Co poviete na tuto stranku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co poviete na tuto stranku

Príspevok od používateľa jorg22 »

Poprosim hodnotenie tohoto webu po grafickej aj po obsahovej stranke, ako sa vam paci, a aky dojem celkovy to na vas spravilo?

www.klikacka.php5.sk
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Okrem toho, ze taketo stranky su uz davno z mody, tak to posudit neviem. Po grafickej stranke to nie je podla mna najhorsie, avsak ked vidim zvoleny font pisma, tak ma irituje, pretoze si myslim, ze casy tohto fontu su 10 rokov za nami. Chcelo by to nieco normalne, trebars Arial. Hore ti nezobrazuje obrazky, je tam taky pas, zrejme tam maju byt obrazky s tlacitkami - menu. Reklama Adsense tam sice je, ale kto vie, ze ci na nej nieco zarobis, okrem toho by ju AdBlocker aj tak blokol. Ten cas vpravo hore v menu je zbytocny, cas mam predsa v taskbare, na telefone atd...
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Adsense by malo zarobit najmenej na vyhru, v prvom kole sa mi to podarilo, tie tlacitka som si uz aj ja vsimol musim to opravit, ten cas je naschval lebo to je cas na servery a aj keby niekto ma prestavene hodiny na PC tak sa podla nich moze nastavit, a presnejsie moze vediet kedy konci kolo.

Ake pismo by si odporucil? Viem ze to vyslo uz z mody ale pokusam sa to spravit zabavnejsie aby ludia aj nieco s tymi bodmi mohli robit.

Dik za kritiku.
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Header je imho moc pekný, tie tlačítka si sprav :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

pismo sa tam vobec nehodi, formulare mas nakrivo uplne nezarovnane, skus prerobit este ten text a jeho formatovanie, inak to je fajn, a este ten block s reklamou by som nejako viac prilepil ku obsahu
Napísať odpoveď