Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
Takze chalani... aj baby
... predvcerom som v bol v jednom bare s kamosmi.... pri stole boli baby popijali kofcu ... proste ani neviem ako sa to stalo jedna z nich sa na mna stale pozerala tak som sa jej prihovoril a potom to uz islo samo.. lenze ona vyzerala uz tak zensky.. a na konci prisiel sok ked mi povedala ze ma iba 13 .. Teraz sa citim ako daky pedofil alebo nieco take .. je proste normalne aby sa 17-rocny chalan zamiloval do takeho dievcata? .... som normalny? 
-
Sagittarius
Guru
Tak vravi sa ze zeny su pred nami, takze mozno je zhruba na rovnakej urovni ako ty. Mozno je vsak vypatlana. To uz my nevieme. Kazdopadne je velmi mlada a hrozi tu ze jej rodicia budu zakazovat sa s tebou stretavat a podobne. A mozno budu ok.
Iny problem vsak nevidim, ak s tym ty dokazes zit, chod do toho.
(Do nej pojdes az za par rokov.)
Iny problem vsak nevidim, ak s tym ty dokazes zit, chod do toho.
(Do nej pojdes az za par rokov.)
Nemoze. Ma 13 rokov chlape. Moze mat dlhe nohy, kozy ze by si ich najradsej podojil a ksicht bohyne ale stale ma 13. Vsetci predsa vieme aki dementni sme boli ked sme mali 13. Nizke IQ a naivitu proste nezamaskujes ani keby si pred zrkadlom stal pol dna.buXando napísal:za mesiac ma zevraj 14... moze ma lubit? ci si len mysli ze ma lubi... ?
No ale tie kozy a dlhe nohy su tiez silny argumentGangy napísal:Nemoze. Ma 13 rokov chlape. Moze mat dlhe nohy, kozy ze by si ich najradsej podojil a ksicht bohyne ale stale ma 13. Vsetci predsa vieme aki dementni sme boli ked sme mali 13. Nizke IQ a naivitu proste nezamaskujes ani keby si pred zrkadlom stal pol dna.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hovorí sa že láska nepozná hranice, ani tie vekové, ale tak máš 17, ona 13- to je ešte ok. Ty budeš mať 18, ona 14 a budeš za pedofila
. Skôr si nájdi nad 15, to aspoň aj využiješ do tej 18
.
Jake: Ani nohy, ani kozy nie sú silný argument, to by som ja išiel po každej ktorú vidím... ale niektorým ľudom ide aj o to čo majú v hlave, nie trochu pod ňou
.
Jake: Ani nohy, ani kozy nie sú silný argument, to by som ja išiel po každej ktorú vidím... ale niektorým ľudom ide aj o to čo majú v hlave, nie trochu pod ňou
-
Bushido
Medium Professional
Myslím že si iba v krátkej euforii, ktorá ťa podľa mňa aj rýchlo prejde... V podstate by to mohlo fungovať. Ale z pravidla väčšina z nás vie že pravdepodobnosť fungovania takého vzťahu je skoro nulová. Osobne si myslím že ty sám ešte nie si dostatočne vyvinutý a schopný nadviazať plnohodnotný vzťah. Dúfam že sa na mňa neurazíš, ale dnešné štatistiky sú také. A na druhej strane vypočul by si si ešte veľa kritiky zo svojho okolia, čiže priprav sa na to. Ale úprimne držím ti palce, nieje nič horšie ako ked niečo, alebo niekto nezmyselne bráni láske...
-
Reanimated
Medium Expert
Zalezi na tom, ako sa sprava, na akej psychickej urovni je. Ak je stale na urovni dietata, tak nie je co riesit. Ak je vyspela aj v tomto smere tak ako je vyspela fyzicky, tak potom OK.
Ale ako vravi moj brat - co mas z peknej misky, ked je prazdna?
Navyse k tej psychickej vyspelosti - je viac nez nutna v pripade ze ide o vztah (a vsetci vieme co sa v takom vztahu deje a o co asi ide vacsine mladych ludi v dnesnej dobe...je to na 3 pismena a zacina pismenom s...aj ked nevravim, ze je to aj tento pripad). Takze ak nie ste dostatocne psychicky vyspeli na to, aby ste si uvedomovali samych seba, toho druheho a kam moze vas vztah viest, tak radsej nechat tak (ak ti teda ide hlavne o to). A to nechcem moralizovat, ale su dost caste pripady, kedy deti maju deti, len preto ze fyzicky su schopne, ale psychicky ani zdaleka.
Kedze vsak mate 13 a 17, tak by som to nejak neriesil, kedze to je len "zahrievacie kolo" pred realnym vztahom, pricom takych bude pravdepodobne este kopa...
Kazdopadne prajem vela zdaru, snad to vyjde, pravo na lasku ma predsa kazdy
(ak nie je zvratena)
Ale ako vravi moj brat - co mas z peknej misky, ked je prazdna?
Navyse k tej psychickej vyspelosti - je viac nez nutna v pripade ze ide o vztah (a vsetci vieme co sa v takom vztahu deje a o co asi ide vacsine mladych ludi v dnesnej dobe...je to na 3 pismena a zacina pismenom s...aj ked nevravim, ze je to aj tento pripad). Takze ak nie ste dostatocne psychicky vyspeli na to, aby ste si uvedomovali samych seba, toho druheho a kam moze vas vztah viest, tak radsej nechat tak (ak ti teda ide hlavne o to). A to nechcem moralizovat, ale su dost caste pripady, kedy deti maju deti, len preto ze fyzicky su schopne, ale psychicky ani zdaleka.
Kedze vsak mate 13 a 17, tak by som to nejak neriesil, kedze to je len "zahrievacie kolo" pred realnym vztahom, pricom takych bude pravdepodobne este kopa...
Kazdopadne prajem vela zdaru, snad to vyjde, pravo na lasku ma predsa kazdy
nechcem ti kazit nadeje kamo,ale predsa ma to dievca 13 rokov
...aj ked sa hovori,ze dievcata su psychicky na tom lepsie,ako chlapci,pochybujem,ze este vie,co je to laska
...skor by som povedal,ze ide o akesi ''frajerstvo'',resp. ze ma ''stareho frajera''...ale nikdy nevies,vzdy moze zivot prekvapit
...mozno nic nebude,mozno sa rozidete po dvoch tyzdnoch a mozno do konca zivota nie 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict