Chcel by som plne spojazdniť digitálny príjem na TV cez tento spomínaný set top box, ale nie som si istý, ako na to a či to vôbec cez túto krabičku bude možné. Tento STB som dostal pri aktivácii digitálneho príjmu od SWAN - u, ale bol k nemu iba A/V kábel so SCART koncovkou do telky, takže predpokladám, že týmto spôsobom je ten digitálny signál úplne nevyužiteľný. Takže by ma zaujímalo, či sa vôbec dá prepojiť telka s týmto STB s výstupmi pre SPDIF, A/V, RF I/O...
Manuál k STB je tu
Ďakujem za všetky rady.
Spojazdnenie digitálneho príjmu na STB Aminet110
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Set Top Boxy súžia práve na to, aby konvertovali digitálny signál na analógový pre TV ktoré možnosť spracovať priamo digitálny nemajú.
A keď že máš signál cez internetový kábel, tak s tým si neporadí priamo žiaden TV. Kľudne to pripoj tak, budeš mať síce 1m analógu, ale na kvalite obrazu to nespoznáš, a o žiadne funkcie digitálneho obsahu neprídeš keďže to rieši STB. Podobne to rieši aj UPC káblovka. Iné riešenie ani neexistuje momentálne.
Vlastne by si mohol pripojiť set top box cez HDMI, ale to ten tvoj tuším nemá. Dalo by sa to riešiť kúpou iného, ale je otázka, či by to s iným išlo, či nie je zo SWANOM nejako spárované...
A keď že máš signál cez internetový kábel, tak s tým si neporadí priamo žiaden TV. Kľudne to pripoj tak, budeš mať síce 1m analógu, ale na kvalite obrazu to nespoznáš, a o žiadne funkcie digitálneho obsahu neprídeš keďže to rieši STB. Podobne to rieši aj UPC káblovka. Iné riešenie ani neexistuje momentálne.
Vlastne by si mohol pripojiť set top box cez HDMI, ale to ten tvoj tuším nemá. Dalo by sa to riešiť kúpou iného, ale je otázka, či by to s iným išlo, či nie je zo SWANOM nejako spárované...