P.S.: Tiež som gothic junkie
Risen
-
lekoklatik
VIP
napisal som svoj nazor na hru. suhlasim s videoreportazou ktoru som postol... hru nehram a co?AXO napísal:by som chcel vidiet podobne rozsiahlu rpg hru bez jedinej chybicky, alebo bez jedinej opakovanej animacie, alebo chybnej textury, alebo to alebo to alebo to... zatial to je len basic hra bez jedineho patchu, podla mna to par patchov vylepsi dostatocne
blizzardacke rpg maju tiez opakujuce sa pohyby, bioware podobne... mam na vyber dve moznosti, nadavat na hru a nehrat ju, uzivat si to paradne herne sucho a nudit sa, alebo si nevsimat chyby a uzit si hru aka je...
pls poradte.som v klastore a mam plnit vsetlijake kvesty.napr s Ignatiusom(alebo tak nejak sa vola) ze mam precitat vsetky knihy v kniznici.uz som sa v nej dostal aj do podzemia a tam vsetky precital a stale nic.alebo s Iluminasom ci Vitusom.niektorych ani neviem najst.pls help.alebo by bolo najlepsie nejaky navo ci cestinu
-
wayne
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Illulmar uci pisanie scrollov, je hned oproti Cyrusovi, ako ides do hornej casti zaboc do budovy dolava.Bigi napísal:pls poradte.som v klastore a mam plnit vsetlijake kvesty.napr s Ignatiusom(alebo tak nejak sa vola) ze mam precitat vsetky knihy v kniznici.uz som sa v nej dostal aj do podzemia a tam vsetky precital a stale nic.alebo s Iluminasom ci Vitusom.niektorych ani neviem najst.pls help.alebo by bolo najlepsie nejaky navo ci cestinu
Vitus stoji na okraji areny smerom do hornej casti a chce od teba aby si absolvoval zakladny trening (3 alebo 4 suboje nepamatam presne)
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak po 29 hodinach som to dohral. Finale bolo, mno... bolo ake bolo, dalo by sa to povazovat aj za spestrenie mozno, ale mne to pripadalo proste len debilne.
Ak mam povedat pravdu, tak to pociatocne nadsenie z hry sa stratilo a 4. kapitolu som hral takpovediac len z povinnosti (az take zle to nebolo, ale neviem ako to inac povedat). Prve dva kapitoly ale boli vyborne, tam ma to fakt bavilo, 3. a 4. ma nebavila hlavne z dovodu, ze nemam moc v laske dungeony.
Co sa mi este nepacilo bol pribeh, nejak som nebol motivovany ist dopredu a zistovat co sa stalo. Finalne dva suboje boli dost jasne, co ale nie je vyslovene negativum, moc tam inych dat nemohli.
K tomu finale este. Nepacilo sa mi, ze cely vas postup v hre je vlastne uplne zbytocny, je jedno na co sa specializujete aj tak mate tu istu zbran a brnenie.
Hra pre mna 7/10, hlavne kvoli spominanym dvom kapitolam, vybornym dialogom, Patty a par obzvlast podarenym questom (a v neposlednom rade preto, ze to je "gothic".)
Ak mam povedat pravdu, tak to pociatocne nadsenie z hry sa stratilo a 4. kapitolu som hral takpovediac len z povinnosti (az take zle to nebolo, ale neviem ako to inac povedat). Prve dva kapitoly ale boli vyborne, tam ma to fakt bavilo, 3. a 4. ma nebavila hlavne z dovodu, ze nemam moc v laske dungeony.
Co sa mi este nepacilo bol pribeh, nejak som nebol motivovany ist dopredu a zistovat co sa stalo. Finalne dva suboje boli dost jasne, co ale nie je vyslovene negativum, moc tam inych dat nemohli.
K tomu finale este. Nepacilo sa mi, ze cely vas postup v hre je vlastne uplne zbytocny, je jedno na co sa specializujete aj tak mate tu istu zbran a brnenie.
Hra pre mna 7/10, hlavne kvoli spominanym dvom kapitolam, vybornym dialogom, Patty a par obzvlast podarenym questom (a v neposlednom rade preto, ze to je "gothic".)
Tak ja som tiez vzdy spokojnejsi ked to len instalnem, skopcim jedno exe a ficim. A nemusim prepisovat anglictinu a mat nacitany mini-image. Nevravim ze je to nieco komplikovane, oproti kadejakym starforce klenotom ktore som kedysi musel spustat cez antiblaxx a co ja viem co je to nic, ale poriadny rls by sa proste zisiel.
Ale len do zbierky, hral som to asi 10 hodin a uz ma to fakt nebavi
Neviem ci to proste nieje moj styl, ci som niekde nedaval pozor alebo co ale tie boje ma doslova frustrovali. Na nervy mi liezla aj neprehladna navigacia ku questovym cielom ci rozne "glitche" ako levitacia namiesto skakania. Snazil som sa to hrat co najdlhsie a cakal som ze si na to nejak zvyknem a pridem tomu na chut ale nestalo sa... Nepovazujem to za dobre RPG, dobrych napadov je tam vela ale malo z nich je dotiahnutych do uspokojiveho konca. Alebo som proste prilis rozmaznany.
