Problem s titulkami
Problem s titulkami
Dobrý den, od rana sa snazim vyriesit tento problem ale nejak mi to nejde, tak dufam ze mi niekto poradi. Stiahol som si film vo formate AVI, k nemu osobitne titulky (.srt), kedze na prehravaci by mi titulky nefungovali keby boli osobitne tak som to zlucil (titulky s filmom) cez program AVIAddXSUB, vznikol mi film vo formate divx s internymi titulkami ako som aj chcel. Napalil som to na DVD a pustil v DVDprehravači, vsetko bolo v pohode, titulky sli normalne, to iste DVD som pustil v PC (asi v 10 rôznych prehravacoch) ale titulky nie a nie vydolovať, nechapem, vie mi niekto poradit???? pls
-
vladenko007
VIP
Ako to že by nešli?kedze na prehravaci by mi titulky nefungovali keby boli osobitne tak som to zlucil (titulky s filmom) cez program AVIAddXSUB
Neviem či vieš ale ked prehravaš AVI na prehravači tak ti prehraje s filmom aj titulky len ich musiš mať v jednej zložke s filmom a čo je najdvoležitejšie musia mať taky isty názov ako film.
Napriklad:
film: Terminator.avi
titulky: Terminator.srt
Re:
mederi napísal:2.) Pridat titulky ako dalsiu samostatnu stopu podobne, ako je video stopa a audiostopa (alebo niekolko audiostop). Vtedy sa nic neprekodovava, len sa rychlo kopiruje a lepi dohromady (mux). Pouzite napriklad AVI-Mux GUI. Podporuje AVI aj MKV kontajnerovy vystup. Na prehravanie potom pouzite nejaky modernejsi prehravac, ktory si s takou titulkovou stopou poradi, napriklad: Media Player Classic Homecinema, mozno aktualny VLC, alebo aktualne systemove kodeky a filtre K-Lite Mega Codec Pack (cez ffdshow video filter to potom zmakne prehrat hadam aj Windows Media Player).