDA Quad SLI
Re: GTX295 QUAD SLI vs GTX285 Quad SLI
Preklep uz som to opravil
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2009, 16:57 )
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2009, 16:57 )
sambra napísal:Caute chcem sa vas spytat ktora stychto grafik je vykonnejsia v SLI gtx295 alebo gtx285lebo nikde som nevidel nejaky test alebo take nieco kdeby pouzili GTX295 Quad-SLI.
ASUS GeForce GTX295 CUDA Quad SLI(2x ta grafika) vs. ASUS MARS /ASUS GeForce GTX285 CUDA Quad SLI
akoze lepsie? co lepsie papa elektriku alebo co ti da cs na magicku hranicu 1000fps ?
nic z toho neni pre normalnu prevadzku mozno na nejakej nerdackej show s uchvatnym skore v 3dmarku.
iank ja by sm bol skor za2x295 z praktickych dovodov.
imo 4 x295 ani nepojdu, aspon som zatial nepocul o nejakom octo-sli
drajvere vedia pracovat s quadsli a to su prave 2 x 295. a otazne je kolko hier ich dokaze aj vsetky 4 skutcne vytazit. neviem mozno ms flight simulator na nejakom apple monase2560x1600 alebo lepsie na ibm t221 s 3840 x 2400 mozno. ale mat prachy na toto, radsej si na mobile.de najdem nejake 270konove súbo.
ako napisal monolyzo o prispevok hore, takyto vykon nevyuzije nic v sucasnej dobe a o taky rocik dva to zvladne aj nejaka atina za 130e s 85w spotrebou.
iank ja by sm bol skor za2x295 z praktickych dovodov.
imo 4 x295 ani nepojdu, aspon som zatial nepocul o nejakom octo-sli
ako napisal monolyzo o prispevok hore, takyto vykon nevyuzije nic v sucasnej dobe a o taky rocik dva to zvladne aj nejaka atina za 130e s 85w spotrebou.
2 procaky to bude serverova zalezitost alebo nejaka dell presacina.
ja netvrdim ze som pohltal vsetku mudrost sveta
to ne.
je mozne ze daco take je, ale pri predstave 2 feny v kompe versus 4 feny mam pozdvihnutun naladu. a este ako by si tie 4 graficke napajal. ved dolko 8 a 6 pinv nema ani ten 1000w zdroj. mozno s boostrami (zdroje do 5,25) by si to pnapajal aby ti zosalo na disk a cd rom. ale uprimne mat doma toto mozes zabudnut na ucty za kurenie. a zvuk.... mhmmm. slepacia
//edit uz som skladal 2x 295 tak ma nic neprekvapi iba ak by si niekto odhryzol ucho.
ja netvrdim ze som pohltal vsetku mudrost sveta
je mozne ze daco take je, ale pri predstave 2 feny v kompe versus 4 feny mam pozdvihnutun naladu. a este ako by si tie 4 graficke napajal. ved dolko 8 a 6 pinv nema ani ten 1000w zdroj. mozno s boostrami (zdroje do 5,25) by si to pnapajal aby ti zosalo na disk a cd rom. ale uprimne mat doma toto mozes zabudnut na ucty za kurenie. a zvuk.... mhmmm. slepacia
//edit uz som skladal 2x 295 tak ma nic neprekvapi iba ak by si niekto odhryzol ucho.
Ono tie GTX295 niesu 2 karty v sebe? Ak nie tak ma splietlo to co mali v ageme napisane pri tej grafike ze : podpora Quad-SLI
A myslel som to tak ze by som dal do zakladky 2 karty GTX295 alebo Asus Mars/ 2 karty 285
jo a btw idem kubovat 2 karty do zakladky tak nvm kera je vykonnejsia proste ktora my utahne lepsie hry.
A myslel som to tak ze by som dal do zakladky 2 karty GTX295 alebo Asus Mars/ 2 karty 285
jo a btw idem kubovat 2 karty do zakladky tak nvm kera je vykonnejsia proste ktora my utahne lepsie hry.
