Lorino18 : mysím, že nie... slavo120 : Ten, čo to vytvára povedal niečo v tom zmysle, že netuší kedy to bude, nechce si na seba niečo ušiť.. Ale pracuje sa na tom a keď to bude, tak to bude.. Viac nikto nevie Paul : Osobne som to tak spravil. Ale použi radšej toto: http://uploaded.to/file/c6v1ls Je to priamy exe súbor ktorý prácu spraví za teba. Mám to tak ja, a začatá ( ani nie začatá, už končím sezónu ) ML a BaL fičí ďalej.
Mám taký problém z dresmy, po inštalácii toho patchu all in one mám úplne rovnaké dresy domácich aj hostí napr. v tottenhame.. a úplne tie isté má aj man. city a bohviekoľko iných tímov.. Takto sa to nedá hrať, keď neviete, komu nahrávate... Nie je na to nejaký opravný patch?
už som to celé preinštaloval - hru aj patch, nič iné som tam nedával a stále sú tie dresy tak naprd.. pokiaľ tam ten patch nebol tak boli normál. Domrviť to tam veľmi nebolo kde, keďže tam bola jednoduchá inštalácia... sakra, už nech je nejaký iný takto sa to ozaj nedá hrať
Keď si to preinšťaloval, a je to stále také, tak keď to zmažeš musíš vymazať aj KONAMI zložku v Program Files.
// edit PES 2010 PATCH 0.4 ( *.exe )
Features:
* Kits for all European national teams
* updated league and cup logos
* Bundesliga teams basis
* updated German national team
* original league, cup and team logos
* correct kits for all EPL and La Liga teams
* faces for some players
* correct team names
už som to preinštaloval 4x aj s patchom 0.3 , aj s 0.4 ale stále majú všetky nelicencované tímy rovnaké dresy... pred spustením mi vypíše, že program nemôže bežať, lebo chýba súbor d3dx9_37.dll. nemôžte mi ho niekto poslať?
A ked hram BaL aa ide dalsi zapas a ja sa nedostanem do zakladnej zostavy tak to musim cely zapas len pozerat jak hraju ? lebo sa mi to zda byt dost nezazivne a nie a nie aby ma postavili do zapasu aspon zo striedacky
cuco666 napísal:da sa to hrat cez hamachi ked nemam originalku ? docital som sa ze sa to nejako da na rozdiel od pes2009 ale otazka je ako.
nedá!
slavo120: Nie som si istý, ale minulý rok to bolo tak, že ten zápas kde si bol na lavičke ale nehral si, sa dal zrýchliť.. Aby nebola nuda.. A keď ťa náhodou vystriedali a šiel si na ihrisko, tak už si hral normálne