P: 8GB a 16GB MP4 prehrávač - kopia iPod nano 4gen

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
marioff
Amateur
Amateur

P: 8GB a 16GB MP4 prehrávač - kopia iPod nano 4gen

Príspevok od používateľa marioff »

Caute,

predavam tento super prehravac. Dokonala kopia iPod nano s este vacsim mnozstvom funkcii ako original, pricom cena je iba zlomok ceny originalu!

Tu su parametre:

Parametre:
- 1.8" (4.5 cm) TFT LCD Farebný Displej (65 000 farieb)
- Úložný priestor až 8 GB
- FM Rádio (87Mhz - 108Mhz) s možnosťou uloženia stanice do pamäte
- Zabudovaná výkonná nabíjacia Li-ion batéria
- Podpora MP3, WMA, WMV, WAV, ASF, ACT formátov
- Podpora AMV video formátu. MPG, MPEG I,II, AVI, MOV, QT jednoducho prevediete do AMV súboru
- 7 módov Equalizéra: Natural, Rock, Pop, Classic, Soft, Jazz, DBB
- Zobrazovanie názvov piesni a ich textov (ID3 tagy a Lyrics)
- Prehliadač obrázkov, fotografií
- Nahrávanie hlasu (diktafón) pomocou zabudovaného mikrofónu
- Vstavaný prehliadač elektronických kníh
- Možnosť nastavenia automatického vypnutia
- Množstvo módov prehrávania ako opakovanie, náhodný výber, začiatky skladieb (intro) atď...
- Klasický 3.5 mm JACK výstup na slúchadlá
- Plná podpora Windows ME, 2000, XP, Vista, 7

Dostupné farebné verzie:
strieborná, čierna, fialová, modrá, zelená, žltá, oranžová, červená, ružová

Obsah balenia:
1 x prehrávač, 1 x USB kábel, 1 x Slúchadlá, 1 x Rýchly manuál

Cena 8GB verzie je 29,90 € a 16GB je 39,90 €.

Bohuzial som podcenil pripadny zaujem, a v tejto chvily nemam fyzicky doma ani jeden kus :D .... ale uz su dalsie na ceste... cize mozte predobjednavat... ponahlajte sa, aby sa aj vam usiel :)

nech sa paci, pripadne otazky zodpoviem bud cez SS, alebo tu vo fore...

tak zatial :oops:
Prílohy
06.jpg
04.jpg
03.jpg
02.jpg
01.jpg
v2.jpg
v1.jpg
farby.jpg
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

8GB http://tinyurl.com/yjvxjtl
16GB http://tinyurl.com/yjdul7t

Neviem kam si myslis, ze si prisiel ale tu ludi neoj*bes... :roll:
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Dve dôležité poznámky si neodpustím:
1.) Na ktorej z fotiek máš 1,8" display?
2.)Výkonná batéria->originál iNano ju má 2-2,5x výkonnejšiu
marioff
Amateur
Amateur

booože aky su vsetci mudri... (slovenska povaha sa nezaprie :D)

8gb verziu ti na SK neposle... nabuduce cum...

pripocitaj si poisteniie.. a traking number.. dalej pripadne clo a dph (kontrola na hranici prebieha rontgenom ).... a potom chod mudrovat mame pod suknu....

1)na vsetkych.... 2)je pomerne vykonna, nikde netvrdim ze vykonejsia ako original...

poprosim zavistlivych a privelmi mudrych ludi nech sa zdrzia primitivnych OT.... a nech reaguju max. nato co je v popise...

A ESTE MI NEDA: Koho oje*avam? Ja zato zaplatim viac, ako to ty bez rozmyslu vidis na ebay-i, davam zaruku, a platim zato vopred a newiem ci mi to nepride rozbite, pokazene alebo co.... praveze to je lacne natoze to je bez starosti... uvedom sa ..
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ty si fakt myslíš, že tu niekoho o*ebeš? :D Prestaň loziť na eBay alebo dealextreme, lebo ti to vymieľa mozog ->
1.)8gb verziu ti na SK neposle- čo si týmto chcel povedať? :lol:
2.)Poistenie? Tracking number, ktoré dávajú na každú obj. nad $20 za free alebo za doplatok $1,7 ? :wink:
3.)Pracuješ na colnici, keď beháš nad každou zásielkou zo zahraničia rontgenom? (add:moju matku si do papule neber)
4.)Ak si myslíš, že na týchto fotkách je 1,8´´ display, tak si zožral všetku múdrosť sveta+ už nie je výkonná, už je pomerne výkonná-keď ti poviem, že jej výdrž je 6-8 hodín, klesneš ešte?

