zosilenie zvuku v sluchadlach
-
tomaxx_199
Medium Professional
zosilenie zvuku v sluchadlach
mam taky problem. mam zapojene sluchadla v pocitaci ale chcem ich dajak zosilnit aby som lepsie pocul ale nevem ako. poradte
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
neviem sice co je to za zvukovku, budem predpokladat ze uplne bezny integrac, ktory sa nejakym omylom dostava uplne vsade. Neviem ani, ake mas sluchadla... Ale nie je tu aj taka moznost, ze tam skusas nejake z tych lepsich sluchadiel s vyssim odporom, ktory ta zvukovka nejak tazsie zvlada?
Dalsia moznost je, ze ti uz teraz ide sice bubienky urvat, no stale to povazujes za tiche (aj takych expertov poznam). Ak su to sluchadla stuplove, moze byt ze ich nespravne zakladas (ale to by si pocul ze to hra na dve veci)
Co sa ovladacov samotnych tyka - nechavat tie windowsacke povazujem za nudzove riesenie. Viem, aky rozdiel v hlasitosti dokazali spravit rozne verzie Creative ovladacov, takze moznost, ze to bude ovladacmi by som tiez nevylucoval.
Dalsia moznost je, ze ti uz teraz ide sice bubienky urvat, no stale to povazujes za tiche (aj takych expertov poznam). Ak su to sluchadla stuplove, moze byt ze ich nespravne zakladas (ale to by si pocul ze to hra na dve veci)
Co sa ovladacov samotnych tyka - nechavat tie windowsacke povazujem za nudzove riesenie. Viem, aky rozdiel v hlasitosti dokazali spravit rozne verzie Creative ovladacov, takze moznost, ze to bude ovladacmi by som tiez nevylucoval.
-
tomaxx_199
Medium Professional
sluchadla su take normalne lacne. mal som repraky ale pokazily sa mi tak som tam pychol sluchadla a idu mi ticho. z reprakmi som nemal problem lebo mali zosilovac. zvukovka je integrovana a doska nieje najnovsia. daval som aj take lepsie ale vysledok taki iisty. ja viem ta zvukova nikdy nedala tak dobry vykon ale viem ze to niekedy islo hlasnejsie. takze skusit ovladace???
Píšeš že v Správcovi máš zvuk naplno. Neviem čo všetko máš zafajknuté ale skús pozapínať úplne všetko čo sa dá a nastaviť hlasitosť naplno aj pri tom čo ti teraz nezobrazuje.
Start -- Nastaveni -- Ovladaci panely -- Zvuky a zvukova zarizeni -- Zvuk -- Prehravani zvuku -- Hlasitost -- Moznosti -- Vlastnosti -- Prehravani -- a tam si zaskrtni uplne vsetko -- OK -- a potom ponastavuj hlasitost naplno aj pri tých novopribudnutých položkách.
Neviem koľko máš výstupov na zvukovke ale vyskúšaj kábel vo všetkých.
Start -- Nastaveni -- Ovladaci panely -- Zvuky a zvukova zarizeni -- Zvuk -- Prehravani zvuku -- Hlasitost -- Moznosti -- Vlastnosti -- Prehravani -- a tam si zaskrtni uplne vsetko -- OK -- a potom ponastavuj hlasitost naplno aj pri tých novopribudnutých položkách.
Neviem koľko máš výstupov na zvukovke ale vyskúšaj kábel vo všetkých.
-
tomaxx_199
Medium Professional