Kupa automobilu cez www.autoscout24.com

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Boro5385
Novice
Novice

Kupa automobilu cez www.autoscout24.com

Príspevok od používateľa Boro5385 »

Zdravim ludkovia
Mam moznost kupit celkom vyhodne Nissaz 350Z cez tuto spolocnost.
Mate s nimi nejake skusenost? Mozu byt auta od nich kradnute?
Dik moc
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pokial viem tak AS24 je bazarovy sumar (ako napr. mobile.de alebo autobazar.eu) takze tam je jak firemna, tak sukromna inzercia v podstate z celej europy ... rizika su tam teda vseliake ... najlepsie mas napisat predajcovi mail alebo zavolat a vyzistit nieco o aute (ak sa ti zda cena moc vyhodna, tak preco je taka), trebars vypytat VIN a tak ...
Boro5385
Novice
Novice

No hej on ho cez nich chce len poslat.
A vysvetluje cenu tym ze je mu auto s volantom na lavej strane nanic kedze sa vratil do Anglicka...
Skor som myslel ze ci nemate o tej firme nejake referencie, ci naozaj ked im vyplatim tu sumu za auto a ked auto nebudem chciet ci mi ich naozaj vratia(udajne 10 dnova lehota) alebo ci sami nemaju KO...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak to ti neporadim, osobne som nevedel ani ze AS24 zastreusje predaje ako prostrednik v tom zmysle ze odkupi auto a potom s nim operuje ... skor som bol v tom ze je to vazne iba sumar bazarnickych a privatnych ponuk aut :-) ...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

A nie je to čistou nahodou nejaký alah agbar ktorý bude chcieť peniaze dopredu...aj ked len určitú časť...ty mu ju pošleš a dalsi zbytok života budeš napätý s očakávaním čakať na svoj nissan za 6000 evri...?
Boro5385
Novice
Novice

nie. tie peniaze mam poslat tej spolocnosti, ktorea ich u seba bude mat 10dni pocas ktorych budem moct auto vratit.
Len neviem ako spolahliva je ta spolocnost....
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

to je najznamejsi oje* na internete..tie peniaze uz neuvidis..:)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

PaliMpi napísal:to je najznamejsi oje* na internete..tie peniaze uz neuvidis..:)
to je cosi uplne ine ako "poslite nam peniaze a cakajte" ... tie peniaze das za auto, ktore teda vraj mozes do 10 dni vratit ak na nieco prides ... a ide o to ci to tak vazne funguje ... ja by som povedal ze ak to zastresuje priamo AS24, tak nato ze su docela vychyteni by to mohlo fungovat ... hlavne predpokladam ze clovek neda prachy za auto "len tak na skusku", ale zaplati az za auto ktorym si je aspon priblizne isty a kupil by ho aj v pripade kedy neexistuje moznost vratenia penazi :-) ...
Boro5385
Novice
Novice

no takze vysledok. Som sa s tym chlapikom dohodol ze to cez tu firmu posle. Prisiel mi mail z tej spolocnosti a pladbe a inych aktualitach. Vyzeral fakt vierohodne. Nedalo mi to a napisal som priamo na zakaznicke centrum tej spolocnosti a poslal som im ucet a podobne detaily co boli v tom maily ze ci to je naozaj od nic.
Prislo mi ze sa ospravedlnuju, ale ze nie je.
Cize nastastie ma najprv napadlo im napisat. Takze ak niekto chce tiez brat auto cez nejaku z tych dopravnych spolocnosti, tak si overte ci je to naozaj cez nich!
Napísať odpoveď