:aasmile19: Sorry za OT, ale dotyčný uviedol zavádzajúce informácie a dokiaľ si ich nezmení v popise, poprosím ponechať môj post ako informačný ( kľudne môžem postnúť fotky tohto MP4 prehrávača za 12€ :wink:
marioff
Amateur
Amateur

opakujem ti...

poistenie ti nik neda zadarmo! ani nad 20 €... bavime sa hlavne o poisteni... + ref.number... stoji... 4.99 s express...

1) to ze zavadzas cenou 20 €, ked to neposiela na SK... pozri si krajiny ktore vynal z dorucovania...

2) chcem vidiet drazbu kde je poistenie zadarmo tak ako tvrdis... hned! som zvedavy co si vymyslis...

3) toto je uz dobre trapne... vies existuje aj nieco take ako pohyblivy pas... a skener s monitorom...

4) display ma 4 a POL centimetra, ak ta ucili ratat prepocitaj to na palce...

este som sa zasmiat na nepochopeni pomerne vykonna... pomerne s originalom , pretoze TY si ho porovnaval... ked s nicim neporovnavas... tak ostava vykonna... ci to ste sa este neucili??

takze sa pekne ukazuje ze jediny kto tu ma vymlety mozog si ty... proste taky vsade bol, vsetko vie... ale mna to nenahnevalo, ja som zvyknuty... alebo Apple fanatik ? (to by som este pochopil)

a poprosim fotky toho prehravaca za 12 € :D :D :D + dolozenie ceny...

a vysvetlenie ktore informacie su zavadzajuce.... inak to je len prasivy vyryvacny OT...

+ darcekova krabicka stoji dalsie 3 $ na tu som zabudol... :)

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2009, 20:07 )
dalej som dostal od tychto dvoch zavistlivcov... peknu karmu:

anonym marioff P: 8GB a 16GB MP4 prehrávač - kopia iPod nano 4gen Ty SUPERojebávačskýMARIO xD 24 Okt 2009, 19:39

proste deticky... s peniazkami maximalne na autobus do skoly... asi preto zavidia... boh vie... :D
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Že si si tie linky v Gangy-ho poste neotvoril :)
marioff
Amateur
Amateur

oooooch buze... rozmyslas ti vobec... ??... vies citat... ?? alebo kruci kde je problem... to si tak zatrpknuty ?? :lol:

v prilohe mas Slovensko vynate z predaja...

dalsia cena je 23$
pripocitaj si poistenie, RN a express mail post 4,99$
a darcekovu skatulku 3,00 $

spolu to je: 30,99 $ za 8 GB, cize nakup 21,37 €...

teraz sa spitam posledny krat? CO JE NA TOM oje*** SI PRIDAT MARZU 8,53 € ? Poskytujem zaruku, riskujem to ze pride rozbity (vymena neprichadza v uvahu - nerentabilne).

Zabudol som na VLASTNY SLOVENSKY NAVOD...

TO SI SKUTOCNE MYSLIS ZE TAKATO MARZA JE oje***??

poviem ti prekvapko, nezlakni sa! vsetky veci v obchodoch sa predavaju s marzov... cize sa na nich zaraba... dufam ze som ti neznicil iluzie...

skutocne... SPAMATAJ SA... je mi ta luto...
Prílohy
dementovi.JPG
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Prepáč, tu je za $23,99->16,35€ s púzdrom, gumenným obalom, štuplami a poštovným na SVK zadarmo :wink:

http://cgi.ebay.com/New-8GB-Media-MP3-M ... 4c08f#shId

+malá rada- ak si prečítaš takúto ponuku, tak zistíš viacero zaujímavostí o preplácaní vadných kusov, vrátení tovaru,a pod. Ja som skončil, viac si to so mnou rieš po ss, tu to nemá zmysel.
marioff
Amateur
Amateur

presne tento som objednal 2x ... pripocitaj si poistenie.... a skatulku....

puzdro davam aj ja, nepisem ho preto, lebo ho posielam ako darcek...
spunty tiez
+ davam (akokedy) nabijacku do zasuvky

refund ??? :lol: najprv mu ho musis poslat :P a postovne stoji viac ako novy kus.... zase by si to vedel keby si cital poriadne...

