Win7 a logon
-
GgDag
King
- Kontaktovať používateľa:
Win7 a logon
Ciao. Neviem ci som to dobre napisal ale mam taky problem. Pri zapnuty pc a rozbiehani OS mi nabehne prihlasovanie. A musim kliknut na svoje meno (spravca pc) A tak nabehne OS. Neda sa tato otravna hlaska niekde vypnut ? 
-
Reanimated
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
http://www.logonexpert.com/freeautologon.html-
englandfans
Novice
nazdarte , chcem vas poprosit o radu , nainstaloval som si win7(instaloval som ultimate 32bitovy) ale mam taky dufam ze mensi problem.Predtym som mal rozdeleny disk na dva a vtedy som mal nainstalovany win na na disku c a zvysok na na disku d.Tak som ho nainstaloval znova na disk c ale po dokonceni instalacie tam mam len ten disk c a druhy disk nijak neviem najst a disk c my stale zobrazuje ze ma tych 20giga a zvysny disk d by mal mat 180giga ale nijak my to nezobrazuje, tak by som ta chcel poprosit o tu radu , ci nahodou neviete kde by mohol byt problem.Za odpoved vopred dakujem
-
englandfans
Novice
Dakujem ti nasiel som ho a prepisal a vsecko facha , este raz dikM@rt1n napísal:daj si Štart-Spustiť-napises diskmgmt.msc a popozeraj ci tam neni nieco nezvycajne (neviem konkretne co by si tam mal hladat)