mrzne comp...ASI HDD
mrzne comp...ASI HDD
casto sa mi stava, ze mi zamrzne comp...pripadne sa totalne spomali.... aj ked vobec nic zlozite nerobim blika (vkuse svieti) cervene svetielko na bedni (HDD), nasledne po restarte svieti stale a nejde sa to rozhybat ...mam win XP, 1gb ram, HDD 40gb a 80gb,... win mam na 10gb particii na tom 40gb disku...3,62 je v skutocnosti obsadene, ale pise ze je obsadenych 6,76 gb....moze to byt tym? ze je disk nejaky dodrbany? ono mi ten disk ani nebootuje, musim mat program boot loader, aby mi z neho natiahlo win....obcas pomoze ked buchnem po bedni...co s tym moze byt?.
-
marekbenco
Light Expert
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ak mas na tej partici kde mas win volnych 3GB tak by to miestom na disku nemalo byt.. ale myslim ze to bude nejako poskodeny ten HDD kedze nejde ani nabootovat.. skus pozriet ci nema nejake chybne sektory.. ale pripadne sprav nejaku 15GB particiu a hod tam win..
//skus si este skontrolovat procesy ci nebude tam chyba ze mas nejaky virus alebo nieco podobne..
//skus si este skontrolovat procesy ci nebude tam chyba ze mas nejaky virus alebo nieco podobne..