diskriminacia pohlavia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

diskriminacia pohlavia

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:? Davajte priklady rad za radom. Pravnik nejaky nech nam to zdovodni. Cerstvo zalubeni a obrancovia zien, nadrzanci, subikovia a fanusikovia feminizmu drzte ruky prec od klavesnice. ked tu tema je, presunut a moju zavriet, (z dovodu ze tu taka je--ne z toho ze som ju zalozil ja )
PRECO chlapec na diskoteke musi platit a holka nie ? Nie je to diskriminacia? Ze dievca neplati vobec nic, a chlapec niekedy aj 3 eura , niekedy aj viac? (to nie je pravne vychytene ???)
Urcite by sa naslo viacej prikladov kde bude dievca zvyhodnene, pisem zvyhodnene absolutne seriem na pripady kedy zvyhodnene neni.
Bez toho aby som sa tu rozpisoval o tom ako sa niektore krávy zatvaraju na chlapcenskych zachodoch s tym ze na damskych je plno, a ja sa dobre ze nedostim do gati a musim predychavat, nedaj boze tym husickam este nieco nezdvorileho povedat.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Nikto ti nekaze za danu slecnu platit ;) Vsetko je len o dohode. Poznam baby, ktore zasadne platia za seba a nenechavaju sa pozyvat, je ich sice malo, ale su. A nie je to ziadna diskriminacia, je to tvoje slobodne rozhodnutie, ze za nu zaplatis. A keby nahodou bola na bare nejaka akcia, ze dievcata nemusia platit, tak je to zas rozhodnutie majitela a mozno by si z neho aj nieco vysudil, ale s takou akciou som sa este nestretol.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Preco by malo byt pravne vychytene, ze chlap dobrovolne plati zene?

Pozri, trepes riadne blbosti. To, ze zeny su v istych situaciach zvyhodnovane je skratka prejav slusnosti. Nevidim na tom nic nepochopitelne.
qwerty-xyz

ZZ: Príspevok vymazaný, user uväznený. Qwerty, prečítaj si pravidlá, najmä č.6.
A nabudúce sa vyjadruj slušne.
:twisted:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Chlapce Ty musis mat tak neskutocne zakomplexovany zivot, ked Ta taketo veci tak rozculuju a ked Ta taketo veci tak strasne trapia...
qwerty-xyz

Vigor napísal:Chlapce Ty musis mat tak neskutocne zakomplexovany zivot, ked Ta taketo veci tak rozculuju a ked Ta taketo veci tak strasne trapia...
Ano trapia, lebo je to znevyhodnovanie na zaklade pohlavia je to diskriminacia a ked ju nevidis tak si proste bud strasny prachac, alebo sa rad pchas holkam do riti alebo to proste beries ako samozrejmost. ja NE!!! ked je emancipacia a zena ma mat rovnake prava ako muz, tak nech aj tak plati!!!! pri vyberani vstupneho by som za nu mile rad zaplatil,ale zaplatil za NU, nieze ona neplati sbskarovi nic lebo ona je holka. Chape tu niekto vobec co tym chcem povedat?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Logicky... Majiteľ ktorého podniku zarobí viac? Ten čo tam pustí dievčatá zdarma a tým pádom tam ich príde viac a to zas priláka zástupy chalanov ktorí sa ich tam budú snažiť ožrať alebo ten čo tam bude mať pár dievčat a pár chalanov ktorí síce zaplatili vstupné všetci, ale práve preto ich tam je len zopár ( väčšina takých tých sliepok pôjde tam kde nič neplatia) a nezarobí toľko na alkohole?
Gothar
Moderátor
Moderátor

qwerty-xyz: tak ho daj na sud a nerozculuj sa tu. UjoNecro presne popisal preco to tak je.
qwerty-xyz

UjoNecro napísal:Logicky... Majiteľ ktorého podniku zarobí viac? Ten čo tam pustí dievčatá zdarma a tým pádom tam ich príde viac a to zas priláka zástupy chalanov ktorí sa ich tam budú snažiť ožrať alebo ten čo tam bude mať pár dievčat a pár chalanov ktorí síce zaplatili vstupné všetci, ale práve preto ich tam je len zopár ( väčšina takých tých sliepok pôjde tam kde nič neplatia) a nezarobí toľko na alkohole?
no ja princip ovladam preco to tak je to napadlo aj mna, ale proste preco to nevykryje nejaky kontorlny podnik? nieco ako obchodna inspekcia, alebo ja nemam SAJN kto, ale ved taketo veci musi niekto strazit nie ? Jednoducho mne sa to nezda pravne v poriadku a zalovat by som nikoho nezaloval, len by osm chcel aby veci boli trosku spravodlivejsie, a nie ze ona je dievca tak neplati. to co su za sposoby, ja by som majitelovi dal basu na 5 rokov a zakaz cinnosti na dalsich 5. Lebo ludia, LOGICKY To mozme rovno spravit bar kde by bol romom vstup zakazany, a mali by vstup povoleny len bieli. Ale to by bol pruser na celu europu ... ale to ze dievcatam umoznime vstup na diskoteku zadarmo a chlapcom za drahe love si nevsima nikto, tak ked rovnost a spravodlivost tak uz vsade nie ? Ked emancipacia tak aj na diskoteke nie? Proste bordel ....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Vsade to tak nie je, ja som po kazdej diskoteke v nedelu drhla razitko z ruky dole. A razitko sme dostali pravdaze vzdy az po zaplateni. niekedy spravili akciu, ze do desiatej mali vsetci vstup zdarma a po desiatej sa platilo, alebo ked mal niekto v ten den meniny a ukazal OP pri vstupe, tak tiez nemusel platit. Zavisi to od majitela podniku, ako si to zariadi. Co tak spytat sa priamo jeho/jej, preco to je tak?
A su urcite aj diskoteky, kde sa neplati vstup vobec. Tak sa presun tam a mas o problem v zivote menej. :wink:
qwerty-xyz

