Dakujem!
Odborny radca - plat?
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Odborny radca - plat?
Caute, chcel by som Vas poprosit o odpoved na otazku, kolko zraba odborny radca?? Lebo pozeram to pozeram podla Zakona v zmysle zákona č. 312/2001 z.z. o štátnej službe a o zmene a nemozem najst ziadne sumy
Neviete mi prosim poradit? Konkretne je to pozicia Odborný radca, predstavený vedúci odboru ochrany zložiek životného prostredia ObÚ ŽP
Dakujem!
Dakujem!
-
zuzkazuzka
VIP
Skús si to nájsť tu
-
Mateq
Medium Professional
Lepšia tabuľka je na www.merces.sk
Musis vediet, v akej platovej triede je zaradeny, inak to nezistis. Ked to budes vediet, najdi si to v tabulke (priloha c.3)
- tie prieskumy - merces a pod., su len velmi, velmi orientacne....
- tie prieskumy - merces a pod., su len velmi, velmi orientacne....
- Prílohy
-
- Znenie schváleného zákona.zip
- (52.53 KiB) 186 stiahnutí
-
Adulko1
Light Professional
Ahoj, podla zakona som nasiel toto:
Funkcia Platová trieda
---------------------------------------------
referent 1.
samostatný referent 2.
odborný referent 3.
hlavný referent 4.
radca 5.
samostatný radca 6.
odborný radca, okresný radca 7.
hlavný radca, krajský radca 8.
štátny radca 9.
hlavný štátny radca 10.
generálny štátny radca 11.
Cize moje zameranie je odborny radca, tak to je platova tireda 7
EDIT: ale tie nase paty straka, ta je celkom super, o nej som ani nevedel, a tam som zistil, ze by mohol byt plat okolo tych 22 000 brutto
Funkcia Platová trieda
---------------------------------------------
referent 1.
samostatný referent 2.
odborný referent 3.
hlavný referent 4.
radca 5.
samostatný radca 6.
odborný radca, okresný radca 7.
hlavný radca, krajský radca 8.
štátny radca 9.
hlavný štátny radca 10.
generálny štátny radca 11.
Cize moje zameranie je odborny radca, tak to je platova tireda 7
EDIT: ale tie nase paty straka, ta je celkom super, o nej som ani nevedel, a tam som zistil, ze by mohol byt plat okolo tych 22 000 brutto
Tak uz si len vyber, kolko dostava: - je to zoradene podla praxe v rokoch (do roku praxe):
337,50 - do 2
351,00 - 4
365,00 - 6
379,00 - 9
392,50 -12
406,50- 15
420,00 - 18
434,00 - 21
447,50 - 24
461,50 - 28
475,50 - 32
490,00 - nad 32
- to je zakladny plat, k tomu dostava priplatky, napr. za sviatky, vikendy, za funkciu, za vedenie ludi atd. atd.......presne ti nepovie nik okrem neho, kolko dostava...
337,50 - do 2
351,00 - 4
365,00 - 6
379,00 - 9
392,50 -12
406,50- 15
420,00 - 18
434,00 - 21
447,50 - 24
461,50 - 28
475,50 - 32
490,00 - nad 32
- to je zakladny plat, k tomu dostava priplatky, napr. za sviatky, vikendy, za funkciu, za vedenie ludi atd. atd.......presne ti nepovie nik okrem neho, kolko dostava...
-
Adulko1
Light Professional
Fuha, to by som mal uplne ten najnizsi plat?? Lebo ja si iestelen hladam pracu, rovno z vysky a mam zameranie regionalny rozvoj a verejna sprava, tak podla platovej tiredy som v 7micke, ale podla rokov praxe som uplne na zaciatku to prve
na tej stranke naseplaty som videl ze plat v brutto pre odborneho radcu priemerne je okolo 22 000 Sk, ale ci to je tak .. lebo podla tohoto to je velmi malo.
Nemyslim si, ze by si dostal 10 tisic hrubeho....Kopec penazi robia tie rozne priplatky, neviem ako je to zrovna niekde na urade, ale napr. statni policajti, ktori zacinaju, maju plat 500 a priplatky robia dalsich 500 (uvadzam len odhad ciastok)....
Moja znama, ktora zacala po vyske robit na danovom, mala okolo 15tisic cisteho (asi 5 rokov dozadu). Treba skusit, aspon ziskas skusenost...
Moja znama, ktora zacala po vyske robit na danovom, mala okolo 15tisic cisteho (asi 5 rokov dozadu). Treba skusit, aspon ziskas skusenost...
-
Adulko1
Light Professional
Fuha, neblani
ja som chcel ist k policajtom, ale zial brali len stredoskolakov
Nechapem .. a teraz mam moznost robit na krajskom urade P, som tam aj 4 tydne bol na odbornej praxy. Tak by tam teoreticky bola moznost, len ten plaat
juj tak dufam, ze to teda bude aspon 15 tisic, leb toto je hrozne malo. A nevies ci nahodou sa na pohovore nieco neskusa? Nejake zakony alebo podobne? V popise pozicii je ze znalost tychto zakonov, ale ci priamo na pohovore, alebo to potom po zauceni ...
Inak kde pracujes? aka je tvoja pozicia ak sa smiem spytat. To fakt tak malo tam davaju?
Nerozmyslal si niekam inam ist? ci v tejto krize to nie je ani vyhodne?
Inak kde pracujes? aka je tvoja pozicia ak sa smiem spytat. To fakt tak malo tam davaju?
-
Adulko1
Light Professional
Aha, ale ten "test" sa robi z tych zakonov co oni pozaduju az neskor vsak? Nie priamo na pohovore. Ci je to inak? Urcite ak by neboli tie platove podmienky prilis dobre, tak si budem hladat nieco ine, tak ale aspon nebudem doma sediet
Uz je tomu cca. 4-5 mesiacov, co hladam pracu. Ked som inak na tom urade praxoval, tak tam chodili neustale do terenu a na skolenia. Normalne stale
Ja ze bude pokoj aspon nejaku tu chvilu a obcasne skolenie. Aj tam byvali niekolko dni.
PS: mam odbore regionalny rozvoj a verejna srava, tak dufam, e to avazi a aj s tym, ze som tam praxoval, sice to bolo na obvodnom urade, ale toto je pozicia v tej istej budove ale krajsky.
EDIT: no zajtra idem na pohovor na krajsky urad zivotneho prostredia, tak som zvedavy veeelmi, ze ako to dopadne a ake otazky budu na teste a na pohovore.
PS: mam odbore regionalny rozvoj a verejna srava, tak dufam, e to avazi a aj s tym, ze som tam praxoval, sice to bolo na obvodnom urade, ale toto je pozicia v tej istej budove ale krajsky.
EDIT: no zajtra idem na pohovor na krajsky urad zivotneho prostredia, tak som zvedavy veeelmi, ze ako to dopadne a ake otazky budu na teste a na pohovore.