Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
buXando
Amateur
Amateur

Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?

Príspevok od používateľa buXando »

Takze chalani... aj baby :) ... predvcerom som v bol v jednom bare s kamosmi.... pri stole boli baby popijali kofcu ... proste ani neviem ako sa to stalo jedna z nich sa na mna stale pozerala tak som sa jej prihovoril a potom to uz islo samo.. lenze ona vyzerala uz tak zensky.. a na konci prisiel sok ked mi povedala ze ma iba 13 .. Teraz sa citim ako daky pedofil alebo nieco take .. je proste normalne aby sa 17-rocny chalan zamiloval do takeho dievcata? .... som normalny? :(
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Si normálny.. dnešné 13ky sa už fintia jak nejaké dvadsiatky, takže sa Ti ani nečudujem. A pokiaľ si máte spolu čo povedať, ak si rozumiete, nie je čo riešiť. Akurát na "skutočnú lásku" si budeš musieť počkať do jej 15tich (abo 16tich? ..už ani neviem, aký je zákon)..

:)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

je to sice mladsie, ale mozes mat na salame. ak tam budu sympatie, tak chod do toho. neries, svadba z toho predsa nebude a rošambo asi tiez nie (mozno)
ak k tomu vyzera na viac? ja som mal tiez kedysi davno rozhovor s babou, myslel som si, ze ma 18. mala vsak 14 z coho som bol zaskoceny
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

:D veď sám píšeš, že vyzerala žensky a najskôr si nevedel koľko má rokov, tak nevidím problém a určite nie si pedofil :D A keby si chcel aj vzťah, tak by už možno bol nejaký ten problém, ale pedofilom by si stále nebol... :wink:

Čo je potom 38-ročný učiteľ, čo sa vyspí so 16-ročnou?
buXando
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa buXando »

za mesiac ma zevraj 14 :) ... moze ma lubit? ci si len mysli ze ma lubi... ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vekovo je na 13 rokoch, ale rozumovo je možno vyššie a o nejaký vonkajší vzhľad asi báť nemusíš tiež, keď vyzerala tak "žensky" :) , takže v pohode.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

rob co chces, ale bud pripraveny na najhorsie, stale ma len 13....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak vravi sa ze zeny su pred nami, takze mozno je zhruba na rovnakej urovni ako ty. Mozno je vsak vypatlana. To uz my nevieme. Kazdopadne je velmi mlada a hrozi tu ze jej rodicia budu zakazovat sa s tebou stretavat a podobne. A mozno budu ok.

Iny problem vsak nevidim, ak s tym ty dokazes zit, chod do toho.
(Do nej pojdes az za par rokov.)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

buXando napísal:za mesiac ma zevraj 14 :) ... moze ma lubit? ci si len mysli ze ma lubi... ?
Nemoze. Ma 13 rokov chlape. Moze mat dlhe nohy, kozy ze by si ich najradsej podojil a ksicht bohyne ale stale ma 13. Vsetci predsa vieme aki dementni sme boli ked sme mali 13. Nizke IQ a naivitu proste nezamaskujes ani keby si pred zrkadlom stal pol dna.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