pryja napísal:Vsade to tak nie je, ja som po kazdej diskoteke v nedelu drhla razitko z ruky dole. A razitko sme dostali pravdaze vzdy az po zaplateni. niekedy spravili akciu, ze do desiatej mali vsetci vstup zdarma a po desiatej sa platilo, alebo ked mal niekto v ten den meniny a ukazal OP pri vstupe, tak tiez nemusel platit. Zavisi to od majitela podniku, ako si to zariadi. Co tak spytat sa priamo jeho/jej, preco to je tak?
A su urcite aj diskoteky, kde sa neplati vstup vobec. Tak sa presun tam a mas o problem v zivote menej. :wink:
ne ne ne a ne!!! Ja nechcem mat o problem menej presunutim sa na taku diskoteku, ja CHCEM aby si pan sbs.kar pekne popytal 3 eura aj od tych dievcat, a aj odo mna. Ved ROVNOPRAVNOST nie? :roll: A su aj diskoteky kde platia vsetci ale dost je aj takych kde dievcence neplatia, ... LEN preto lebo je dievca.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ked to tak velmi chces, tak daj majitela diskoteky na sud! Vykrikovanie na fore ti nijako nepomoze.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

To mate za to, ze sme v minulosti nemohli volit. :twisted: Alebo co chces pocut?
qwerty-xyz

GothaR napísal:Ked to tak velmi chces, tak daj majitela diskoteky na sud! Vykrikovanie na fore ti nijako nepomoze.
myslis zeby to pomohlo? preto pisem, ze ci to je pravne dolozene a ked hej tak ako...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

qwerty - počul si už slovo marketing? Je to jednoducho nejaký súbor výmyslov, ktorý pomôže majiteľovi zarobiť viac. UjoNecro to tu už popísal ku konkrétnosti, takže mu ďakujem, že mi ušetril 5 minút času. Súhlasím s tebou v tom, že je to nespravodlivé...ale nieje to protiprávne...a ani nikdy nebude. Tak isto ako ty zo zdvorilosti zaplatíš holke drink, tak isto majiteľ môže zo zdvorilosti dať voľný vstup ženám. Je to o etikete, tak ako vstupuješ prvý do podniku a žena až po tebe, tak ako dáš sprepitné čašníkovi a tak ako ide žena po tvojom pravom boku, je aj 100% zľava na vstupnom prejavom zdvorilosti muža k žene. Nikto ti neprikazuje tam chodiť, aj mňa to serie a preto tam nechodím...vyriešené, lock :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: diskriminacia pohlavia

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

qwerty-xyz napísal:dievca neplati vobec nic, a chlapec niekedy aj 3 eura
isiel som do kolien :-D :-D :-D ... na viac sa nezmozem ... snad inokedy niecim prispejem, ale teraz som vyrehotany jak malinovej 3 korunačka :-) :-) :-) ...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

qwerty-xyz napísal:Ano trapia, lebo je to znevyhodnovanie na zaklade pohlavia je to diskriminacia
Aké znevýhodňovanie?.. To že má nejaké dievča VÝHODU neznamená automaticky, že ty si v nevýhode. Akým spôsobom sa teba týka či niekto iný platí, alebo nie? To už Vy ľudia vôbec nemáte zdravý rozum? (vlastne ten otáznik je tam asi zbytočný)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ako sa mozes pozastavit nad takou hlupou somarinou? Proste je to v zivote tak a ty s tym nic neurobis. Dievca je vzdy nieco viac ako chlapec. :)
A tie smiesne 3 ojra ta aj tak nezabiju aj keby to bola "diskriminacia", nikto ta nenuti ich platit, ostan doma. Neries to.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja nahodou qwerty-mu rozumiem, clovek sa tesi na disko, ako sa tam budu spoteni chlapci o seba na parkete obtierat.. a ono to tam majitel totalne zadrbe zenskymi.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No historicky prvy krat davam qwertymu za pravdu. Nakoniec, inak sa ani neda lebo to ze tentokrat ma pravdu je proste fakt.

Aby som to uviedol na spravnu mieru, nepopieram ze keby som na podobne akcie chodil, vybral by som si tu kde je babam vstup zdarma, kedze by tam pravdepodobne bola, ehm, prijemnejsia atmosfera. Pravne by ale nemalo byt mozne nieco taketo vykonat. Niesme sice v amerike, nesudime sa za zuvacku co sme si nasli na podrazke, predsa len ale ide v dnesnej dobe presadzovanie rovnopravnosti medzi pohlaviami casto do podla mna extremnych rozmerov. Chcem tym povedat, ze aj mne pride zasadne nelogicke ze si v dnesnom prefeminizovanom svete clovek moze dovolit podobny precedens.

A tiez je podla mna zaujimave ako by sa vacsina bab najradsej aj naucila chcat postojacky len aby nam ukazala aki sme si rovni, ale ked niekdo spomenie ze nieje celkom koser ze ona pri vstupe platit nemusela, zacne tocit o rodovej vzdialenosti, komplexnosti vyberu zivotneho partnera a zacne apelovat na chlapsku tuzbu zeny "podplacat", vsak fizz :D
Napísať odpoveď