mrzne comp...ASI HDD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
L_U_M_P
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

mrzne comp...ASI HDD

Príspevok od používateľa L_U_M_P »

casto sa mi stava, ze mi zamrzne comp...pripadne sa totalne spomali.... aj ked vobec nic zlozite nerobim blika (vkuse svieti) cervene svetielko na bedni (HDD), nasledne po restarte svieti stale a nejde sa to rozhybat ...mam win XP, 1gb ram, HDD 40gb a 80gb,... win mam na 10gb particii na tom 40gb disku...3,62 je v skutocnosti obsadene, ale pise ze je obsadenych 6,76 gb....moze to byt tym? ze je disk nejaky dodrbany? ono mi ten disk ani nebootuje, musim mat program boot loader, aby mi z neho natiahlo win....obcas pomoze ked buchnem po bedni...co s tym moze byt?.
marekbenco
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marekbenco »

iste ze to moze byt HDD a podla mna aj je. Ak tam mas vela chybnych clustrov tak ho radsej vymen kymneprides o vsetky data co su na nom. Vyskusaj win natiahnut na iny a urcite to bude OK. Mne odisli 2 HDD od WD a daju sa pouzit len ako Slave. Ako Master je na nic
L_U_M_P
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L_U_M_P »

ved to je ten problem, ze sa mi s tym nechce babrat, zase nahadzovat vsetky tie programy...ine data tam nemam......mozno este spravim na nom dalsiu particiu a na nu hodim win. toto je tiez WD. Skusim ho prebehnut aj na kontrolu chyb aby som videl...co to je za bordel
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ak mas na tej partici kde mas win volnych 3GB tak by to miestom na disku nemalo byt.. ale myslim ze to bude nejako poskodeny ten HDD kedze nejde ani nabootovat.. skus pozriet ci nema nejake chybne sektory.. ale pripadne sprav nejaku 15GB particiu a hod tam win..

//skus si este skontrolovat procesy ci nebude tam chyba ze mas nejaky virus alebo nieco podobne..
Napísať odpoveď