podlamna moze... ja ked som mal 13 tak som bol buchnuty do kazdej druhej :D len aby si to po kratkom case nerozmyslela..... alebo aby sa nebuchla do dakoho ineho.
ty volodo ale kym nebude mat 15, kladu si v nej nezohrejes :D
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Gangy napísal:Nemoze. Ma 13 rokov chlape. Moze mat dlhe nohy, kozy ze by si ich najradsej podojil a ksicht bohyne ale stale ma 13. Vsetci predsa vieme aki dementni sme boli ked sme mali 13. Nizke IQ a naivitu proste nezamaskujes ani keby si pred zrkadlom stal pol dna.
No ale tie kozy a dlhe nohy su tiez silny argument :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja vravím, že s deťmi sa treba, _priemerane_, hrať :)
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Hovorí sa že láska nepozná hranice, ani tie vekové, ale tak máš 17, ona 13- to je ešte ok. Ty budeš mať 18, ona 14 a budeš za pedofila :D . Skôr si nájdi nad 15, to aspoň aj využiješ do tej 18 :twisted: .
Jake: Ani nohy, ani kozy nie sú silný argument, to by som ja išiel po každej ktorú vidím... ale niektorým ľudom ide aj o to čo majú v hlave, nie trochu pod ňou :D .
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Myslím že si iba v krátkej euforii, ktorá ťa podľa mňa aj rýchlo prejde... V podstate by to mohlo fungovať. Ale z pravidla väčšina z nás vie že pravdepodobnosť fungovania takého vzťahu je skoro nulová. Osobne si myslím že ty sám ešte nie si dostatočne vyvinutý a schopný nadviazať plnohodnotný vzťah. Dúfam že sa na mňa neurazíš, ale dnešné štatistiky sú také. A na druhej strane vypočul by si si ešte veľa kritiky zo svojho okolia, čiže priprav sa na to. Ale úprimne držím ti palce, nieje nič horšie ako ked niečo, alebo niekto nezmyselne bráni láske...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

4ročný rozdiel sa v tomto veku dosť odráža. Keby ste mali 22 a 18, nikto to nerieši, takto sa ti to samému nezdá v poriadku. Neviem, či sa v 13tich vôbec dá hovoriť o láske, skúsiť to môžeš, dnešné 13ky fakt vyzerajú na 18, ale predsudky, neistota a čo na to jej rodičia, tam budú stále...
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Zalezi na tom, ako sa sprava, na akej psychickej urovni je. Ak je stale na urovni dietata, tak nie je co riesit. Ak je vyspela aj v tomto smere tak ako je vyspela fyzicky, tak potom OK.
Ale ako vravi moj brat - co mas z peknej misky, ked je prazdna?
Navyse k tej psychickej vyspelosti - je viac nez nutna v pripade ze ide o vztah (a vsetci vieme co sa v takom vztahu deje a o co asi ide vacsine mladych ludi v dnesnej dobe...je to na 3 pismena a zacina pismenom s...aj ked nevravim, ze je to aj tento pripad). Takze ak nie ste dostatocne psychicky vyspeli na to, aby ste si uvedomovali samych seba, toho druheho a kam moze vas vztah viest, tak radsej nechat tak (ak ti teda ide hlavne o to). A to nechcem moralizovat, ale su dost caste pripady, kedy deti maju deti, len preto ze fyzicky su schopne, ale psychicky ani zdaleka.
Kedze vsak mate 13 a 17, tak by som to nejak neriesil, kedze to je len "zahrievacie kolo" pred realnym vztahom, pricom takych bude pravdepodobne este kopa...
Kazdopadne prajem vela zdaru, snad to vyjde, pravo na lasku ma predsa kazdy ;) (ak nie je zvratena)
vvx
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvx »

nechcem ti kazit nadeje kamo,ale predsa ma to dievca 13 rokov :-) ...aj ked sa hovori,ze dievcata su psychicky na tom lepsie,ako chlapci,pochybujem,ze este vie,co je to laska :-) ...skor by som povedal,ze ide o akesi ''frajerstvo'',resp. ze ma ''stareho frajera''...ale nikdy nevies,vzdy moze zivot prekvapit :-) ...mozno nic nebude,mozno sa rozidete po dvoch tyzdnoch a mozno do konca zivota nie :-)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Odpoveď priamo na otázku v topicu:
Pokiaľ máš sedemnásť - NIE !
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tiez si myslim ,ze to nemoze fungovat....ona sa este dva krat zmeni o 180 stupnov, pride do puberty....
Jedno by ma zaujimalo...ako je mozne ze uz 13 rocne holky vysedavaju v podnikoch...ved ta by mala chodit s kamaratkami na ihrisko.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

normalny urcite niesi ked si ju prvykrat videl predvcerom a dnes pises o tom ze si sa zamiloval ...
Napísať odpoveď