Ale len do zbierky, hral som to asi 10 hodin a uz ma to fakt nebavi
cafte, som sa zasekol na konci prvej kapitoly v klastore, mam najst 6 hlavnych zloziek receptov na kuzla, mam illusion, light, nautilus, telekinessis, jest a chyba mi este jedno ( tipujem light healing alebo levitation ), nasiel som aj abraxa samozrejme, snazim som sa prekecat so vsetkymi NPC aj vsetky bookstandy precitat...a stale to neviem najst, nepamata si to nahodou niekto?
//autoeditácia príspevku ( 27 Oct 2009, 22:48 )
uz som to vyriesil, jednu knihu z hrobky bolo treba ukazat chlapikovi v kniznici...ale on bol na mna nahnevany a nerozpraval so mnou ( neviem preco ), pouzil som na neho tell joke a uz to islo ako malo...
//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2009, 13:06 )
inak ludia co to presli, aky level dosiahli? v polke 2. kapitoly som level 15...dufam ze aspon 20 dosiahnem
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2009, 11:34 )
2. navigacia ku questom je paradna a vdaka nej je najdenie toho spravneho cloveka ci miesta hrackou
3. levitacia je fajn napad, malo otrepane
4. ja by som povedal opacne, malo novych napadov ale dotiahnutych do konca
vsetko tu uz viac menej bolo.....
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 22:06 )
inak upozornujem ze uz vysla cestina, ma 60 mb, kopirujem link z cztorrentu
http://hotfile.com/dl/16448040/a8ed640/ ... a.rar.html
password: ond.elite.to
//autoeditácia príspevku ( 27 Oct 2009, 22:48 )
uz som to vyriesil, jednu knihu z hrobky bolo treba ukazat chlapikovi v kniznici...ale on bol na mna nahnevany a nerozpraval so mnou ( neviem preco ), pouzil som na neho tell joke a uz to islo ako malo...
//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2009, 13:06 )
inak ludia co to presli, aky level dosiahli? v polke 2. kapitoly som level 15...dufam ze aspon 20 dosiahnem
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2009, 11:34 )
1. neviem ako ta mohli suboje frustrovat, vacsine ludi ako aj mne pripadaju suboje praveze za vyrazny klad v hreGangy napísal:Tak ja som tiez vzdy spokojnejsi ked to len instalnem, skopcim jedno exe a ficim. A nemusim prepisovat anglictinu a mat nacitany mini-image. Nevravim ze je to nieco komplikovane, oproti kadejakym starforce klenotom ktore som kedysi musel spustat cez antiblaxx a co ja viem co je to nic, ale poriadny rls by sa proste zisiel.
Ale len do zbierky, hral som to asi 10 hodin a uz ma to fakt nebaviNeviem ci to proste nieje moj styl, ci som niekde nedaval pozor alebo co ale tie boje ma doslova frustrovali. Na nervy mi liezla aj neprehladna navigacia ku questovym cielom ci rozne "glitche" ako levitacia namiesto skakania. Snazil som sa to hrat co najdlhsie a cakal som ze si na to nejak zvyknem a pridem tomu na chut ale nestalo sa... Nepovazujem to za dobre RPG, dobrych napadov je tam vela ale malo z nich je dotiahnutych do uspokojiveho konca. Alebo som proste prilis rozmaznany.
2. navigacia ku questom je paradna a vdaka nej je najdenie toho spravneho cloveka ci miesta hrackou
3. levitacia je fajn napad, malo otrepane
4. ja by som povedal opacne, malo novych napadov ale dotiahnutych do konca
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 22:06 )
inak upozornujem ze uz vysla cestina, ma 60 mb, kopirujem link z cztorrentu
http://hotfile.com/dl/16448040/a8ed640/ ... a.rar.html
password: ond.elite.to
-
barbaronan
Expert
caute, tato hra je fajn, ale seru ma tie bugy napr teraz jeden ked robim testy pre tych mastrov konkretne Abraxa, dal mi zoznam na byliny, ktore mam a navyse som nasiel aj tych 2 trulov, ked som sa k nemu vratil s rastlinami tak nemoem splnit ten quest, debilne bugy, ma niekto nejaky napad ?
Riesia to aj tu http://www.gamespot.com/pc/rpg/risen/sh ... pid=952152
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2009, 14:49 )
vyriesil som to, debilny cesky preklad, oficialny a s chybami, vdaka tomu, ze si mylia rastlinu s bylinou som skoro vymazal hru
Riesia to aj tu http://www.gamespot.com/pc/rpg/risen/sh ... pid=952152
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2009, 14:49 )
vyriesil som to, debilny cesky preklad, oficialny a s chybami, vdaka tomu, ze si mylia rastlinu s bylinou som skoro vymazal hru
Re: Risen
Prosim potrebujem helfnut.Nainstaloval som si risen crackol ho a teraz mi tam vyskakuje please insert original DVD of ,,Risen´´
Ano viem co to znamena ale zaujímalo by ma ako to obíst. Mimo sposobu kupit si dvd
Ano viem co to znamena ale zaujímalo by ma ako to obíst. Mimo sposobu kupit si dvd