Lišta (Hlavný panel)
Lišta (Hlavný panel)
Keď si otvorím nejaký program, zložku, alebo prehliadač tak mi ho dole nezobrazuje na lište, sú tam iba ikonky "rýchleho spustenia" a nedajú sa nejako vrátiť naspať, aj keď odomknem lištu tak tam nieje ta somarinka s ktorou to potlačím naspäť. Keď kliknem na lištu pravým a odznačím že "Snadné spuštení" tak zmizne celá lišta...neviete niekto čo stým ?
No zapnuté to mám(keď to vypnem tak mi zmizne celá lišta), ale stále mi neukazuje programy na lište, keď dačo minimalizujem musím to maximalizovať ALT + TAB lebo to nemám na lište...
//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2009, 12:51 )
No už to mam hotové po 2 hodinách hľadania som o našiel na jednom fóre... Musel som si stiahnuť program TaskbarRepairToolPlus! v Taskbar Problems vyberiete Minimize Programs Missing a dáte Repair, resetne pc a už je všetko ako bolo...
//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2009, 12:51 )
No už to mam hotové po 2 hodinách hľadania som o našiel na jednom fóre... Musel som si stiahnuť program TaskbarRepairToolPlus! v Taskbar Problems vyberiete Minimize Programs Missing a dáte Repair, resetne pc a už je všetko ako bolo...