-
vendo
Guru
lebo na 2x 295 mas take lagy a microstutering ze aj pri 100fps si nic nezahrassambra napísal:HD5870 male mensie skore v porovnani s 295 ale ked bola v SLI tak bola najvykonnejsia. Ja som sa pytal pretoze som nikde v ziadnom tesne nevidel ze by pouzili 2x 295tku iba 2x285tku som tam videl.
ja som bol vzdy tohoho nazoru, ze na hry je nvidia a ati je na vsetko ostatne. to aj podla osobnej skusenosti. lenze tazko povedat, ked ked ono sa to moze zmenit s kazdym prichodom noveho jadra. a tie ati z 5000 rady vyzeraju zaujimavo.mala spotreba, dx11, velky vykon. lenze ich zatial neni na com otestovat. tak ich testy ber s rezervou. a stale to je ati
pri nvidia vies co kupujes, viac vykonu ovladacmi uz nespravis, naproti tomu je ati risk kde sa to moze alebo nemusi zlepsit. ale je to tak ze ati je teraz technologicky top. cize ked pridu prve dx11 hry bude rulovat. ak nvidia rychlo nieco nezlepi aby mohla konkurovat. takze otazka znie: co bude skor dx11 hry alebo dx11 nvidia karta? ale na to ti nik neodpovie. ale mozem ti povedat, ze 2 x 295 je zla investicia. ja by som ani nad 2 grafikami ani neuvazoval.skusil by som tu novu ati a ked uz budu ovladace, a bude to k spokojnosti MOZNO aj druhu. btw na akom rozlisku planujes hrat ked potrebujes taketo vrazdy??
Mno ja mam teraz new komp akurat bez grafiky a mam ktomu 4xLG 30" LCD a ta moja stara 9800gtx ma vystupi len na 2
a pak mam 9800gt a to nejde do SLI takze tak. Proste chcem taku grafiku ktora by mi v poho utahla vsetko co vyjde aspon do 2012 bo na nebavi furt kupovat new grafiky , pockam este do vianoc a uvidim ako sa to vyvinie ale asi zoberiem tie 2x HD5870tky
-
cORP.
Addict
preco mam pocit ze si z nas robis totalnu srandu ? chod sa schovat , 4x 30palcove lcd moze mat v tvojom pripade naozaj len blbecsambra napísal:Mno ja mam teraz new komp akurat bez grafiky a mam ktomu 4xLG 30" LCD a ta moja stara 9800gtx ma vystupi len na 2a pak mam 9800gt a to nejde do SLI takze tak. Proste chcem taku grafiku ktora by mi v poho utahla vsetko co vyjde aspon do 2012 bo na nebavi furt kupovat new grafiky , pockam este do vianoc a uvidim ako sa to vyvinie ale asi zoberiem tie 2x HD5870tky
Mno tak blbec som a co? Mal som dobre znamky na vysvedcku tak mi kupil dalsi komp a na starom som uz 2x lcd 30" mal a ktomu novemu som dostal dalsie 2 tak preco si nespravit komp zo 4rmi monitormi miesto dvoch.cORP. napísal:preco mam pocit ze si z nas robis totalnu srandu ? chod sa schovat , 4x 30palcove lcd moze mat v tvojom pripade naozaj len blbec
-
moosha
Darca
Pretoze to je pre bezne pouzitie absolutna DEBILITA? Aku hru si zahras na 12530x1280 (strielam)? Nikdy v tvojom zivote nevyjde hra, ktoru si zahras v takom pomere stran. Pochopim dve LCD, pre CAD/CAM, grafika a tak, ale styri? 30"? (a ty si asi dobry debil ked ti za dobre vysvedcko kupia novy komp kde chces dat grafiky v hodnote jazdenej Fabie).sambra napísal:Mno tak blbec som a co? Mal som dobre znamky na vysvedcku tak mi kupil dalsi komp a na starom som uz 2x lcd 30" mal a ktomu novemu som dostal dalsie 2 tak preco si nespravit komp zo 4rmi monitormi miesto dvoch.
Nva sommoosha napísal:Pretoze to je pre bezne pouzitie absolutna DEBILITA? Aku hru si zahras na 12530x1280 (strielam)? Nikdy v tvojom zivote nevyjde hra, ktoru si zahras v takom pomere stran. Pochopim dve LCD, pre CAD/CAM, grafika a tak, ale styri? 30"? (a ty si asi dobry debil ked ti za dobre vysvedcko kupia novy komp kde chces dat grafiky v hodnote jazdenej Fabie).