auto do 3tis €

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
GnK
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

auto do 3tis €

Príspevok od používateľa GnK »

Zdravim, idem si kupovat nejake ojazdene auto ale moc sa v tom nevyznam preto ak mate skusenosti poradte..
tak cena do 3tis, idealne tak ale kolo 80tis aby mi vyslo a zostalo aj na prepis atd.. r.v. od 2000, 5dv, benzin, do 120k km, motor aspon 55kw... na spotrebe nejako nezalezi, ratam tak s 7-8l.
kedze som zo ZA tak cez inzerat jedine s okolia ZA aby som to mohol dat pozriet do servisu.., este uvazujem nad AAAauto , obzvlast tento kus sa mi paci, ale nieco mi na tej ponuke nesedi... http://volkswagen-polo.autobazar.eu/14-id1201738.html

asi budem vyberat s punta, pola, 306,mozno megane, nic ine ma nenapada, tak cakam na vase rady :wink:
helacik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa helacik »

este by som si odlozil minimalne 500 eciek na servis, ak chces aby to auto nieco vydrzalo
GnK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GnK »

helacik napísal:este by som si odlozil minimalne 500 eciek na servis, ak chces aby to auto nieco vydrzalo
mam cca 100k a aj pravidelny prijem takze to nebude problem...
xfox88
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xfox88 »

AAA auto je strašne drahé...... tam ťa polo vijde za cca tých 100K (tiež som ho tam kupoval)

inzeráty sú tiež nanič, nakoľko nemáš žiadnu záruku...

ja by som skúsil Autobazár na Trusalovej.... pri martine, tam víjdu do 100K aj so všetkými bočními poplatkami VW Golf III

X.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

bno a ked sa tu uz hovori o zaruke..tak, ze by v AAA bola nejaka super zaruka :D .. staci si pozriet pribehy aut kupenych z AAA ..
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

skus skocit do Autoimpexu co predava Nissany, maju aj jazdene vozy, poskytuju k tomu zaruku a nie su ani moc drahy... no ale neda sa mat vsetko - dobre auto, zaruku, nizku cenu a ziadne dalsie investicie , cize moja rada: nerozhoduj sa ani podla znacky ani podla typu ale podla stavu :)
Wolf_SVK
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Wolf_SVK »

niekto tu spomínal skutočnosť o AAAauto je ot pravda
kamarát kupil golfa 5 radu :D niečo neuveriteľné doteraz ho spláca ale preplatil ho servisovo a neviem čím všetkým dokopy ked chceš auto od AAA nikdy a to polo čo si tam dal je veľmi veľmi veľmi a ešte raz veľmi lacné neverím tomu že má vôbec motor. Ak ti môžem poradiť ale jediná tvoja podmienka je rok výroby Honda Civic a ak nie tak priklánam sa aj ja k autobazáru turany - trusalova - veľmi lacné a spokojné autá :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Na internete nájdeš mnoho príbehov od nespokojných zákazníkov z AAA auto. Takisto ústnym podaním sa šíria rôzne príbehy o kradnutých autách, o havarovaných autách, kazivých autách z AAA.

Môj sused si pred časom kúpil auto z tohto autobazáru. Žiadny problém dodnes.

Nejdem ich zastávať, ja osobne s nimi mám tiež zlú skúsenosť. Auto som tam nekúpil, ale bol som sa tam pozrieť. Jednanie a technické znalosti toho poskoka čo tam skákal boli na úrovni 5 ročného decka, ktoré vie, že auto má kolesá a robí titíííííít.

Tých príbehov je toľko, lebo je to známy a veľký autobazár, tým pádom má viac zákazníkov a medzi nimi sa nájdu samozrejme aj nespokojní.

Opatrný musíš byť všade.

Skôr ako tento autobazár si obehaj súkromných predajcov a potom poobzeraj ponuky autobazárov. A ak autobazárov, tak tých menších. Tam si viac vážia zákazníka.

Čo sa týka toho Pola ktoré si si vyhliadol. Toto je inak oblečená Fábia, alebo lepšie povedané, oplechovaný vysávač. Je to veľmi malé auto, s minimom miesta na nohy vzadu, takmer žiadny kufor. Dáš doň dve Tesco tašky z nákupom a kufor je plný. To je zhruba k praktickosti tohoto auta. Za tú cenu kúpiš aj lepšie.

