kto mi pretaktuje procak?
kto mi pretaktuje procak?
Hladam niekoho kto by mi pretaktoval, pripadne poradil ako pretaktovat procesor E5200. Povodny takt je 2,5 GHz, chcel by som ho dvihnut aspon na 3-3,5. V pretaktovani som uplny zaciatocnik, preto hladam niekoho kto by mi v realnom case radil napriklad cez icq ako na to. Takze ak si niekto trufa, prihlaste sa mi cez SS. Vopred diky.
Re: kto mi pretaktuje procak?
uz mam, diky 
Si mohol aspon napisat na kolko si ho pretaktoval s akym vcore, ake bolo deffault, teploty, chladic atd.
Chladič artic freezer 7 pro.
Dvihol som ho na 3,33 GHz. Robil som to podla navodu na youtube, FSB som dvihol z 200 na 267 MHz. Oproti videu som dal nizsie Vcore. Presne ti to teraz nepoviem, ani teploty, lebo nie som doma. Ale chladič to v pohode uchladi, vobec nie je citit že by sa hrial. Som rozmyslal ze by som skusil dvihnut FSB na 333 MHz, co by pri nasobici 12,5 dalo takt 4,16 GHz, ale zda sa mi to zbytocne vela, kedže overclock som volil kvoly tomu aby to s rezervou prehralo FullHD ripy a na to to staci
Dvihol som ho na 3,33 GHz. Robil som to podla navodu na youtube, FSB som dvihol z 200 na 267 MHz. Oproti videu som dal nizsie Vcore. Presne ti to teraz nepoviem, ani teploty, lebo nie som doma. Ale chladič to v pohode uchladi, vobec nie je citit že by sa hrial. Som rozmyslal ze by som skusil dvihnut FSB na 333 MHz, co by pri nasobici 12,5 dalo takt 4,16 GHz, ale zda sa mi to zbytocne vela, kedže overclock som volil kvoly tomu aby to s rezervou prehralo FullHD ripy a na to to staci
ten Ac freezer 7 ti v pohode uchladi prcak na 4 ghz ale tak ja mam e8400 OC na 4 ghz..takze môže to byť individualne ale moa osobna skusenosť je že tých 4 ghz uchladí pokial nepojdeš s vcore do extremnych hodnot
no mozno ho casom dvihnem vyssie. Zatial nie lebo mi staci, nechcem ho zbytocne nicit.