STALE SI NEPOPISAL KDE A V COM ZAVADZAM....

si sa skutocne vytiahol.... len co je pravda... poradim ti: nie vzdy je vsetko take ako vyzera
Gangy
Darca
Darca

Ach ty potrat, to ze som nemal cas sa v tom sparat neznamena ze to neexistuje.

http://cgi.ebay.com/New-8GB-MP3-MP4-Pla ... 230386a8a8

= 15 € a mam to od cloveka s 11600 pozitivnymi hodnoteniami a nie od chu*a co sem za rok napise 10 postov a inak o nom nik nepocul. Co to tu tocis o poisteni a ze ci mi to nepride rozbite? Vzdy ked sa stalo ze mi nahodou nieco neprislo, stacilo napisat a zadarmo bez reci a ospravedlnenim mi poslali dalsi kus. Raz sa mi stalo ze mi nasledne prisli oba. A ze by mi nieco prislo rozbite sa mi nestalo nikdy, pricom domov mi uz prislo asi 500 roznych zasielok zo zahranicia. A clo? Vies ake clo sa plati na 15€urovy prehravac?

Dalsia vec vies kolko refundov som uz dostal? Nezratal by som to na vsetkych prstoch co mam. A vies kolko veci som im musel poslat spat? Ani jednu. A polovica veci bola vacsej hodnoty ako tato hracka.

A nezavadzaj tu ludi o o priplatkoch za poistenie, tracking number ci nejaku darcekovu krabicku. Take nieco vyjde maximalne na dva dolare co je 1,3 €. Narozdiel od teba ebay nepoznam odvcera, objednal som odtial viac veci nez si ty mal rozkov v papuli.

Dement.
marioff
Amateur
Amateur

potrat si ty ty dement... tento prehravac nepredavam.... ale je mi jasne ze sa ti hodil k argumentacii... no a co??? ja poistujem kazdu drahsiu zasielku...

a neojebuj ze ti poslali dalsi kus ak si to nemal poistene... to vrav tej co ta vystrelila .... vies odkial...

doteraz ste nikto nepovedali preco som oje*** ... len tie vase prihamovane detske kecy... A neviem preco sa podpisujes vulgarizmom... :D
Gangy
Darca
Darca

To neni ten co ty predavas? Nie? A kde je medzi nimi rozdiel?

A ja ti nemusim vraviet ze mi to poslali bez poistenia, aj ludi z tohto fora ktorym som uz nieco objednal je uz viac nez sto a niektorym sa uz zasielky stratili. A hadaj co, ano, poslali im dalsie :roll:

Takychto suflikantov co si pozicaju maminu kreditku, objednaju z ciny lacne sunty a potom to tu strielaju za dvojnasobne sumy lebo si myslia ze len oni su tak genialni ze si to dokazu na nete najst tu uz bolo az az. Chod si tie sracky predavat na bazos a nekaz nam tu vzduch. Hlavne rychlo lebo ked mamka zisti kolko penazi jej chyba tak dostanes po zadku.
marioff
Amateur
Amateur

a neoje*****, to iste mozem tvrdit o tebe... ze si nikdy nic neobjednal.... magor...

A NEPREDAVAM TO TEBE ALEBO LUDOM CO SI TO VEDIA OBJEDNA SAMI! PREDAVAM TO TOMU CO NEMA NAPR. UCET, ALEBO SA BOJI POSLAT PENIAZE DOPREDU !!!! A STALE MI NIK NEVYSVETLIL CO JE ZLE NA MARZI....

btw... doteraz tu len serete lajna, urazate, a pritom vam nikto nic nenuti... skutocne neskutocne...
Gangy
Darca
Darca

marioff napísal:a neoje*****, to iste mozem tvrdit o tebe... ze si nikdy nic neobjednal.... magor...
ROFL, nie nemozes, na tomto fore urcite nie. Keby si otvoril oci tak by si to vedel. :lol: :lol:
marioff
Amateur
Amateur

:P je to stara verzia....

za dvoj nasobok to nepredavam... to uz pisem niekolko razy... asi zbytocne..

nerozpravaj mi o peniazoch ty zobravy skolacik... 500 veci :lol: :lol: ja sa usulam

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2009, 22:26 )
Gangy napísal:ROFL, nie nemozes, na tomto fore urcite nie. Keby si otvoril oci tak by si to vedel. :lol: :lol:
kur*a ved to iste tvrdim.... predavam tym ktory sa boja platit dobredu... alebo nemaju ucet... tebe nenutim nic ty pako... uz konecne chapes??? takych ludi je vacsina...

a tam kde je dopyt je ponuka... len tu som na hojku asi prestrelil... necakal som ze je tu stado kokosov... (sorry normalnejsim)...
Gangy
Darca
Darca

Najprv si toto forum pobehaj a potom mi tu toc taketo ubohosti prosim ta, lebo co si tu takyto debko ktory si tu horko tazko dokaze v profile vyplnit pohlavie je naozaj neuveritelne. Uz prosim ta pochop ze ja tu narozdiel od teba uz nejaky ten piatok som...

