pripájam fotku, ako to vyzerá.. najlepšie to ukáže na čiernej obrazovke..
Pásy na monitore
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pásy na monitore
zdravíčko, mám notebook Toshiba Satellite, P100-106 (PSPADE), je v ňom myslím grafická karta NVIDIA® GeForce™ Go 7600 (256MB).. mám taký problém, že v poslednom čase sa mi na monitore začali objavovať vertikálne, rôznofarebné pásy, každý o šírke 1 pixel.. sú tam stále, keď je monitor zapnutý.. aj pri spúštaní (pred nabehnutím Windowsu), aj pri hrách, takže to pravdepodobne bude hardwérový problém.. ony mi až tak nevadili, pokiaľ boli dva-tri v pravom kraji monitora.. ale v poslednom čase sa začali nejak rozmnožovať (
), teraz je ich myslím 9.. viem, je to 9 z 1440 stĺpcov, no aj tak to dosť rozptyľuje.. á propo, po ľahkom vynásobení zisťujem, že je to vlastne 8100 vypálených pixelov.. s LCDčkami mám skúsenosti, že zvyknú vypadávať pixely po jednom, nie celé stĺpce.. notebook je výlučne používaný ako stolový počítač, stále na adaptéri a chladiacej Zalman podložke.. nemáte skúsenosti s takýmto niečim podobným, prípadne návrh na vyriešenie? je potrebná výmena niečoho? ďakujem
-
Daniel9911
Professional
Re: Pásy na monitore
Mas tam pravdepodobne zly kontakt medzi samotnym displayom a elektrovodivou gumou...Niekde sa to tu uz riesilo.Jaccobinho napísal:zdravíčko, mám notebook Toshiba Satellite, P100-106 (PSPADE), je v ňom myslím grafická karta NVIDIA® GeForce™ Go 7600 (256MB).. mám taký problém, že v poslednom čase sa mi na monitore začali objavovať vertikálne, rôznofarebné pásy, každý o šírke 1 pixel.. sú tam stále, keď je monitor zapnutý.. aj pri spúštaní (pred nabehnutím Windowsu), aj pri hrách, takže to pravdepodobne bude hardwérový problém.. ony mi až tak nevadili, pokiaľ boli dva-tri v pravom kraji monitora.. ale v poslednom čase sa začali nejak rozmnožovať (), teraz je ich myslím 9.. viem, je to 9 z 1440 stĺpcov, no aj tak to dosť rozptyľuje.. á propo, po ľahkom vynásobení zisťujem, že je to vlastne 8100 vypálených pixelov.. s LCDčkami mám skúsenosti, že zvyknú vypadávať pixely po jednom, nie celé stĺpce.. notebook je výlučne používaný ako stolový počítač, stále na adaptéri a chladiacej Zalman podložke.. nemáte skúsenosti s takýmto niečim podobným, prípadne návrh na vyriešenie? je potrebná výmena niečoho? ďakujem
\\Tak som ti nasiel tu temu-http://www.hojko.com/monitor-lcd-a-zele ... 10252.html