Niečo som zbežne pozrel

http://www.autovia.sk/autobazar/ford-fi ... end-656368 Tiež je to malé auto, ale so špicovým motorom, klimatizáciou, má super podvozok, cena by mohla o také dve stovky ísť dole. Je v partizánskom, takže to nie je od teba ďaleko.

http://www.autovia.sk/autobazar/skoda-o ... mbi-682247 Musel by si ale ísť do Čiech. Nevýhodou bude spotreba, výhodou ale výkon a veľa úložného priestoru a to, že je to tá po facelifte, čiže aspoň čiastočne vyriešený problém s miestom pre nohy vzadu. Má klímu.

http://www.autovia.sk/autobazar/ford-fo ... mbi-616563 Výborný motor, dobrá spotreba a spoľahlivosť. Toto je naj motor ktorý sa dával do Focusov I. Veľa priestoru, veľký úložný priestor, výborný podvozok ale je v Čechách.

http://www.autovia.sk/autobazar/honda-c ... 4-s-730993 priam legendárna spoľahlivosť, klíma, celkom dobrá cena, dobré jazdné vlastnosti, dá sa povedať auto pre mladého človeka

http://www.autovia.sk/autobazar/mazda-3 ... glx-722445 veľmi pekné a spoľahlivé auto, výborný motor - dobrý výkon vs. spotreba, super podvozok, má klímu
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Na AAA rovno zabudni!!! Sú to taký kšeftári a o*ebávači, že až. A pravdu povediac by som zabudol na akýkolvek bazár a snažil sa kúpiť auto od fyzickej osoby. Ak ťa pri predaji oklame, tak vieš kto ťa oklamal. V autobazári sa pravdy nikdy nedovoláš.

Jeden známi kúpil v AAA Fabku. Asi po mesiaci nešťastne ulomil spätné na vodičovej strane a keď spadlo na zem a úplne sa rozbilo vypadli z neho klúče a techničák z RS-y Oktávky.

Ďalej bola z AAA kúpená Oktávka (ako nebúraná), po čase sa zistilo, že bola poskladaná z dvoch Oktávok (takmer totálkovaných, jedna z predu, druhá zo zadu), s tých dvoch bola poskladaná tá jedna!

Nevravím, že nemôžeš trafiť aj na dobrý kus, ale načo zbytočne riskovať?

erytrocyt > Tú Oktávku si mu moc dobre neporadil. Vysoká spotreba a ďalšia vec čo môže hneď odísť je turbo. Navyše sa mi zdá nejaká divná, nakolko interiér je faceliftovaný a predná maska je stará.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak tú Octu vyradíme, nebol som si istý či ju dať do výberu, ale dal som. Je pravda, že tá spotreba by ho zabila.

Ešte tu je jeden Civic. Ale mám pocit, že to bude po nejakom tuzerovi, ktorý jej kládol koľko to šlo aj napriek tomu, že nemá príliš veľký odhad. Auto je ako obitá hruška http://www.autovia.sk/autobazar/honda-c ... ort-732511
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tá strieborná, pokiaľ je v stave na aký vyzerá, je super. Výhoda oproti tej druhej je klimatizácia, bez tej si auto neviem predstaviť.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tá strieborná je super, ale ako tak na ňu lepšie pozerám, nejako sa mi nepozdáva zadný nárazník. Skrátka nesedí tam dobre. Trebalo by sa mrknúť či nebola šupa zo zadu. Prípadne pozrieť aj na sklá či sedia čísla, aby neboli menené.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ten nárazník je v pohode.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Hmm...Neviem teda, ak pozerám na iné Civici, tak tam licuje pekne na tesno, ale tu nie. Aj ten odtieň farby sa mi zdá nejaký iný.
Veď nech ju chlapec ide pozrieť s niekym kto sa v autách vyzná a keď je v poriadku, tak podla mňa nemá nad čím rozmýšlať. Ak nieje v poriadku, tak sa na ňu vykašleš.
Napísať odpoveď