A este ta poprosim aby si dokazal ze ty mas novsiu generaciu a napisal aky je medzi nimi rozdiel :)
marioff napísal: kur*a ved to iste tvrdim.... predavam tym ktory sa boja platit dobredu... alebo nemaju ucet... tebe nenutim nic ty pako... uz konecne chapes??? takych ludi je vacsina...
1.) Na ebayi sa nikdo neboji platit dopredu, pretoze paypal ti poskytuje trojmesacnu ochranu po akomkolvek obchode. Chod si to prosim ta prestudovat. Po druhe ak ma niekdo 11600 hodnoteni a 98.2 z toho pozitivnych, je smiesne tvrdit ze by sa mu niekdo bal zaplatit, spamataj sa uz prosim ta zo sna.
2.) Ludom ktori nemaju ucet uz nejaku dobu objednavam ja. A hadaj aku marzu si davam. . . . . . .Ziadnu.
marioff
Amateur
Amateur

Gangy napísal:Najprv si toto forum pobehaj a potom mi tu toc taketo ubohosti prosim ta, lebo co si tu takyto debko ktory si tu horko tazko dokaze v profile vyplnit pohlavie je naozaj neuveritelne. Uz prosim ta pochop ze ja tu narozdiel od teba uz nejaky ten piatok som...

A este ta poprosim aby si dokazal ze ty mas novsiu generaciu a napisal aky je medzi nimi rozdiel :)
rad by som ti to vysvetlil osobne...

kedze si taky premudrely... zistis si sam...

OPAKUJEM, mienis vysvetlil v com oje*** (pretoze to je to co riesime)??? alebo mas nejake komplexy, potrebujes sa vytahovat ??

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2009, 22:32 )
ty si neskutocny dement....

1) ludia sa boja platit vseobecne.... dopredu... (netvrdim ze tu na hojku)
2) uprimne zasluzne... ale za ich peniaze :lol:

tu ochranu si musis zaplatit... ale newa dalsi blud...
macko9
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa macko9 »

boze moj chalani čo to tu riešite? :) nic v zlom no je to vaša vec..
ja by som poprosila o žive fotky všetkych mp3 pehravačov teda vwšetky farby ktore maš na živej fotke či fotkach.. diky
Gangy
Darca
Darca

? Ja uz som tu dopodrobna vysvetlil v com oje***, skutocne nechapem tvoju otazku. Ale len pre teba to zhrniem:

Objednas si lacne veci z ciny a potom ich dalej posuvas za dvojnasobnu cenu. Ked ti to sem niekdo napise zacnes klamat o vsetkom, ze kolko stoji clo, kolko stoji poistenie, ako mozu ludi oklamat tak maju radsej objednavat od teba, uplne neznameho cloveka co si pyta dvojnasobok, ako ty poskytujes zaruku a ine sracky. Navyse v kazdom druhom prispevku utocis na moju ci Andresovu matku, co je vysada 13 rocnych hiphoperov, takze len dalej utvaras svoj obraz sta "doveryhodneho predajcu".

A na poslednu otazku ktoru som ti polozil, konkretne tuto
Gangy napísal:A este ta poprosim aby si dokazal ze ty mas novsiu generaciu a napisal aky je medzi nimi rozdiel :)
si sa ani neunuval odpovedat. A ani na nu neodpovies lebo nemas co.
marioff napísal:tu ochranu si musis zaplatit... ale newa dalsi blud...
Dalsie klamstvo, ta ochrana je samozrejmost, staci si odtvorit dispute ked si s obchodom nespokojny a paypal pekne zadarmo pripad vysetri... (ano aj s tym uz mam narozdiel od teba skusenosti)

Takze ako vidis, zatial si tu klamal uplne vo vsetkom na co sme sa ta tu spytali alebo si spomenul sam.

//A aby som nezabudol:
marioff napísal:rad by som ti to vysvetlil osobne...
V SS mas adresu.

A toto by si mi prosim ta mohol vysvetlit?
marioff napísal:2) uprimne zasluzne... ale za ich peniaze :lol:
Doteraz vzdy bud ludom prislo to co malo alebo sa im peniaze vratili. Neexistuje ziadne riziko ake sa tu ty marne snazis navodit.
Zamknuté