Aky Router kupit???

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
chenmy
Amateur
Amateur

Aky Router kupit???

Príspevok od používateľa chenmy »

Takze mam internet od T-comu presnejsie turbo 3 a potreboval by som k nemu nejaky router s wifi za priaznivu cenu. Nakolko mam dlink dsl-2641r ktori mi moc nevyhovuje a myslim ze ma nejaku zavadu pretoze mi kazdych 10-20 minut odpaja internet... v kabloch zavada nieje router je spravne nakonfigurovany a provider tiez nezistil ziadne zavady... tak som sa rozhodol pre kupu noveho routera... prosim poradte mi aky by bol vhodny dakujem :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

http://www.alza.sk/adsl2-modem-d-link-d ... 121489.htm nazdar ja idem kupovat tento,kamos mi ho odporucil 8)
chenmy
Amateur
Amateur

ja uz ale asi dlink nechcem :D lebo je to cele akesi divne tie dlinky :D ked som tam naforwardoval porty tak mi ich neotvorilo a celkovo zle skusenosti :-/ radsej by som nejaky ten vigor alebo nejaky taky :)
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ja mam najlepsie skusenosti co sa tyka T-COM aDSL inernetu s Vigorom, ale nebranim sa ani znacke Asus, D-link, Zyxel. Ono zalazi aj co od routra ocakavas. Pokial sa len pripojis a surfujes, tak nemusis moc rozmyslat, hladat a investovat velke peniaze. Avsak pokial potrebujes aj nejake logy, VPN atd., tak je to nieco ine. Port forwarding, je myslim standard.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

to chenmy : D-Linky v ziadnom pripade, su najhorsie modely, rychlo sa kazia tak preto dava t-com svojim zakaznikom "overene shity", to samovolne odpajanie je u D-Linkoch v norme, staci vyhaladat skusenosti stymi routermi a uvdite aj Vy nazori inych..

:wink:

Ako pisal kolega, uprednostnuj Asus ci Airlive, ja osobne by som vybral z tychto modelov:

http://www.alza.sk/sitove-prvky/bezdrat ... 0070.htm|1

alternativa Airlive

http://www.alza.sk/externi-adsl-modem-a ... d71400.htm
chenmy
Amateur
Amateur

no jasne :) port forwarding je sice standart :D ale ked na dlinku mi nefunguje :-/ a internet mi pada aj pri surfovani :D proste d link je kvalita :D to je moj nazor :D este chviklu by som ho mal mat tak ho prastim von oknom :D asus som kupil :) no problem :) net nepda :D
Napísať odpoveď