Jdownloader a modem od T-comu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mito85
Star
Star

Jdownloader a modem od T-comu

Príspevok od používateľa mito85 »

zdravím
neviete ako mám nastaviť v Jdownloaderi aby mi automaticky po stiahnutí súboru resetlo modem? ako viem kde to je ale ja mám modem od T-comu Gllitel 318 RI a v tom zozname som ho nemohol nájsť, že či mi poradíte, mám dynamickú IP, lebo mám stiahnutú utilitku s kt. resetnem modem bez toho aby som na nom stlačil to tlačítko ale neviem ako tú utilitku implementovať do downloadera:(
diki
alafangla
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alafangla »

neviem ci ti to nejako pomoze ale ak do prehliadaca zadas adresu http://192.168.1.1/rebootinfo.cgi tak sa modem restartuje
modem mam na druhom poschodi a tak sa mi nechce chodit 100 metrov kvoli restaru tak to robim takto
mito85
Star
Star

vieš ja mám tiež takú utilitku ale chcem niečo aby som nemusel byť pri compe a manuálne vždy reconectnúť modem, aby mi to automaticky robil ten program ale neviem ako, a USD mi nefunguje, prto som radšej prešiel na toto
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

A skúšal si to už v tom JDownloader nastaviť?
mito85
Star
Star

hej je tam nastavený automatický reconect ale v tých možnostiach sú sami zdá len routre a môj modem tam neni:(
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Dá sa tam nastaviť, aký program sa má spúšťať, keď JDownloader chce zmeniť IP adresu (a ty píšeš, že potrebný program máš).
mito85
Star
Star

počuj a kde to tam je ? lebo je tam že reconection a tam mám dať že externý alebo ako to tam spraviť???

//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2009, 14:57 )
akože to mi už vážne nikto neporadí, aspoň ty chromo by si mohol!
diki
Napísať odpoveď