PS3 BAN

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PS3 BAN

Príspevok od používateľa Jancuk »

Zdravím obraciam sa na vás s prosbou o najdeni informácie ktorá mi pomoze dostat tuto rýchlu konzolu naspať na siet totižto mam ban na playstation network nemozem hrat po nete nemozem sa prihlasit na store ani na Home proste stalo sa z konzoly obyc blu -ray prehravac s podporou hrania hier , uz som pozeral na googly ale nedopatral som sa k odpovedi ale neakemu manuálu typu how it made ak viete ako odbanovat ps 3 tak napiste dik vopred :) tu je kód tej chybi : 8002a227
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Skúšal si kontaktovať PSN operatives, cez e-mail, na ktorý je zaregistrovaný PSN account? Niečo mi hovorí že tade povedie cesta najrýchlejšie. Ak smiem, ako sa Ti podarilo vyfasovať tropické ovocie?

Počítal som nejaké fóra akurát. Hmm, no nevyzerá to na time suspension. Ono, že vraj môže z riedka pomôcť reset routra, alebo modemu, na ktorý je PSka napojená. Problém je že error code 8002a227 patrí suspendovaniu samotnej konzoly, takže Ti to ani nedovolí vytvoriť si nový account. Jediné riešenie ku ktorému som došiel je napísať "polite" [slušný] list [e-mail] na hotline/support sony, divízie, ktorá ma na starosti PSN a požiadať ich od odbannovanie, teda ak si niečo spravil. Ak nie, tak ich poprosiť o fixnutie a odstránenie Tvojej konzoly z bann listu.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Takze reset a nasledna zmena ip ako vravis nepomohla tiez som cital ze by tento banan mal byt neaky cas no uz sa to taha pomaly 3- mesiace heh rozmislal som ze zmenit MAC adresu sietovky cez linux napr distro Yellowdog ale az zajtra mi pride HDMI kabel takze az zajtra sa bude dat skusat lebo cez AV nepojde linux mail som skusal pisat na support ale ziadna odpoved a ako som dostal banan heh no dostal ho bývaly majiteľ raz sa tak hral v store a skusal kupit ten casak CORE a neakou náhodou sa mu dal kupit a naskocilo mu v store 130 dollarov a on ako spravny slovak zacal kupovat veci a spolu s nim sme zistily ze ak nieco kupime peniaze sa neodpocitavaju cize sme mohly kupovat do home veci hry atd a tak v jeden den napisalo ze sa neda spojit s ps network a bolo :)

//nepreslo grafickou úpravou ani kontrolou chyb
//za pripadne následky zistene po následnom precitani nezodpovedám
Števo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Števo »

Je to za "Account Sharing or Account Hacking" a mozes to mat aj na trvalo, alebo kym nezaplatis to co si naozaj nakupil.

Zmena MAC adresy ti nepomoze - PS3 ma v sebe cip, ktory vie ze mas ban a s tym neurobis nic.

Ak by si mal zaujem tak mi mozes dat do SS svoje udaje +udaje o PS - mam zopar znamych mozno by som ti vedel zistit co sa s tym da robit, alebo aspon na ako dlho to je.
Napísať odpoveď